conquistador Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :lol: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jah, közben megnősültem.. :P :lol: :lol: Gratula, aztán most már csk fel a fejjel! roszabb már nem lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Jah, közben megnősültem.. :lol: :lol: :lol: http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg HIP HIP HURRAY!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Jah, közben megnősültem.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :lol: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jah, közben megnősültem.. :P :lol: :lol: http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg Gratula!!! Sok boldogságot!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 ennyi???? :lol: Szerintem igen! De jobban utánna kell járni, hogy ugyan az a motor felépítése. Most látom, hogy a C18XE és C18XEL lóerőben nem tér el! Lehet, hogy nincs is értelme cseréln az ecu-t. Kép Amúgy, ha át akarod építen bal kormányosra akkor szerintem cseréld ki az autó egész elejét. Lehet, hogy egyszerübb mint itt ott farigcsálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Szerintem igen! De jobban utánna kell járni, hogy ugyan az a motor felépítése. Most látom, hogy a C18XE és C18XEL lóerőben nem tér el! Lehet, hogy nincs is értelme cseréln az ecu-t. Kép Amúgy, ha át akarod építen bal kormányosra akkor szerintem cseréld ki az autó egész elejét. Lehet, hogy egyszerübb mint itt ott farigcsálni. Vagy költözhet Londonba is. Lehet hogy úgy jár a legjobban :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Jah, közben megnősültem.. :lol: :lol: :lol: Gratulálok! Sok boldogságot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Vagy költözhet Londonba is. Lehet hogy úgy jár a legjobban :lol: :lol: :lol: Lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hogyan lehetne kivezetni az ablakpriccolót direkt a lapátokra? Gondolok itt arra, hogy még szép is legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat mindőtöknek! (elnézést, hogy nem idézek be senkit sem de tartok tőle, hogy összeomlik a kernel a szerveren :lol: azt nem lesz fórum egy darabig :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jah, közben megnősültem.. :D :lol: :P http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg hinnye, gratula. Rossz lépés volt, nem tudod mit vállaltál. A nejem mondja, zajos menetnél, hogy ők biztos majd dudaszóval mennek majd válni is..... :lol: :lol: :lol: Bocs, bocs...hülye és lökött vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 hinnye, gratula. Rossz lépés volt, nem tudod mit vállaltál. Köcce.. :lol: Attól, hogy más melléfogott még nem biztos hogy én is :lol: :lol: 10 év alatt azért már megismertük egymást -veszekedés nélkül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Köcce.. :lol: Attól, hogy más melléfogott még nem biztos hogy én is :P :lol: 10 év alatt azért már megismertük egymást -veszekedés nélkül... :lol: Akkor meg miért kell elrontani? :lol: Na de viccen kívül, én is GRATULÁLOK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hogyan lehetne kivezetni az ablakpriccolót direkt a lapátokra? Gondolok itt arra, hogy még szép is legyen. Ezt kifejtenéd bővebben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Hát én becarok! :lol: De ez még jobb! Klikk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Olyan rég volt már Hűha!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Olyan rég volt már Hűha!!! :lol: :lol: :lol: Nem rossz, csak anorexiás. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Még egy Hűha!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Még egy Hűha!!! :lol: :lol: Csak ismételni tudom önmagamat.: sovány. :lol: Amúyg emg 106 kép egy csajról, kicsit önimádó, nem veled fog foglakozni, hanem.: jajj, összegyűrted a rucim! A hajam ne most voltam fodrásznál! Vigyáz a körmömre! Ne kend össze a ....(+18). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Csak ismételni tudom önmagamat.: sovány. :lol: Amúyg emg 106 kép egy csajról, kicsit önimádó, nem veled fog foglakozni, hanem.: jajj, összegyűrted a rucim! A hajam ne most voltam fodrásznál! Vigyáz a körmömre! Ne kend össze a ....(+18). :lol: Azért meghúzkodnám a haját :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Csak ismételni tudom önmagamat.: sovány. :D Amúyg emg 106 kép egy csajról, kicsit önimádó, nem veled fog foglakozni, hanem.: jajj, összegyűrted a rucim! A hajam ne most voltam fodrásznál! Vigyáz a körmömre! Ne kend össze a ....(+18). :D Azért ha összegyűrődött a rucija és ledobná előtted, azért nem küldenéd el! :lol: Azért meghúzkodnám a haját :D :D :lol: Összemocskolnádazarcát? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Szerintem igen! De jobban utánna kell járni, hogy ugyan az a motor felépítése. Most látom, hogy a C18XE és C18XEL lóerőben nem tér el! Lehet, hogy nincs is értelme cseréln az ecu-t. Kép Amúgy, ha át akarod építen bal kormányosra akkor szerintem cseréld ki az autó egész elejét. Lehet, hogy egyszerübb mint itt ott farigcsálni. Pedig de, nézd meg itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Ezt kifejtenéd bővebben? :lol: Hát arra gondoltam, hogy a szórófej a lapátokra kerül és törlés közben közvetlen az ablakra nyomatja a nedüt nem pedig vizipisztoly üzemmódban. Amugy most a keresek spray szórófejeket melyek porlasztva szórnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Hát arra gondoltam, hogy a szórófej a lapátokra kerül és törlés közben közvetlen az ablakra nyomatja a nedüt nem pedig vizipisztoly üzemmódban. Amugy most a keresek spray szórófejeket melyek porlasztva szórnak. Hát nem tudom a sok hajtogatást meddíg bírná a cső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 Hát nem tudom a sok hajtogatást meddíg bírná a cső. Én már láttam ilyet, asszem Stefan-nak is így van megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts