Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezúton kérem a cartársakat, hogy ha véletlenül duplázik vki, akkor ne irogasson még egy 3., 4., stb. hsz-t. A bal alsó sarokban találja a jelez gombot. Azzal tudjátok értesíteni a modikat a nem odavaló dolgokról. Ez nem csak a duplázásra vonatkozik, hanem pl a hírdetésekre is (keres-kínál felcserélése, stb). Köszönöm. :lol:

Megosztás:

Ezúton kérem a cartársakat, hogy ha véletlenül duplázik vki, akkor ne irogasson még egy 3., 4., stb. hsz-t. A bal alsó sarokban találja a jelez gombot. Azzal tudjátok értesíteni a modikat a nem odavaló dolgokról. Ez nem csak a duplázásra vonatkozik, hanem pl a hírdetésekre is (keres-kínál felcserélése, stb). Köszönöm. :lol:

áhhhááá. :P köszi. Eddig észre se vettem hogy van ilyen gomb :lol: :lol: Köszi :lol:

Megosztás:

Igazad volt, tényleg beázik!!!

Na de ilyenkor mi a teendő? :lol:

Pl. nézd meg hogy a lefolyó mellett az a tömítés ami a peremen fut felül, nincs -e befordulva. Nekem nincs benne pollenszűrő, és amikor az be volt fordulva, bevezette a vizet nagy esőben, és a venti meg szabályosan leköpött vele a szellőzőn keresztül. Kiegyengettük, és azóta nem megy bele víz. Mostanában jó száraz idő van :lol: tegnap a forddal jöttem haza baráthölgytől és az ablaktörlő fullon ment, de így se láttam sokat. Qrva jó lámpák vannak azon a kis mocskon, de nemtom hogy fater a ribi lámpáival hogy talált haza abban az esőben :lol:

Megosztás:

Akkor mittomén, mindig bejelzem a hozzászólásaidat és akkor Kecsón bántasz? :lol:

Megosztás:

Elmentem tankolni aztán visszafele rövidíteni akartam , és eljöttem pályának. Azért kabaré, hogy 60-pacis astrával úgy kell tolni a belső sávban az autósokat 100-120-al. Akkor minek van két sáv?! Megelőz az ürge egy kamiont, aztán elfelejt visszamenni, úgy kell levillogni, ami persze nem tetszik neki, de nem tudsz felgyorsulni, mert ott a következő elötted 100 méterre. :lol:

Megosztás:

Elmentem tankolni aztán visszafele rövidíteni akartam , és eljöttem pályának. Azért kabaré, hogy 60-pacis astrával úgy kell tolni a belső sávban az autósokat 100-120-al. Akkor minek van két sáv?! Megelőz az ürge egy kamiont, aztán elfelejt visszamenni, úgy kell levi

llogni, ami persze nem tetszik neki, de nem tudsz felgyorsulni, mert ott a következő elötted 100 méterre. :lol:

Igen! Megtanulhatná a magyar az autópályán való közlekedést! :lol:

Megosztás:

Photoshoppal? :lol: Tényleg, mindjárt én is kihegesztem vele a kocsi alját. :lol:

Nem iiiiiis :lol:(((

Az a baj, hogy elütően szép az a sárvédő ... a motoháztető meg a másik sárvédő bekrétásodott.. ilyen fehér réteg rakódott le rá. Az előző tulaj valószínűleg valami sz@r minőségő festékkel festette le (azt mondta a lakatos). Lehet azokat is lefestetem. De ha sikálom őket polírozóval, akkor viszont szép!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.