Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Vegyél c14nz-t és sokat cseveghetünk róla. :D Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszály(j) :D Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol: Képzeld el a feleségüket :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Lehet de csak a bal kormányosokat :lol: :lol: :lol: dehülyevagy :lol: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszáj(j) :P Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol: Valahol 174 ezer kilométernél azért illene is elszakadnia... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Vegyél c14nz-t és sokat cseveghetünk róla. :P Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszáj(j) :D Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol: Má bocs! A paraszt ennél sokkal okosabb, sőt talán a legtöbbünknél okosabb emberfajta! Nem szeretem ha a parasztokat fikázzák. Akiről te írsz, az szimplán TAHÓ, BUNKÓ, FARAGATLAN, BUNYEVÁC, DURUNG, FURKÓ, BEGYEPESEDETT AGYÚ, FÉLKEGYELMŰ, BAROMARCÚ, BOLOND, HÜLYE, AGYALÁGYULT, BUGGYANT, GYAGYÁS, DILIS! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Má bocs! A paraszt ennél sokkal okosabb, sőt talán a legtöbbünknél okosabb emberfajta! Nem szeretem ha a parasztokat fikázzák. Akiről te írsz, az szimplán TAHÓ, BUNKÓ, FARAGATLAN, BUNYEVÁC, DURUNG, FURKÓ, BEGYEPESEDETT AGYÚ, FÉLKEGYELMŰ, BAROMARCÚ, BOLOND, HÜLYE, AGYALÁGYULT, BUGGYANT, GYAGYÁS, DILIS! :lol: egyszóval totalcar-os :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Lehet de csak a bal kormányosokat :lol: :lol: :lol: És viccen kívül?? nem lehet átszerelni C18XE-re? :lol: más: Kormányt átszerelni mennyibe kerülhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 egyszóval totalcar-os :lol: Nem! Balf@sz...VW Centrikus Mikor a helybéli dízelest felhívtam, hogy mit lehet csinálni a rángatás megszüntetése érdekében, azt mondta, hogy Fosvágenyt kell venni....na rakom bele ebbe is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 És viccen kívül?? nem lehet átszerelni C18XE-re? :lol: más: Kormányt átszerelni mennyibe kerülhet? Asszem volt szó róla de nem éri meg. Tűzfalat meg mindent át kell bénázni. Szerezz egy jó segédpilótát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Nem! Balf@sz...VW Centrikus Mikor a helybéli dízelest felhívtam, hogy mit lehet csinálni a rángatás megszüntetése érdekében, azt mondta, hogy Fosvágenyt kell venni....na rakom bele ebbe is. a gyökér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Má bocs! A paraszt ennél sokkal okosabb, sőt talán a legtöbbünknél okosabb emberfajta! Nem szeretem ha a parasztokat fikázzák. Akiről te írsz, az szimplán TAHÓ, BUNKÓ, FARAGATLAN, BUNYEVÁC, DURUNG, FURKÓ, BEGYEPESEDETT AGYÚ, FÉLKEGYELMŰ, BAROMARCÚ, BOLOND, HÜLYE, AGYALÁGYULT, BUGGYANT, GYAGYÁS, DILIS! :lol: Nem is a parasztokat fikázom, csak a csávó szövegét illettem ezzel a jelzővel, de igazad van, sértő a földművesekre nézve, ha egy ilyen emberrel emlegetem egy mondatba őket. :lol: Azzal tudnak legjobban kiakasztani hogy "ebbe én még semmit nem vettem, csak tankolni kell". Aztán beülök a kocsiba, télen kabát van rajta. Ugye a termosztát szar. Kimentem a meleg lakásból pulóverbe, Győrig lefagytak a kezeim, mert a ventit viszont nem lehet lekapcsolni. :P A műszerfal tök sötét, a bal oldali ablakot nem lehet lehúzni, ami tud az minden zörög rajta, csak egyik lámpa világít......stb. Hát ja nem kell rá költeni. :D Mert amikor erre jár én mindíg a kocsit szerelem, milyen szart vettem. Mondom hát öcsém , beülök -10 fokban polóba, mire elkezdek fázni, már melegem van. Na jó ez tulzás, de simán elhitte. :lol: Kérdem olaj milyen van benne? Olyan tiszta alig látszik, ja mert nem ért bele a pálca, nem is volt mit látni. Ablaktörlő olyan csíkokat törölt a zebrát teli fehérnek láttam, a mosó meg a melletünk álló kocsi ablakrára spriccelt. De csak elöl, mert a hátsóig el sem ért a folyadék. Á, inkább hagyjuk.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 És viccen kívül?? nem lehet átszerelni C18XE-re? Hogyne lehetne :lol: az XE moci progiját kell a compura valahogy felcumózni (ha fel lehet) és műxik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hogyne lehetne :lol: az XE moci progiját kell a compura valahogy felcumózni (ha fel lehet) és műxik... :lol: A windows nem jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 A windows nem jó? :lol: Csak a vista. :lol: Aztán majd megállsz félúton kék halállal. Astala vista! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Fehér ember várni homokóra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 A windows nem jó? :lol: Csak a vista. :lol: Aztán majd megállsz félúton kék halállal. Astala vista! linux.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 A windows nem jó? :lol: Csak a vista. :D Aztán majd megállsz félúton kék halállal. Astala vista! Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :lol: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jah, közben megnősültem.. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Jah, közben megnősültem.. :lol: :lol: :lol: http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg GRATULÁLOK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 A windows nem jó? :lol: A windows leragadó billentyűt (gázpedál) érzékelt. Ön valóban gyorsítani szeretne? Igen Nem Mégse A windows PlugAndPlay eszköz csatlakozását érzékelte. Új hardwer neve: Utánfutó. Szeretné telepíteni a szükséges drivereket? Igen Nem Mégse Balesetkor: Biztosan kívánja használatba venni a légzsákok használatát? Igen Nem Bezár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :P ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jah, közben megnősültem.. :D :lol: :lol: http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg Hinnye no. Congratulations. You won the race! Mindegy, szal gratulácijjó. Ki van fóliázva azért a hátsó szélvédőre a just married ugye? :lol: (nah meg a konzervdobozok :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Jah, közben megnősültem.. :lol: :lol: :lol: Részvétem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Áá, hova gondoltok gyerekek? A zárt platform nem biztos, hogy maximálisan jól teljesít.. :P ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jah, közben megnősültem.. :D :lol: :lol: http://img3.tar.hu/anubys/size2/38807534.jpg azta! :lol:)) SOK BOLDOGSÁGOT!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Hogyne lehetne :lol: az XE moci progiját kell a compura valahogy felcumózni (ha fel lehet) és műxik... :lol: Mondja főnök... mit tud erről? :lol: NAGYON érdekelne!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 És viccen kívül?? nem lehet átszerelni C18XE-re? :lol: más: Kormányt átszerelni mennyibe kerülhet? Szerezzél be egy C18XE ecut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szerezzél be egy C18XE ecut. ennyi???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 Jah, közben megnősültem.. :P :lol: :lol: Hú B+ valaki csókolgatja a képen a menyasszonyt! :lol: Vagy te voltál az? Igen, nem , mégse. :D Gratula! Család mikor lesz? :lol: Van egy fölösleges ikerbabakocsim. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts