Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Opelt mindenkinek ! :lol: :lol: Nah, azé' nem. Láttam ma is egy astra classic-ot, amit elvettem volna a gazdájától, és dodgemet neki... kb feleannyi idős autó mint az enyém, de nem volt egy ép elem rajta. A sérülések nem lekezelve, ellenen körberohadva, az utolsó karcolás is. :lol: :lol: komolyan megsajnáltam szegény autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 kárstájlingon mi elüldöztünk egy tigrást... felül a fórumtémába ki van írva h tilos hírdetni.. BEÍR nagybetűkkel h keres lámpát. írok neki h talán nem kéne, beírja megint, azt törlik a modok, beírja megint, és hozzáteszi milyen bunkó állatok vagyunk, aztán még berakja :lol: sztem banolva lett :lol: Figyelj, hátul állt amikor az észt osztották... Nembaj, ki lehet füstölni az ilyeneket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Figyelj, hátul állt amikor az észt osztották... Nembaj, ki lehet füstölni az ilyeneket. :lol: erre vannak az 1.7 DR-ek :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 erre vannak az 1.7 DR-ek :lol: :lol: :lol: mi már csak tudjuk :P Ejha...most figyelem, óra szerint tiedben is van már kilaméter :lol: csak nem Te is németországból hozattad annó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 mi már csak tudjuk :P Ejha...most figyelem, óra szerint tiedben is van már kilaméter :lol: nem dísznek van tartva :lol: :D (és volt már asszem 6 tulaj előttünk. nemtom hányszor lett tekergélve :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 nem dísznek van tartva :lol: :P (és volt már asszem 6 tulaj előttünk. nemtom hányszor lett tekergélve :lol: :lol: ) neszójjábe, most hazafelé átgördült a 116000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 neszójjábe, most hazafelé átgördült a 116000 :lol: Hányadszor? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 nem dísznek van tartva :lol: :P (és volt már asszem 6 tulaj előttünk. nemtom hányszor lett tekergélve :lol: :lol: ) jaja, ezt nem lehet tudni. Aszoooongya... 2001ben hoztuk Németországból. Történelme az hogy a Telekom autója volt németben. mondták sokan hogy fúúú...rossz céges széthajtott sz@r.. ahoz képest, még mostis bírja a kicsike simán. Jó volt rajta rohadó rész ami az évek alatt kijött ( hátsó üvegnél a gumi alatt ) de megcsináltuk faterral. Ami érdekes, hogy amikor mosom és vizes az ajtó és rávilágít a nap, nagyon nagyon haloványan lehet látni, hogy volt rajta Telekom matrica :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 neszójjábe, most hazafelé átgördült a 116000 :P Jéé az elektronyika-kupacok is mennek 6 számjegyig? :D :lol: :D :lol: Ami érdekes, hogy amikor mosom és vizes az ajtó és rávilágít a nap, nagyon nagyon haloványan lehet látni, hogy volt rajta Telekom matrica :lol: Persze, a nap ott nem szívta ki a fényezést, és az bezony látszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Hányadszor? :lol: :lol: jókérdés, az előző kormány állapota alapján, már egyszer biztos sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Hátul meg 1.6i felirat? :lol: Az "1.3i" a leggyanúsabb, SEH alatt belé se kötnék.. :lol: Nem tudtam elolvasni, nagyon gyorsan távolodott. :D Nem Opelos Fater volt véletlenül??? :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Jéé az elektronyika-kupacok is mennek 6 számjegyig? :D :lol: :D :lol: Ami érdekes, hogy amikor mosom és vizes az ajtó és rávilágít a nap, nagyon nagyon haloványan lehet látni, hogy volt rajta Telekom matrica :lol: Persze, a nap ott nem szívta ki a fényezést, és az bezony látszik :lol: Igen, de érdekesség amúgy,hogy egyáltalán nem látszik ha nem vizes az a felület. Ja és azt is tudom róla hogy németországban kisteherautóként volt a forgalomba bejegyezve. Ezt bizonyítja az első űlések mögötti rács amit benne hagytak :P de azóta belekerültek a hátsó űlések a rács...a rács jókérdés hol van. a kocsiba nem. ez biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Igen, de érdekesség amúgy,hogy egyáltalán nem látszik ha nem vizes az a felület. Ja és azt is tudom róla hogy németországban kisteherautóként volt a forgalomba bejegyezve. Ezt bizonyítja az első űlések mögötti rács amit benne hagytak :lol: de azóta belekerültek a hátsó űlések a rács...a rács jókérdés hol van. a kocsiba nem. ez biztos :lol: Nekem a hátsó oldal ablakok, meg a csomagartó összes ablaka is be volt rácsozva vízszintes rácsokkal. Nemtom mé' :P Jah, meg találtam egy hüvelykujj vastagságú hangszórókábelt a szőnyeg alatt :lol: meg volt egy kapcsoló a bal első lábtérben az MHT nyitó kallanty előtt oldalt. Rákötve nem volt semmi. :lol: Voltek ebben is érdekes dolgok. Van olyan is amit inkább nem akarok tudni hogy miért. Pl. miért van a tetőn 3 horpadás belülről kifelé :D :D nagyon kapálózott ott valaki tűsarkúban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 erre vannak az 1.7 DR-ek :P :lol: :lol: kit kell kifüstölni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 miért van a tetőn 3 horpadás belülről kifelé :D :lol: nagyon kapálózott ott valaki tűsarkúban :lol: Vagy csak túl sok hajlakkot használt a jó magyar utakon... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Vagy csak túl sok hajlakkot használt a jó magyar utakon... :lol: :lol: :lol: :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 kit kell kifüstölni? :lol: :lol: A harcsafejűt. ki mást? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Vagy csak túl sok hajlakkot használt a jó magyar utakon... :lol: :lol: :lol: :lol: :P túl sok tv-t nézel, olyat csak régi mustang-okban lehet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 :lol: :lol: túl sok tv-t nézel, olyat csak régi mustang-okban lehet :lol: :P Ezek szerint opelokban is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 :lol: :lol: túl sok tv-t nézel Nem hinném, harmadik hete maradt el a Cobra 11, az az egyetlen műsor ami a tv elé tud vonzani... :lol: :P Bezzeg a zasszony... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Ma reggel, mikor mentem dolgozni, lámpánál megállok és látom, hogy elől egy foswágenynek le van húzva az ablaka teljesen (reggel 6:00-kor). Gondoltam biztos melege van. :lol: Mikor elgurultam mellette, akkor látom, hogy a srác a visszapillantót fogja, le ne essen! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Nem hinném, harmadik hete maradt el a Cobra 11, az az egyetlen műsor ami a tv elé tud vonzani... :lol: :D Bezzeg a zasszony... :lol: nem is tudom mikor röhögtem rajta utoljára. Régen láttam már :lol: Ma reggel, mikor mentem dolgozni, lámpánál megállok és látom, hogy elől egy foswágenynek le van húzva az ablaka teljesen (reggel 6:00-kor). Gondoltam biztos melege van. :D Mikor elgurultam mellette, akkor látom, hogy a srác a visszapillantót fogja, le ne essen! :lol: :P :D legalább fogta... Újpesten láttam egy fikazöld 307-est aminek a jobbos tükre a drótokon lógott az ajtón, és ott kaplimpált. Gondolom festékrétegcsökkentési szándékkal. Először láttam, csak legyintettem hogy mekkor barmok vannak. Másodszor (következő nap) már kicsit érdekesebben néztem rá. Ez a szerencsétlen kb 1 hétig járt úgy, hogy a tükör ott lifegett az oldalán. Eszébe nem jutott levenni... Apám asszondta hogy látszik hogy nem használja, észre se vette hogy letört ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 legalább fogta... Újpesten láttam egy fikazöld 307-est aminek a jobbos tükre a drótokon lógott az ajtón, és ott kaplimpált. Gondolom festékrétegcsökkentési szándékkal. Először láttam, csak legyintettem hogy mekkor barmok vannak. Másodszor (következő nap) már kicsit érdekesebben néztem rá. Ez a szerencsétlen kb 1 hétig járt úgy, hogy a tükör ott lifegett az oldalán. Eszébe nem jutott levenni... Apám asszondta hogy látszik hogy nem használja, észre se vette hogy letört :D :lol: :lol: :lol: :lol: Nemsokára beköszönt a hideg és vele együtt a fagy. Tavaly télen jövök hazafelé a csajostól és reggel hatalmas sor volt előttem. A sor elején egy szutyoki ment és nagynehezen lehúzódott, megindult a forgalom és mikor elmentem előtte, akkor látom, hogy mind a négy ablak csontra be van fagyva. :P A vezető oldalon egy ökölnyi területen le vaolt kaparva a dér, és azon nézett ki a fejéből. Nem csodálkoztam, hogy csak 20-al ment. A barom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bimaka Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 sziasztok! bocsi, hogy zavarok! kérdezni szeretnék. van egy opel astra 96-os autómata váltós autóm olajteknőt cseréltünk de nincs rajta az oldalsó része ami eddig takarta a váltó fogaskerekét. kérdésem a következő. elég ha egy lemezt rakunk oda vagy van valami olajozása annak a fogaskeréknek ami miatt kell oda valami oda illő alkatrész? köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 sziasztok! bocsi, hogy zavarok! kérdezni szeretnék. van egy opel astra 96-os autómata váltós autóm olajteknőt cseréltünk de nincs rajta az oldalsó része ami eddig takarta a váltó fogaskerekét. kérdésem a következő. elég ha egy lemezt rakunk oda vagy van valami olajozása annak a fogaskeréknek ami miatt kell oda valami oda illő alkatrész? köszi a segítséget. szerintem elég ha vágsz oda lemezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts