Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Köszönöm szépen! :lol: Volt meló vele rendesen. :D Mire kitaláltam, hogy hogy lesz a legjobb...

Igen, Nézegetem én is elég sokat hogy milyen jól találtad ki. :P :D Tetszik... Csak nekem mg mindig nem volt időm megcsinálni a piros mutatókat... :lol: Majd egyszer... Most új csoda van. A bal első ajtóban valami gebac van a hangszóró zsinórozással. Gondolom zárlatos a téma. Ha becsukom az ajtót akkor elkussoltatja az egész rággyót. Ha éppen olyanja van akkor ajtócsukás után múkodik. Most lehúztam a jobb elsőnek a kábelátvezetőjén a csatlakozót, és hallgatom a másik 3-at :D :D Kéne némi idő, meg egy másik kéz és rendbetenném... :lol:

20090904_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

:lol:

Megosztás:

Hali cartársaim!

Megjárattam ma 1 kicsit a gépet. Most tök jó volt a hangulat...Ablakon kellemesen csapott be a hűvös levegő, naplemente az úttal szemben ( ez jó is meg rossz is....) úgymond a 48as főúton kötelező megnézni a naplementét ha tetszik ha nem..(annak aki debrecen felé akar menni vámospércs irányából)...1 ideig segít a napellenző de aztán már az se. De még azt is élveztem most :lol: a verda ismét megtette a hatását, lenyugtatott és ellazított. :lol: Még az idióta Ford focusoson se húztam fel magam pedig kifordult elém egész közel... legyen neki gyereknap :lol:

egy Kép a verdáról.

Megosztás:

Hali cartársaim!

Megjárattam ma 1 kicsit a gépet. Most tök jó volt a hangulat...Ablakon kellemesen csapott be a hűvös levegő, naplemente az úttal szemben ( ez jó is meg rossz is....) úgymond a 48as főúton kötelező megnézni a naplementét ha tetszik ha nem..(annak aki debrecen felé akar menni vámospércs irányából)...1 ideig segít a napellenző de aztán már az se. De még azt is élveztem most :lol: a verda ismét megtette a hatását, lenyugtatott és ellazított. :lol: Még az idióta Ford focusoson se húztam fel magam pedig kifordult elém egész közel... legyen neki gyereknap :lol:

Jó ilyet is hallani! Maradjon ilyen pozitív hozzáállású és szép a hétvégéd! :lol:

Megosztás:

Hali cartársaim!

Megjárattam ma 1 kicsit a gépet. Most tök jó volt a hangulat...Ablakon kellemesen csapott be a hűvös levegő, naplemente az úttal szemben ( ez jó is meg rossz is....) úgymond a 48as főúton kötelező megnézni a naplementét ha tetszik ha nem..(annak aki debrecen felé akar menni vámospércs irányából)...1 ideig segít a napellenző de aztán már az se. De még azt is élveztem most :P a verda ismét megtette a hatását, lenyugtatott és ellazított. :D Még az idióta Ford focusoson se húztam fel magam pedig kifordult elém egész közel... legyen neki gyereknap :lol:

egy Kép a verdáról.

Bár nem saját, hanem céges autóval voltam ma nagyrészt (lassan már nem is kéne nekem autó :lol:) és persze a birkák a fehérvári állomáson nem tudnak parkolni. Természetesen egyiknek sem volt kint a behajtási engedélyük, de erre a rendőrök magasról sz.rnak, kivéve este. Oszt simán lazán meghúztam a céges autó oldalát, mert valahogy be kellett tolatnom a trafóházhoz, hogy a 4-500 kilós cuccot nehogy már 80m-n át kelljen cipelnünk, hanem egyből be tudjuk tenni a helyére. :lol: Főnököm jól le is b.szott, hogy legközelebb az útban lévő autót zúzzam meg, kár azért a lámpaoszlopért, amivel végigkarcoltam a cégest. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.