Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 hmm...meg lehet a Tiednek is a történelme :lol: kitudja milyen díjnyertes versenyautót vezetsz. Lehet hogy a nitró gombot találtad meg :P :D Akkor már értem a 18-as kompressziót :lol: :lol: szép is lenne... nitrót lökni egy dízelbe... szerencsétlen önygyulladós :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Akkor már értem a 18-as kompressziót :lol: :lol: szép is lenne... nitrót lökni egy dízelbe... szerencsétlen önygyulladós :lol: :lol: Need for speed :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 heh? mé' dupláztam? :lol: ... sry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 heh? mé' dupláztam? :lol: ... sry :lol: :lol: :lol: én meg fórumozás közbe magamra zúdítottam 1 tál paradicsomsalátát... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 :lol: :lol: :lol: én meg fórumozás közbe magamra zúdítottam 1 tál paradicsomsalátát... :P :D azt a cuccot nem belsőleg kell alkalmazni? Ez nem rendeltetésszerű használat. De azé' egészségedre :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 azt a cuccot nem belsőleg kell alkalmazni? Ez nem rendeltetésszerű használat. De azé' egészségedre :lol: :lol: :lol:Köszi! Hát elméletileg úgy kellene használni. De tudod...a nők az uborkát a szemükre teszik. :lol: Mi férfiak meg kitaláljuk hogy a paradicsomsalátát a ruhára borítjuk...had örüljön az asszonyság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 :lol:Köszi! Hát elméletileg úgy kellene használni. De tudod...a nők az uborkát a szemükre teszik. :lol: Mi férfiak meg kitaláljuk hogy a paradicsomsalátát a ruhára borítjuk...had örüljön az asszonyság :lol: szemre tevés... azt... egyszer megettem...( mellette levő öntettel persze) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ez igaz, nekem is szokott sikerülni :lol: Nekem ma annyi dolgom volt, hogy unalmamban lemostam a kocsit kívül és belül kitakarítottam. Újonnan nem nézett így ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 szemre tevés... azt... egyszer megettem...( mellette levő öntettel persze) :lol: Végülis a helyes használat... :D Fú srácok....én de régen mostam a kocsit. :lol: :lol: :P Bár nem is redves most. Itt debrecenben van egy mosó...1200Ftért külső szappanos mosás...és 2 csinos hölgy mossa le a kocsit. Ha szemét lennék unokatesómat megajándékoznám..."lemosatom a zsigát" ( Földre....gazt hordani... stb... ) VAn rajta réteg :lol: Nem tetszene a hölgyeknek meghatóan szép videó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 csőtök nagyon hiányoztam látom. lassan megyek haza,kb ienkor holnap már otthon leszek. most még csongrádon vagyunk. na pá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 csőtök nagyon hiányoztam látom. lassan megyek haza,kb ienkor holnap már otthon leszek. most még csongrádon vagyunk. na pá :lol: hinnye noh. Már emlegettünk, mozogjá' hazafelé :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 csőtök nagyon hiányoztam látom. lassan megyek haza,kb ienkor holnap már otthon leszek. most még csongrádon vagyunk. na pá :lol: aztán vigyázz magadra :lol: se látni mindennap Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 :lol: :lol: :lol: én meg fórumozás közbe magamra zúdítottam 1 tál paradicsomsalátát... :D :D Azt sajna nem tudják kitörölni/áthelyezni a modik. ;) Vagy igen? :lol: Végülis a helyes használat... ;) Fú srácok....én de régen mostam a kocsit. :D :D ;) Bár nem is redves most. Itt debrecenben van egy mosó...1200Ftért külső szappanos mosás...és 2 csinos hölgy mossa le a kocsit. Ha szemét lennék unokatesómat megajándékoznám..."lemosatom a zsigát" ( Földre....gazt hordani... stb... ) VAn rajta réteg :P Nem tetszene a hölgyeknek meghatóan szép videó.. De ez se kutya.:Klikk! csőtök nagyon hiányoztam látom. lassan megyek haza,kb ienkor holnap már otthon leszek. most még csongrádon vagyunk. na pá :D Na és le van már dózerolva a környék? ;) Jobb ha rászánod az éjszakát a visszaolvasásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem?? lassan csak egy fél hónapja van itt. Ha itt lettél volna becartál volna a röhögéstől, én a gumigyűrüre tekertem a szigetelőszallagot. :lol: Amúgy átzsíroztam a mozgó-súrlodó részeket a váltóbotnál, aztán most meg alig lehetett mozgatni. Adtam neki szilikont, és megint könnnyű lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ha itt lettél volna becartál volna a röhögéstől, én a gumigyűrüre tekertem a szigetelőszallagot. :lol: Amúgy átzsíroztam a mozgó-súrlodó részeket a váltóbotnál, aztán most meg alig lehetett mozgatni. Adtam neki szilikont, és megint könnnyű lett. :lol: Hol zsíroztad be Zotya? kívül vagy a gyűrű alatt? :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Mert hamarabb mentünk, esküvő előtt 2 héttel :D akkor volt rá időnk :lol: és fotelből, bár lassan beesek az ágyba :P kissé kifárasztott a mai meló is :D tudom hihetetlen de a szinte semmittevésbe is bele lehet fáradni ;) :lol: A semmittevés tényleg fárasztóbb, mint a meló! :D Ha itt lettél volna becartál volna a röhögéstől, én a gumigyűrüre tekertem a szigetelőszallagot. :D Amúgy átzsíroztam a mozgó-súrlodó részeket a váltóbotnál, aztán most meg alig lehetett mozgatni. Adtam neki szilikont, és megint könnnyű lett. :lol: Én is megcsináltam, de nem a gumigyűrűre tekertem a szigetelőszalagot és elég jó lett. :D De én kívül zsíroztam be. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Hol zsíroztad be Zotya? kívül vagy a gyűrű alatt? :lol: :lol: :lol: :P Nem magát a gyűrűt, meg a motortérbe menő rudat, iletve allul a műanyag mozgó részeket. Igazából eddig is meg voltak kenve, csak most lemostam a dzsuvás zsírt, és újrakentem, nem értem miért mozgott tőle nehezen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 csőtök nagyon hiányoztam látom. lassan megyek haza,kb ienkor holnap már otthon leszek. most még csongrádon vagyunk. na pá :lol: Otthonvagymá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Nem magát a gyűrűt, meg a motortérbe menő rudat, iletve allul a műanyag mozgó részeket. Igazából eddig is meg voltak kenve, csak most lemostam a dzsuvás zsírt, és újrakentem, nem értem miért mozgott tőle nehezen. :lol: Nem jófajta házi avas disznózsírral kented be? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Azt sajna nem tudják kitörölni/áthelyezni a modik. :lol: Vagy igen? :lol: De ez se kutya.:Klikk! Hát már menthetetlen... :lol: Nemsemmi az a videó se. több Millás beruházások Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Hát már menthetetlen... :lol: Nemsemmi az a videó se. több Millás beruházások Ha van kavics, lehet is beruházni ill. kivitelezni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Ha van kavics, lehet is beruházni ill. kivitelezni... :lol: Kavics?? Itt van a házgyár 5 km-re tőlünk. Megyeeeeek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Azért ez sem gyenge Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Azért ez sem gyenge Hát nem egy 1.7DR :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Azért ez sem gyenge aszfaltszaggató....az 1.7DR meg légkörszaggató :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts