spzoli Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ma voltam először úgy, hogy a BC-vel sötétben mentem. Hát, itt nyert értelmet a középső kijelző halványodása helyzetjelző kapcsolására. Mivel a BC-nek szép nagy a kijelzője, tetemes fényt is kibocsát. Namost ha nem halványodna helyzetjelző kapcsolásakor akkor sötétben vezetéskor nagyon zavaró lenne, eszméletlen fénye van. nekem leveszi a fényerőt a tid....bár lehet h csak a xenon miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Láttam :lol: A műszerfalat nézem. Egy led nincs benne? :lol: Pedig volt rá egy csomó időd :D :D :lol: ja komoly egy műzerfal, a forgulatszámmérő libeg állandóan, a tank szintjelzője 300 liter alatt egyből 0át mutat, a többi meg.. :lol: nekem leveszi a fényerőt a tid....bár lehet h csak a xenon miatt :P nekem is halványodik a tid Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ja komoly egy műzerfal, a forgulatszámmérő libeg állandóan, a tank szintjelzője 300 liter alatt egyből 0át mutat, a többi meg.. :lol: És mi az a gyilkolóeszköz a tetején? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 És mi az a gyilkolóeszköz a tetején? :lol: :lol: ha vki nem jól viselkedik, arra mérgesen nézek, és ezt irányítom felé :lol: egyébként ott találtam :lol: jaaaaa igen most már annyi piros flakonos ablakmosóval találkozok ugyanis szeméttelepet földelünk el, és ott kiba sok olyan van. meg a sok régi flakon, amit utoljára 5éves koromban láttam, az elefántos sampon, meg egy rakás olyan régi műanyag falkon, és még most is ugyan olyan állapotban, csak egy kicsit karcosabban ott vannak :S soha se bomlanak el ezek de hogy mi mindent találni ott. pl több gyár, vagy üzem is oda hordta a gyártás során keletkező felesleget, pl cipőtalpak kivágása után mgmaradt anyagrészt... ujrahasznosítás nem volt divat akkoriban még tuti ja igen EPK a fehér flakonban mi volt, ami ugyan úgy néz ki, mint a piros, csak az fehér?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 asszonykám a gödöllői rendelő mögött a rendőrséggel szemben parkol rendszeresen mégis így jött haza nemrégen :lol: Lehet oda nyomták neki a zsaruk a rosszfiút. :D Belső világítás kiegészítés. sima lámpa térképolvasó lámpa kapaszkodós lámpa BC-lámpa :lol: Még valaki valami újdonságot világítás téren? Igen, motortér világítás.: az egy dolog, hogy vkinek tele van ilyen tescos szarokkal de nekem akkor is az marad benne :D nyomaték az van, eltolna egy hegyet is, a nem kaparna ki a lánc!!!! a képek közt felismered a turbót? :lol: hát viszonyítás képpen... sztem kb 30cmes a csigaházak átmérője. ekkora még a t130asnak se volt :lol: pedig az fütyült úgy hogy ihaj És volt már tiltás rükiben? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 EZ A HELYES HOZZÁÁLLÁS!! :P :lol: :lol: Miért fizessek ki annyi pénzt érte, ha én is meg tudom csinálni! :lol: Na meg maga a fíling, hogy én csináltam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Miért fizessek ki annyi pénzt érte, ha én is meg tudom csinálni! :lol: Na meg maga a fíling, hogy én csináltam! :P Meg a buli amikor bekómálsz a ragasztótól a pincében! :lol: Láttátok a sárkányt a konyhában? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Meg a buli amikor bekómálsz a ragasztótól a pincében! :lol: Láttátok a sárkányt a konyhában? :lol: :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem tudom hallotatok-e a sajnálatos balesetről, amikor egy kamion leszakadó fékbetétje, amiről kiderült hogy egy fékdob megölt egy embert. Namost én nem csak itt osztom az észt, hanem a Kiaslföld honlapján is. Ajánlom figyelmetekbe a 17.hsz-t. Klikk! Idézem a "szakértő" mondatát.: " Elég ramaty állapotban lehet a kocsid, ha naponta nézegetni kell, nem esett-e le róla valami. Mellesleg mit csinálsz, ha reggel észreveszed, hogy előző nap elhagytál egy fékbetétet?" Érdekes lenne ha nem vennénk észre amikor elöző nap elhagyunk egy fékbetétet. :lol: Csípem az ilyen műszaki zseniket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Na mi van ???? "Összesen 19 aktív felhasználó olvas bennünket: 2 felhasználó és 17 látogató zotya975, Google.com, Archive.org, Johnny82" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Na mi van ???? "Összesen 19 aktív felhasználó olvas bennünket: 2 felhasználó és 17 látogató zotya975, Google.com, Archive.org, Johnny82" :lol: Még biztos alszanak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Igen, motortér világítás.: http://kepfeltoltes.hu/090103/PC150106_www...ltoltes.hu_.jpg És tudod mozgatni, vagy egy írányba szórja a fényt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 És tudod mozgatni, vagy egy írányba szórja a fényt? Nem tudom mozgatni, de elég jól bevilágítja a motorteret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem tudom mozgatni, de elég fényt ad ahhoz hogyha éjjel vmi gubanc van, és javítható menet közben akkor látom mit csinálok, és nem kell azseblámpát fognim. http://kepfeltoltes.hu/090905/PC150108_www...ltoltes.hu_.jpg Nem rossz! :lol: Amúgy nem hülyeség ez a világítás, én majd valamilyen led szalaggal fogom megoldnai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 JÓREGGGEEELT VIETNÁM. Mi az hogy alszanak? már majdnem 5 perce ébren vagyok :D Ez a mocitér világítás nem rossz... de nekem se kell fognom a lámpát :lol: fejlámpám is van, meg vannak azok a neon szervizlámpák amivel mindenhol találkozni, nah olyan van a csomagtartómban ledes-akkumulátoros változatban. Ha kiakasztom a mociháztetőre akkor az is bevilágítja :P :lol: Te Zotya! jól látom hogy meg vannak számozva a hengerek? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 JÓREGGGEEELT VIETNÁM. Mi az hogy alszanak? már majdnem 5 perce ébren vagyok :D Ez a mocitér világítás nem rossz... de nekem se kell fognom a lámpát :lol: fejlámpám is van, meg vannak azok a neon szervizlámpák amivel mindenhol találkozni, nah olyan van a csomagtartómban ledes-akkumulátoros változatban. Ha kiakasztom a mociháztetőre akkor az is bevilágítja :P :lol: Te Zotya! jól látom hogy meg vannak számozva a hengerek? :lol: :lol: Ja, de már hányszor említette, hogy le fogja törölni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 na énmeg már a király egyetemi évnyitón is túlvagyok :lol: Viszont odafelé jövet és visszafelé menet észrevettem, hogy az autó ablaka NAGYON párásodik... fújom az ablakra a levegőt és alig akar eltűnni... De olyan durván hogy kiszállok, és nem látni be az ablakon... SZerintetek mi lehet a gubanc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 na énmeg már a király egyetemi évnyitón is túlvagyok :lol: Viszont odafelé jövet és visszafelé menet észrevettem, hogy az autó ablaka NAGYON párásodik... fújom az ablakra a levegőt és alig akar eltűnni... De olyan durván hogy kiszállok, és nem látni be az ablakon... SZerintetek mi lehet a gubanc? :lol: nyomd ki a belső keringtetést :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 nyomd ki a belső keringtetést :P :lol: :lol: Nincs benyomva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 na énmeg már a király egyetemi évnyitón is túlvagyok :lol: Viszont odafelé jövet és visszafelé menet észrevettem, hogy az autó ablaka NAGYON párásodik... fújom az ablakra a levegőt és alig akar eltűnni... De olyan durván hogy kiszállok, és nem látni be az ablakon... SZerintetek mi lehet a gubanc? :lol: Szerintem beázik a pollenszűrőd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 na énmeg már a király egyetemi évnyitón is túlvagyok :lol: Viszont odafelé jövet és visszafelé menet észrevettem, hogy az autó ablaka NAGYON párásodik... fújom az ablakra a levegőt és alig akar eltűnni... De olyan durván hogy kiszállok, és nem látni be az ablakon... SZerintetek mi lehet a gubanc? :lol: Nálam az szüntette meg a párásodást, hogy alaposan letakarítottam belül minden üveget, főképp az elsőket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem rossz! :lol: Amúgy nem hülyeség ez a világítás, én majd valamilyen led szalaggal fogom megoldnai. Nekem is csak olyan "unom magam vasárnap valamit szelrelni kén a kocsin" verzió. Ja, de már hányszor említette, hogy le fogja törölni... :lol: Már letöröltem baccátok meg. :lol: Most szerkesszem át az összes régi képem? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Már letöröltem baccátok meg. :lol: Most szerkesszem át az összes régi képem? :lol: :D Nem láttam még eddig, csak most hogy néztem feltűnt hogy mijaf.sz??? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 köszönöm az ötleteket!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 köszönöm az ötleteket!!! :lol: Még csak annyi hogy asszonnyal végzett tevékenység közbeni erős párásodás, nem jelenti a készülék hibás működését. Akkor nincs az autónak baja :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts