Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Bár nem saját, hanem céges autóval voltam ma nagyrészt (lassan már nem is kéne nekem autó :lol:) és persze a birkák a fehérvári állomáson nem tudnak parkolni. Természetesen egyiknek sem volt kint a behajtási engedélyük, de erre a rendőrök magasról sz.rnak, kivéve este. Oszt simán lazán meghúztam a céges autó oldalát, mert valahogy be kellett tolatnom a trafóházhoz, hogy a 4-500 kilós cuccot nehogy már 80m-n át kelljen cipelnünk, hanem egyből be tudjuk tenni a helyére. :lol: Főnököm jól le is b.szott, hogy legközelebb az útban lévő autót zúzzam meg, kár azért a lámpaoszlopért, amivel végigkarcoltam a cégest. :lol:

hmm... Ez még a jobbik eset. Nekem a tecsó parkolóba húzták meg az astrát:( pedig szépen beálltam a csíkok közé...erre a lökhárítóra megkaptam a karcot...de ez már vagy 2 éve volt

Megosztás:

hmm... Ez még a jobbik eset. Nekem a tecsó parkolóba húzták meg az astrát:( pedig szépen beálltam a csíkok közé...erre a lökhárítóra megkaptam a karcot...de ez már vagy 2 éve volt

Hja jobbik eset. Visszaegyengetem a platót, meg adok neki cink spray-el. :lol: Mivel a plató is festett... :lol:

Tuskós élményem nekem is van. Két darab pötty a jobb hátsó ajtón, festék lepörögve. Újgazdag mellett álltam és persze nekib.szta az ajtót az enyémnek, holott ő állt a csíkon nem én.

Megosztás:

Hja jobbik eset. Visszaegyengetem a platót, meg adok neki cink spray-el. :lol: Mivel a plató is festett... :lol:

Tuskós élményem nekem is van. Két darab pötty a jobb hátsó ajtón, festék lepörögve. Újgazdag mellett álltam és persze nekib.szta az ajtót az enyémnek, holott ő állt a csíkon nem én.

Sajnos ez is mindennapos dolog :lol:

Megosztás:

Ezért állok én mindíg a parkoló legtávolábbi pontjára, és mindíg a sarokba, legalább egyik oldalról védve legyek. Gondolhatjátok mit hallgattam az asszonytól amikor szakadó esőben ballagtunk ki a parkoló végébe a kocsihoz. :lol: De bezzeg ha azt mondanám, hogy behorpasztották az ajtót, 50 ropi az se tetszene neki. Hát semmi se jó?! :lol: :P

Megosztás:

Ezért állok én mindíg a parkoló legtávolábbi pontjára, és mindíg a sarokba, legalább egyik oldalról védve legyek. Gondolhatjátok mit hallgattam az asszonytól amikor szakadó esőben ballagtunk ki a parkoló végébe a kocsihoz. :lol: De bezzeg ha azt mondanám, hogy behorpasztották az ajtót, 50 ropi az se tetszene neki. Hát semmi se jó?! :lol: :lol:

asszonykám a gödöllői rendelő mögött a rendőrséggel szemben parkol rendszeresen mégis így jött haza nemrégen :lol:

Megosztás:

Ma voltam először úgy, hogy a BC-vel sötétben mentem. Hát, itt nyert értelmet a középső kijelző halványodása helyzetjelző kapcsolására. Mivel a BC-nek szép nagy a kijelzője, tetemes fényt is kibocsát. Namost ha nem halványodna helyzetjelző kapcsolásakor akkor sötétben vezetéskor nagyon zavaró lenne, eszméletlen fénye van.

Megosztás:

A sok maszturbálás... :lol:

Hülye... :lol: :P :lol: (de azé próbáltál már bal kézzel élni? Még fogat mosni se lehet csak úgy megszokásból... Azt hogy hogy borotválkozom nem is mondom, látszik az :lol: :D )

Ma voltam először úgy, hogy a BC-vel sötétben mentem. Hát, itt nyert értelmet a középső kijelző halványodása helyzetjelző kapcsolására. Mivel a BC-nek szép nagy a kijelzője, tetemes fényt is kibocsát. Namost ha nem halványodna helyzetjelző kapcsolásakor akkor sötétben vezetéskor nagyon zavaró lenne, eszméletlen fénye van.

Belső világítás kiegészítés.

sima lámpa

térképolvasó lámpa

kapaszkodós lámpa

BC-lámpa :D

Még valaki valami újdonságot világítás téren?

Megosztás:

:lol: Az is érdekes, hogy a LED-es megoldás fényét is erőteljesen tudja csökkenteni, pedig ügye köztudott, hogy az izzó az nem led és fordítva. Mindenesetre a tompított kapcsolóban lévő poti mozgatására továbbra is sz.rik magasról mindegyik led. :lol:

Megosztás:

:lol: Az is érdekes, hogy a LED-es megoldás fényét is erőteljesen tudja csökkenteni, pedig ügye köztudott, hogy az izzó az nem led és fordítva. Mindenesetre a tompított kapcsolóban lévő poti mozgatására továbbra is sz.rik magasról mindegyik led. :lol:

Érdekes, hogy nekem a ledjeim, amiket bepróbáltam, simán reagáltak a potira. Nem halványultak el teljesen, de jelentős a változás. Akkor tűnik el teljesen ez a hatás, mikor a műszeregységet is beledezed, Onnantól már nem lehet állítani.

De még mindig nem tudom hogy a BC maradjon-e gyári sárga, vagy legyen ledfehér :lol:

Megosztás:

Érdekes, hogy nekem a ledjeim, amiket bepróbáltam, simán reagáltak a potira. Nem halványultak el teljesen, de jelentős a változás. Akkor tűnik el teljesen ez a hatás, mikor a műszeregységet is beledezed, Onnantól már nem lehet állítani.

De még mindig nem tudom hogy a BC maradjon-e gyári sárga, vagy legyen ledfehér :lol:

Még nem próbáltad ki? :lol:

Végülis nekem jó így, mert sikerült pont úgy megcsinálni, hogy nappal nem látom a kékes fényt a műszeregységnek, éjszaka meg látom rendesen. :lol:

Megosztás:

lábtér neonozáson gondolkodunk (kék színben) :lol:

azé valld be ütős lenne :D :P

Jáááhhhh, nyeeeee....... Akkor inkább fehér ledekkel. :lol: (és hozzácsapni a műszeregységet, és a középkonzolt is :D :D )

Azt én el is kezdtem, csak aztán nem lett befejezve :lol: Mint annyi minden.... :lol: iwiw-en látsz képet róla :D

Megosztás:

mibajod a kék lábtérneonnal?? nekem is az van, és tök jó

és itt vannak a képek is

az a mamut a gépem

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b2ff05f88...&aid=163982

A nyomatéééék öcséém :lol: :lol:

Nemtom. Mióta az össze "tunyingcsicska" aki a teszkóból díszíti a buzukiát (bocs Kari :lol: ) kéken világító ablakspricnivel, kéken világító szelepsapkával, kéken világító antennavéggel és kéken világító istenf.szával prütyögteti tele a gépét, azóta roszzul vagyok a kék hangulatvilágításoktól. (meg mióta kipróbáltam egy jégfehér leddel, azóta valahogy kiesett a kék a képből, pedig egy időben én is készültem rá :lol: )

Megosztás:

A nyomatéééék öcséém :lol: :lol:

Nemtom. Mióta az össze "tunyingcsicska" aki a teszkóból díszíti a buzukiát (bocs Kari :lol: ) kéken világító ablakspricnivel, kéken világító szelepsapkával, kéken világító antennavéggel és kéken világító istenf.szával prütyögteti tele a gépét, azóta roszzul vagyok a kék hangulatvilágításoktól. (meg mióta kipróbáltam egy jégfehér leddel, azóta valahogy kiesett a kék a képből, pedig egy időben én is készültem rá :lol: )

az egy dolog, hogy vkinek tele van ilyen tescos szarokkal

de nekem akkor is az marad benne :D

nyomaték az van, eltolna egy hegyet is, a nem kaparna ki a lánc!!!! a képek közt felismered a turbót? :P

hát viszonyítás képpen... sztem kb 30cmes a csigaházak átmérője.

ekkora még a t130asnak se volt :D pedig az fütyült úgy hogy ihaj

Megosztás:

az egy dolog, hogy vkinek tele van ilyen tescos szarokkal

de nekem akkor is az marad benne :D

nyomaték az van, eltolna egy hegyet is, a nem kaparna ki a lánc!!!! a képek közt felismered a turbót? :lol:

hát viszonyítás képpen... sztem kb 30cmes a csigaházak átmérője.

ekkora még a t130asnak se volt :lol: pedig az fütyült úgy hogy ihaj

Láttam :lol: A műszerfalat nézem. Egy led nincs benne? :lol: Pedig volt rá egy csomó időd :D :D :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.