Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

azt a cuccot nem belsőleg kell alkalmazni? Ez nem rendeltetésszerű használat. De azé' egészségedre :lol: :lol:

:lol:Köszi!

Hát elméletileg úgy kellene használni. De tudod...a nők az uborkát a szemükre teszik. :lol: Mi férfiak meg kitaláljuk hogy a paradicsomsalátát a ruhára borítjuk...had örüljön az asszonyság :lol:

Megosztás:

:lol:Köszi!

Hát elméletileg úgy kellene használni. De tudod...a nők az uborkát a szemükre teszik. :lol: Mi férfiak meg kitaláljuk hogy a paradicsomsalátát a ruhára borítjuk...had örüljön az asszonyság :lol:

szemre tevés... azt... egyszer megettem...( mellette levő öntettel persze) :lol:

Megosztás:

szemre tevés... azt... egyszer megettem...( mellette levő öntettel persze) :lol:

Végülis a helyes használat... :D Fú srácok....én de régen mostam a kocsit. :lol: :lol: :P Bár nem is redves most. Itt debrecenben van egy mosó...1200Ftért külső szappanos mosás...és 2 csinos hölgy mossa le a kocsit. Ha szemét lennék unokatesómat megajándékoznám..."lemosatom a zsigát" ( Földre....gazt hordani... stb... ) VAn rajta réteg :lol: Nem tetszene a hölgyeknek

meghatóan szép videó..

Megosztás:

:lol: :lol: :lol: én meg fórumozás közbe magamra zúdítottam 1 tál paradicsomsalátát... :D :D

Azt sajna nem tudják kitörölni/áthelyezni a modik. ;) Vagy igen? :lol:

Végülis a helyes használat... ;) Fú srácok....én de régen mostam a kocsit. :D :D ;) Bár nem is redves most. Itt debrecenben van egy mosó...1200Ftért külső szappanos mosás...és 2 csinos hölgy mossa le a kocsit. Ha szemét lennék unokatesómat megajándékoznám..."lemosatom a zsigát" ( Földre....gazt hordani... stb... ) VAn rajta réteg :P Nem tetszene a hölgyeknek

meghatóan szép videó..

De ez se kutya.:Klikk!

csőtök

nagyon hiányoztam látom.

lassan megyek haza,kb ienkor holnap már otthon leszek.

most még csongrádon vagyunk.

na pá :D

Na és le van már dózerolva a környék? ;) Jobb ha rászánod az éjszakát a visszaolvasásra.

Megosztás:

ez a téma nem érdemes gyíkba???? a váltókhoz be lehetne tenni nem??

lassan csak egy fél hónapja van itt.

Ha itt lettél volna becartál volna a röhögéstől, én a gumigyűrüre tekertem a szigetelőszallagot. :lol: Amúgy átzsíroztam a mozgó-súrlodó részeket a váltóbotnál, aztán most meg alig lehetett mozgatni. Adtam neki szilikont, és megint könnnyű lett. :lol:

Megosztás:

Ha itt lettél volna becartál volna a röhögéstől, én a gumigyűrüre tekertem a szigetelőszallagot. :lol: Amúgy átzsíroztam a mozgó-súrlodó részeket a váltóbotnál, aztán most meg alig lehetett mozgatni. Adtam neki szilikont, és megint könnnyű lett. :lol:

Hol zsíroztad be Zotya? kívül vagy a gyűrű alatt? :lol: :lol: :P :D

Megosztás:

Mert hamarabb mentünk, esküvő előtt 2 héttel :D akkor volt rá időnk :lol: és fotelből, bár lassan beesek az ágyba :P kissé kifárasztott a mai meló is :D tudom hihetetlen de a szinte semmittevésbe is bele lehet fáradni ;) :lol:

A semmittevés tényleg fárasztóbb, mint a meló! :D

Ha itt lettél volna becartál volna a röhögéstől, én a gumigyűrüre tekertem a szigetelőszallagot. :D Amúgy átzsíroztam a mozgó-súrlodó részeket a váltóbotnál, aztán most meg alig lehetett mozgatni. Adtam neki szilikont, és megint könnnyű lett. :lol:

Én is megcsináltam, de nem a gumigyűrűre tekertem a szigetelőszalagot és elég jó lett. :D De én kívül zsíroztam be. :lol: ;)

Megosztás:

Hol zsíroztad be Zotya? kívül vagy a gyűrű alatt? :lol: :lol: :lol: :P

Nem magát a gyűrűt, meg a motortérbe menő rudat, iletve allul a műanyag mozgó részeket. Igazából eddig is meg voltak kenve, csak most lemostam a dzsuvás zsírt, és újrakentem, nem értem miért mozgott tőle nehezen. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.