daykiller Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Abszolút jók az írásai, szinte mindet elolvasom. Viszont én azt úttttttáááloom, ha a belsőben összeáll a sor, mondjuk valaki tetvészkedik az eljén százhússszal és az istennek nem megy ki a külsőbe, mert előz valamit, de már látja fél km-re az újabb kamiont és ezért nem sorol a külsőbe és a következő sem, mert tudja tartani a százhúszat, meg a következő sem és így csőüressssssssen ott a jobboldali sáv a kamionig :lol: 3 sáv meg olyan egyszerú lenne.... Külső : >130 Középső : 130 Belső : 130 < Van egy ismerősöm, aki szerint a belsőben is 130-cal lehet haladni, ezért elfoglalja azt a sávot és ott megy. A másikat hibáztatja, hogy miért akar menni annyira... 130-cal lehet menni pályán, ne menjen többel. 1. mi köze van hozzá, hogy ki mikor mennyivel akar menni 2. jobbra tartás van, tehát ő is szabályt sért, mikor a belsőben 130-cal tötymörög. 3. lehetetlen neki megmagyarázni, 2 hónapja össze is törte a verdát. Bűnös, mert nem tartott jobbra. Isten nem bottal ver. :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Van egy ismerősöm, aki szerint a belsőben is 130-cal lehet haladni, ezért elfoglalja azt a sávot és ott megy. A másikat hibáztatja, hogy miért akar menni annyira... 130-cal lehet menni pályán, ne menjen többel. 1. mi köze van hozzá, hogy ki mikor mennyivel akar menni 2. jobbra tartás van, tehát ő is szabályt sért, mikor a belsőben 130-cal tötymörög. 3. lehetetlen neki megmagyarázni, 2 hónapja össze is törte a verdát. Bűnös, mert nem tartott jobbra. Isten nem bottal ver. :lol: Jobbra húzódás feltételez némi közössségi szellemet :lol: Igazándiból én úgy tapasztaltam, hogy nem is az autópályán van ezzel gond, hanem budapesten. Komolyan kezdem azt hinni, hogy tíz emberből kilecnek úgy nyomják a kezébe a jogsit, hogy tessék, itt a belső sávba szóló jogosítványa :lol: :lol:
daykiller Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Jobbra húzódás feltételez némi közössségi szellemet :D Igazándiból én úgy tapasztaltam, hogy nem is az autópályán van ezzel gond, hanem budapesten. Komolyan kezdem azt hinni, hogy tíz emberből kilecnek úgy nyomják a kezébe a jogsit, hogy tessék, itt a belső sávba szóló jogosítványa :lol: :lol: Amúgy általában én is a középsőben haladok autópályán, ha van 3 sáv, kb 130-140-nel, de ha akadályozok, akkor természetesen húzódok jobbra. Sokszor többször nézek hátra mint előre. :P Szerintem nem csak a belső sávba szóló jogosítvány van.. :lol: Van még olyan is, hogy "Száraz, egyenes és napfény sütötte útra". :lol:
invictus Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Amúgy általában én is a középsőben haladok autópályán, ha van 3 sáv, kb 130-140-nel, de ha akadályozok, akkor természetesen húzódok jobbra. Sokszor többször nézek hátra mint előre. :lol: Szerintem nem csak a belső sávba szóló jogosítvány van.. :lol: Van még olyan is, hogy "Száraz, egyenes és napfény sütötte útra". :lol: Kihagytad hogy üres. :lol:
daykiller Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Kihagytad hogy üres. :lol: Ja tényleg, kösz! :lol:
mélykék76 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Amúgy általában én is a középsőben haladok autópályán, ha van 3 sáv, kb 130-140-nel, de ha akadályozok, akkor természetesen húzódok jobbra. Sokszor többször nézek hátra mint előre. :lol: Szerintem nem csak a belső sávba szóló jogosítvány van.. :lol: Van még olyan is, hogy "Száraz, egyenes és napfény sütötte útra". :lol: Szándék meglegyen ez a lényeg :lol: Lehúzodás szórakoztató, unalmas útszakaszon, megtöri a monoton kmdarálást :P
Stefan Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Egyszer megállt mellettem egy kadett a lámpánál, a következő volt kiírva az ablakába.: No computer, no injektor, no ABS, no problém. :lol: Na off. Hátul meg 1.6i felirat? :lol: Nem tudtam elolvasni, nagyon gyorsan távolodott. :lol: Akkor dual Weber :lol:
Stefan Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 ... 3 sáv meg olyan egyszerú lenne.... Külső : >130 Középső : 130 Belső : 130 < Akkor már 4: Legbelső : 200 < :lol:
daykiller Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Akkor már 4: Legbelső : 200 < :lol: Múltkor egyébként az M7-esen arrébb tessékeltem egy porsche carrera-t a platós fosvágennel a belső sávból... siettem. :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Múltkor egyébként az M7-esen arrébb tessékeltem egy porsche carrera-t a platós fosvágennel a belső sávból... siettem. :lol: Gondoltam volt reakció.: :lol: :lol: :lol: ??? :P
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Multkor mikor pályán mentem előztem egy kamiont....és volt pofája 1 vw polonak rámvillogni hogy húzzak el előle...de mégis hova a f.szba? a kamionba? mellesleg ő is a külsőből jött be mert mögöttem jött, csak elkezdte nyomni...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Multkor mikor pályán mentem előztem egy kamiont....és volt pofája 1 vw polonak rámvillogni hogy húzzak el előle...de mégis hova a f.szba? a kamionba? mellesleg ő is a külsőből jött be mert mögöttem jött, csak elkezdte nyomni... Ja azt csípem akkor nagy sor van, mert valaki (teherautó/traktor stb) megy elől, 100%-os a szembeforgalom, aztán utolér vmi okostojás, és rámtapad, meg ki-kinézeget hogy mikor mehet. Hát hova B+???? :lol: A multkor egy ilyet elengedtem, lehúzodtam a buszmegállóba, aztán amikor kábé 50 kilóméterrel arrébb még mindíg előttem volt kedélyesen integettem neki. :lol: Meg amikor zöldhullám van, de pörgetik ezerrel, hogy következő lámpánál még a piros fogadja őket. És képes így átmenni a városon, amikor 50-60-as tempóvel megállás nélkül végig lehet menni. :lol:
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Ja azt csípem akkor nagy sor van, mert valaki (teherautó/traktor stb) megy elől, 100%-os a szembeforgalom, aztán utolér vmi okostojás, és rámtapad, meg ki-kinézeget hogy mikor mehet. Hát hova B+???? :lol: A multkor egy ilyet elengedtem, lehúzodtam a buszmegállóba, aztán amikor kábé 50 kilóméterrel arrébb még mindíg előttem volt kedélyesen integettem neki. :lol: Meg amikor zöldhullám van, de pörgetik ezerrel, hogy következő lámpánál még a piros fogadja őket. És képes így átmenni a városon, amikor 50-60-as tempóvel megállás nélkül végig lehet menni. :lol: Jaj barátom....hát nekem augusztus 20.-án mi volt? megelőzött egy motoros...és ahogy megelőzött, utána közvetlenül kanyarodott is balra egy kicsi utcába, viszont szembe jöttek és én nekem mögötte meg kellett állni mert ő megelőzött, nyomtam neki 1 f.szkalapot, és még ő mutatott be nekem 1 kabbét. na hát akkor bunkó módjára kiordítottam neki egy szép mondatot és erősen emlegettem az édesanyját. Meg volt még 1 olyan eset amikor faterom előhozta a kocsit, szólt hogy vigyázz a gázvezetéken a salakmotorpályánál(debrecenben) mérnek, és én pont arra mentem...tartottam is az 50et és mögöttem volt valami Octavia vagy Bora...ilyesmi. és ragadt a kocsi hátuljára már szinte idegesítően meg látszott hogy motyog valamit, amikor nem jött semmi direkt húzódtam,és intettem neki, hogy ELŐZZ.... Előzött, egyenesen bele a trafiba. Hát nah.. :lol: Akkor nevettem amikor a fogós fiúk leintették... én meg elzötyögtem mellette 50el :P
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Ennyi gyenge idegrendszert :lol: :lol: Edzőtjetek még ha ezeken fel tudtok húzódni :lol: :P :lol:
megadave Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Előzött, egyenesen bele a trafiba. Hát nah.. :lol: Akkor nevettem amikor a fogós fiúk leintették... én meg elzötyögtem mellette 50el :lol: :lol: Ez szép megoldás! :lol:
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 :lol: Ez szép megoldás! :lol: :D ajánlom mindenki figyelmébe :D :lol: :lol: :P
megadave Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Jobbra húzódás feltételez némi közössségi szellemet :lol: Igazándiból én úgy tapasztaltam, hogy nem is az autópályán van ezzel gond, hanem budapesten. Komolyan kezdem azt hinni, hogy tíz emberből kilecnek úgy nyomják a kezébe a jogsit, hogy tessék, itt a belső sávba szóló jogosítványa :lol: :lol: Az nem úgy van, hogy lakott területen abban a sávban mész amelyikben akarsz?
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Az nem úgy van, hogy lakott területen abban a sávban mész amelyikben akarsz? Lakott területen belül párhozamos közlekedés van. Ott lehet "jobbról előzni" illetve külső sávban elmenni a belső sáv mellett... stb. Az egy dolog hogy arra is szívja a fogát egy csomó túlérzékeny, de ha egyszer nem halad akkor b.ssza meg. Nekem akkor is meg kell élni valamiből :lol:
spzoli Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 nekem az üllői-ecseri sarkán mindig van egy szabad sávom....4megy egyenesen, de a jobbszélsőbe sose állnak, csak az okosok, mert az utána elfogy...de ugye az első pár embernek még sikerülhet beférni :lol:
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 nekem az üllői-ecseri sarkán mindig van egy szabad sávom....4megy egyenesen, de a jobbszélsőbe sose állnak, csak az okosok, mert az utána elfogy...de ugye az első pár embernek még sikerülhet beférni :lol: oda még én is be szoktam férni, pedig a gyorsulásom az igazából csak naptárral mérhető, de szinte mindig van valaki aki bealszik és elé simán be lehet férni :lol:
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Amúgy tök jó hogy kialakult itt egy ilyen jó társaság. :lol: van 1 srác, aki vw-s és mondja hogy minden vw-s fórumon csak okostojások vannak, ha valamit kérdezel leoltanak, meg nem tudnak beszélgetni csak veszekedni.
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Amúgy tök jó hogy kialakult itt egy ilyen jó társaság. :lol: van 1 srác, aki vw-s és mondja hogy minden vw-s fórumon csak okostojások vannak, ha valamit kérdezel leoltanak, meg nem tudnak beszélgetni csak veszekedni. Evvan, vegyen opelt, ha beszélgetni akar. :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Evvan, vegyen opelt, ha beszélgetni akar. :lol: :lol: :lol: :lol:
megadave Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Amúgy tök jó hogy kialakult itt egy ilyen jó társaság. :lol: van 1 srác, aki vw-s és mondja hogy minden vw-s fórumon csak okostojások vannak, ha valamit kérdezel leoltanak, meg nem tudnak beszélgetni csak veszekedni. Opelt mindenkinek ! :lol: :lol:
spzoli Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 kárstájlingon mi elüldöztünk egy tigrást... felül a fórumtémába ki van írva h tilos hírdetni.. BEÍR nagybetűkkel h keres lámpát. írok neki h talán nem kéne, beírja megint, azt törlik a modok, beírja megint, és hozzáteszi milyen bunkó állatok vagyunk, aztán még berakja :lol: sztem banolva lett :lol:
Recommended Posts