zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Azért ez sem gyenge És ez milyen? Klikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 És ez milyen? Klikk! :lol: Szép a verda, csak nagyon mozog a kipufogója! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Szép a verda, csak nagyon mozog a kipufogója! :lol: :lol: :lol: ez az új dizájn :P Amúgy Laleekirály (nemtommé most) de most néztem meg a Ledesített végeredményt. Hát ez nagyon jól néz ki :D nagyon fajintos lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 és újrakentem, nem értem miért mozgott tőle nehezen. :lol: Talán mert nem a megfelelő zsírt használtad. Az ásványi csapágyzsírokat nem szeretik a gumi és műanyag alkatrészek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 NE power!!! :lol: Neeem power! Kanyartechnika, a külső íven körbeautózva! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ez az új dizájn :lol: Amúgy Laleekirály (nemtommé most) de most néztem meg a Ledesített végeredményt. Hát ez nagyon jól néz ki :D nagyon fajintos lett. :lol: Köszönöm szépen! :lol: Volt meló vele rendesen. :P Mire kitaláltam, hogy hogy lesz a legjobb... Mai Hűha!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönöm szépen! :lol: Volt meló vele rendesen. :D Mire kitaláltam, hogy hogy lesz a legjobb... Igen, Nézegetem én is elég sokat hogy milyen jól találtad ki. :P :D Tetszik... Csak nekem mg mindig nem volt időm megcsinálni a piros mutatókat... :lol: Majd egyszer... Most új csoda van. A bal első ajtóban valami gebac van a hangszóró zsinórozással. Gondolom zárlatos a téma. Ha becsukom az ajtót akkor elkussoltatja az egész rággyót. Ha éppen olyanja van akkor ajtócsukás után múkodik. Most lehúztam a jobb elsőnek a kábelátvezetőjén a csatlakozót, és hallgatom a másik 3-at :D :D Kéne némi idő, meg egy másik kéz és rendbetenném... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 aztán vigyázz magadra :lol: se látni mindennap Bazze, majdnem belinkeltem én is. Nagyon nagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Bazze, majdnem belinkeltem én is. Nagyon nagy :lol: Pedig már volt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 ... http://kepfeltoltes.hu/090904/20090904_www...ltoltes.hu_.jpg :lol: A sok maszturbálás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 A sok maszturbálás... :lol: Tapasztalatból beszélsz ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Tapasztalatból beszélsz ? :lol: :lol: :lol: Mesélték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Hali cartársaim! Megjárattam ma 1 kicsit a gépet. Most tök jó volt a hangulat...Ablakon kellemesen csapott be a hűvös levegő, naplemente az úttal szemben ( ez jó is meg rossz is....) úgymond a 48as főúton kötelező megnézni a naplementét ha tetszik ha nem..(annak aki debrecen felé akar menni vámospércs irányából)...1 ideig segít a napellenző de aztán már az se. De még azt is élveztem most :lol: a verda ismét megtette a hatását, lenyugtatott és ellazított. :lol: Még az idióta Ford focusoson se húztam fel magam pedig kifordult elém egész közel... legyen neki gyereknap :lol: egy Kép a verdáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Hali cartársaim! Megjárattam ma 1 kicsit a gépet. Most tök jó volt a hangulat...Ablakon kellemesen csapott be a hűvös levegő, naplemente az úttal szemben ( ez jó is meg rossz is....) úgymond a 48as főúton kötelező megnézni a naplementét ha tetszik ha nem..(annak aki debrecen felé akar menni vámospércs irányából)...1 ideig segít a napellenző de aztán már az se. De még azt is élveztem most :lol: a verda ismét megtette a hatását, lenyugtatott és ellazított. :lol: Még az idióta Ford focusoson se húztam fel magam pedig kifordult elém egész közel... legyen neki gyereknap :lol: Jó ilyet is hallani! Maradjon ilyen pozitív hozzáállású és szép a hétvégéd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Jó ilyet is hallani! Maradjon ilyen pozitív hozzáállású és szép a hétvégéd! :lol: Köszi szépen, viszont kívánom én is Neked, és minden Opel Tulajdonosnak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszi szépen, viszont kívánom én is Neked, és minden Opel Tulajdonosnak! :lol: Köszönjük, nekem is jól indult a hétvégém, most áztam szarrá a Metró-parkolóban. :lol: De vettem rózsaillatú gekkót az ablakra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönjük, nekem is jól indult a hétvégém, most áztam szarrá a Metró-parkolóban. :lol: De vettem rózsaillatú gekkót az ablakra. :lol: :lol: Nekem kis illatosító fácska lóg a tükörnél :lol: jópofa Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Köszönjük, nekem is jól indult a hétvégém, most áztam szarrá a Metró-parkolóban. :lol: De vettem rózsaillatú gekkót az ablakra. :lol: Ezek a gekkók mennyire jók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 most vagyok itthon majd teszek fel pár képet, és AKIT érdekel AZ megnézi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 most vagyok itthon majd teszek fel pár képet, és AKIT érdekel AZ megnézi :lol: Miről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Hali cartársaim! Megjárattam ma 1 kicsit a gépet. Most tök jó volt a hangulat...Ablakon kellemesen csapott be a hűvös levegő, naplemente az úttal szemben ( ez jó is meg rossz is....) úgymond a 48as főúton kötelező megnézni a naplementét ha tetszik ha nem..(annak aki debrecen felé akar menni vámospércs irányából)...1 ideig segít a napellenző de aztán már az se. De még azt is élveztem most :P a verda ismét megtette a hatását, lenyugtatott és ellazított. :D Még az idióta Ford focusoson se húztam fel magam pedig kifordult elém egész közel... legyen neki gyereknap :lol: egy Kép a verdáról. Bár nem saját, hanem céges autóval voltam ma nagyrészt (lassan már nem is kéne nekem autó :lol:) és persze a birkák a fehérvári állomáson nem tudnak parkolni. Természetesen egyiknek sem volt kint a behajtási engedélyük, de erre a rendőrök magasról sz.rnak, kivéve este. Oszt simán lazán meghúztam a céges autó oldalát, mert valahogy be kellett tolatnom a trafóházhoz, hogy a 4-500 kilós cuccot nehogy már 80m-n át kelljen cipelnünk, hanem egyből be tudjuk tenni a helyére. :lol: Főnököm jól le is b.szott, hogy legközelebb az útban lévő autót zúzzam meg, kár azért a lámpaoszlopért, amivel végigkarcoltam a cégest. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Ezek a gekkók mennyire jók? Honnan tudnám? 5 perce van meg. :lol: Egyenlőre szépen tapad a szélvédőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Miről? :lol: Kiről? Hűha??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Honnan tudnám? 5 perce van meg. :lol: Egyenlőre szépen tapad a szélvédőre. Szaga? Csak mert eddig kizárólag wunderbaumom volt, kíváncsi vagyok ez a gekkó mennyire korrekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2009 Szaga? Csak mert eddig kizárólag wunderbaumom volt, kíváncsi vagyok ez a gekkó mennyire korrekt. Ez 6 illatban volt, sajna vanília nem volt, így vettem rózsát. Olyan rózsaillatú. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts