cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Még csak annyi hogy asszonnyal végzett tevékenység közbeni erős párásodás, nem jelenti a készülék hibás működését. Akkor nincs az autónak baja :lol: :lol: JAAAAAAAAAAA :lol::D:D akkor tárgytalan!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Ezúton kérem a cartársakat, hogy ha véletlenül duplázik vki, akkor ne irogasson még egy 3., 4., stb. hsz-t. A bal alsó sarokban találja a jelez gombot. Azzal tudjátok értesíteni a modikat a nem odavaló dolgokról. Ez nem csak a duplázásra vonatkozik, hanem pl a hírdetésekre is (keres-kínál felcserélése, stb). Köszönöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Ezúton kérem a cartársakat, hogy ha véletlenül duplázik vki, akkor ne irogasson még egy 3., 4., stb. hsz-t. A bal alsó sarokban találja a jelez gombot. Azzal tudjátok értesíteni a modikat a nem odavaló dolgokról. Ez nem csak a duplázásra vonatkozik, hanem pl a hírdetésekre is (keres-kínál felcserélése, stb). Köszönöm. :lol: áhhhááá. :P köszi. Eddig észre se vettem hogy van ilyen gomb :lol: :lol: Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Szerintem beázik a pollenszűrőd. :lol: Igazad volt, tényleg beázik!!! Na de ilyenkor mi a teendő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Igazad volt, tényleg beázik!!! Na de ilyenkor mi a teendő? :lol: Pl. nézd meg hogy a lefolyó mellett az a tömítés ami a peremen fut felül, nincs -e befordulva. Nekem nincs benne pollenszűrő, és amikor az be volt fordulva, bevezette a vizet nagy esőben, és a venti meg szabályosan leköpött vele a szellőzőn keresztül. Kiegyengettük, és azóta nem megy bele víz. Mostanában jó száraz idő van :lol: tegnap a forddal jöttem haza baráthölgytől és az ablaktörlő fullon ment, de így se láttam sokat. Qrva jó lámpák vannak azon a kis mocskon, de nemtom hogy fater a ribi lámpáival hogy talált haza abban az esőben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Ezúton kérem a cartársakat, hogy ha véletlenül duplázik vki, akkor ne irogasson még egy 3., 4., stb. hsz-t. A bal alsó sarokban találja a jelez gombot. Azzal tudjátok értesíteni a modikat a nem odavaló dolgokról. Ez nem csak a duplázásra vonatkozik, hanem pl a hírdetésekre is (keres-kínál felcserélése, stb). Köszönöm. :lol: Akkor mittomén, mindig bejelzem a hozzászólásaidat és akkor Kecsón bántasz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 kanárisárga astrához melyik a jobbszerintetek; a fekete, vagy a crystal egyberészes angeleyes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 kanárisárga astrához melyik a jobbszerintetek; a fekete, vagy a crystal egyberészes angeleyes? Photoshoppal tedd rá és kiderül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Photoshoppal tedd rá és kiderül :lol: Nem is rossz ötlet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem is rossz ötlet! :lol: A fekete vagányabb, a króm meg a gyári kinézethez hasonlóbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 kanárisárga astrához melyik a jobbszerintetek; a fekete, vagy a crystal egyberészes angeleyes? sztem fekete :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Akkor mittomén, mindig bejelzem a hozzászólásaidat és akkor Kecsón bántasz? :lol: IGEN. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 IGEN. :lol: :lol: :lol: lehet dewben engem is bántani akartál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 :lol: :lol: lehet dewben engem is bántani akartál? :P Nem tudok róla. Kellett volna?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem tudok róla. Kellett volna?? :lol: :lol: áh, mondtam már h én jó gyerek vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Elmentem tankolni aztán visszafele rövidíteni akartam , és eljöttem pályának. Azért kabaré, hogy 60-pacis astrával úgy kell tolni a belső sávban az autósokat 100-120-al. Akkor minek van két sáv?! Megelőz az ürge egy kamiont, aztán elfelejt visszamenni, úgy kell levillogni, ami persze nem tetszik neki, de nem tudsz felgyorsulni, mert ott a következő elötted 100 méterre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Photoshoppal tedd rá és kiderül :lol: Íme a fekete és a crystal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Elmentem tankolni aztán visszafele rövidíteni akartam , és eljöttem pályának. Azért kabaré, hogy 60-pacis astrával úgy kell tolni a belső sávban az autósokat 100-120-al. Akkor minek van két sáv?! Megelőz az ürge egy kamiont, aztán elfelejt visszamenni, úgy kell levi llogni, ami persze nem tetszik neki, de nem tudsz felgyorsulni, mert ott a következő elötted 100 méterre. :lol: Igen! Megtanulhatná a magyar az autópályán való közlekedést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Íme a fekete és a crystal! A fekete mindenhez megy.... de szerintem a crystal jobb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Íme a fekete és a crystal! Részemről crystal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Igazad volt, tényleg beázik!!! Na de ilyenkor mi a teendő? :lol: Nekem a szélvédő és az előtte lévő műanyag között ázott be. Volt ott egy gumi a kettő között,az megadta magát.Kinyomtam szilóval és kész is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 http://kep.ivpicture.hu/179974.jpg Csak nem??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 http://kep.ivpicture.hu/179974.jpg Csak nem??? :lol: :lol: Á-á!!! Első dolgom volt hogy megcsináltassam :lol: ÚJ SÁRVÉDŐ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Á-á!!! Első dolgom volt hogy megcsináltassam :lol: ÚJ SÁRVÉDŐ!! Photoshoppal? :lol: Tényleg, mindjárt én is kihegesztem vele a kocsi alját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Photoshoppal? :lol: Tényleg, mindjárt én is kihegesztem vele a kocsi alját. :lol: Nem iiiiiis :lol:((( Az a baj, hogy elütően szép az a sárvédő ... a motoháztető meg a másik sárvédő bekrétásodott.. ilyen fehér réteg rakódott le rá. Az előző tulaj valószínűleg valami sz@r minőségő festékkel festette le (azt mondta a lakatos). Lehet azokat is lefestetem. De ha sikálom őket polírozóval, akkor viszont szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts