Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Vegyél c14nz-t és sokat cseveghetünk róla. :D

Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszály(j) :D Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol:

Képzeld el a feleségüket :P :lol:

Megosztás:

Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszáj(j) :P Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol:

Valahol 174 ezer kilométernél azért illene is elszakadnia... :lol:

Megosztás:

Vegyél c14nz-t és sokat cseveghetünk róla. :P

Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszáj(j) :D Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol:

Má bocs! A paraszt ennél sokkal okosabb, sőt talán a legtöbbünknél okosabb emberfajta!

Nem szeretem ha a parasztokat fikázzák.

Akiről te írsz, az szimplán TAHÓ, BUNKÓ, FARAGATLAN, BUNYEVÁC, DURUNG, FURKÓ, BEGYEPESEDETT AGYÚ, FÉLKEGYELMŰ, BAROMARCÚ, BOLOND, HÜLYE, AGYALÁGYULT, BUGGYANT, GYAGYÁS, DILIS! :lol:

Megosztás:

Má bocs! A paraszt ennél sokkal okosabb, sőt talán a legtöbbünknél okosabb emberfajta!

Akiről te írsz, az szimplán TAHÓ, BUNKÓ, FARAGATLAN, BUNYEVÁC, DURUNG, FURKÓ, BEGYEPESEDETT AGYÚ, FÉLKEGYELMŰ, BAROMARCÚ, BOLOND, HÜLYE, AGYALÁGYULT, BUGGYANT, GYAGYÁS, DILIS! :lol:

egyszóval totalcar-os :lol:

Megosztás:

Nem is a parasztokat fikázom, csak a csávó szövegét illettem ezzel a jelzővel, de igazad van, sértő a földművesekre nézve, ha egy ilyen emberrel emlegetem egy mondatba őket. :lol: Azzal tudnak legjobban kiakasztani hogy "ebbe én még semmit nem vettem, csak tankolni kell". Aztán beülök a kocsiba, télen kabát van rajta. Ugye a termosztát szar. Kimentem a meleg lakásból pulóverbe, Győrig lefagytak a kezeim, mert a ventit viszont nem lehet lekapcsolni. :P A műszerfal tök sötét, a bal oldali ablakot nem lehet lehúzni, ami tud az minden zörög rajta, csak egyik lámpa világít......stb. Hát ja nem kell rá költeni. :D Mert amikor erre jár én mindíg a kocsit szerelem, milyen szart vettem. Mondom hát öcsém , beülök -10 fokban polóba, mire elkezdek fázni, már melegem van. Na jó ez tulzás, de simán elhitte. :lol: Kérdem olaj milyen van benne? Olyan tiszta alig látszik, ja mert nem ért bele a pálca, nem is volt mit látni. Ablaktörlő olyan csíkokat törölt a zebrát teli fehérnek láttam, a mosó meg a melletünk álló kocsi ablakrára spriccelt. De csak elöl, mert a hátsóig el sem ért a folyadék. Á, inkább hagyjuk.... :lol:

Megosztás:

A windows nem jó? :lol:

Csak a vista. :D Aztán majd megállsz félúton kék halállal. Astala vista!

Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :lol:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jah, közben megnősültem.. :P :lol: :lol:

38807534.jpg

Megosztás:

A windows nem jó? :lol:

A windows leragadó billentyűt (gázpedál) érzékelt.

Ön valóban gyorsítani szeretne?

Igen Nem Mégse

A windows PlugAndPlay eszköz csatlakozását érzékelte. Új hardwer neve: Utánfutó.

Szeretné telepíteni a szükséges drivereket?

Igen Nem Mégse

Balesetkor: Biztosan kívánja használatba venni a légzsákok használatát?

Igen Nem Bezár

Megosztás:

Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :P

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jah, közben megnősültem.. :D :lol: :lol:

http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg

Hinnye no. Congratulations. You won the race!

Mindegy, szal gratulácijjó. Ki van fóliázva azért a hátsó szélvédőre a just married ugye? :lol: (nah meg a konzervdobozok :D :lol: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.