Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ne is törődj velük, az utóbbi időben sztem csak hobbiból fikázzák az F Astrákat. Olyanok, mint a gyerekek, ha nem szól rájuk az ember, egy idő után majd megunják. De ha megfigyeled, oda is általában olyanok írnak negatív véleményt, akiknek vagy sose volt F Astrájuk, vagy kifogtak használtan egy elhanyagolt példányt, amit szakértelem vagy pénz hiányában nem tudtak rendbetenni. Nem kell reagálni rá, és akkor majd megunják. Ennyi.

Igen, igazad van 100%ig. Azt mondja... 1200es Zsiga erőlködés nélkül otthagyja...hát szerintem ez kamu, ugyanis uncsim ezerkettesét simán otthagyja. Hiába benzines a zsiga. Mellesleg azt is csak poénból próbáltuk ki. Az M3ason volt most nyáron hogy külsőbe megyek 120-130 körül, belsőbe meg egy 120as skoda mint 1 állat...füstölve, jó kék olajos füst...de elhúzott mellettem és átnézve lekezelő mosoly volt az arcán... Na persze fót után van 1 domb...pest irányába, hát ott amikor a kapaszkodóba ment...ott én vigyorogtam vissza rá :lol:

Elküldve
háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol:

na ez még nekem is feb###ta az agyamat :lol:

Elküldve

szúúszááá...

ezekért már egyszer ki akartuk füstölni őket de aztán valamiért elmaradt :lol: de mindegy, már elolvastuk, lesz.rtuk, örüljenek csak a cougar-nak...

Elküldve
szúúszááá...

ezekért már egyszer ki akartuk füstölni őket de aztán valamiért elmaradt :lol: de mindegy, már elolvastuk, lesz.rtuk, örüljenek csak a cougar-nak...

egy G astrát úgyanígy szétlehet gányolni mint azt a szegény caravant. Nem tudom ki lehetett a gazdája ... -.-

Elküldve
totalcar....nem tudom mit húzzátok fel magatokat rajta.... :lol:

ki van felhúzva? (már azon kívül aki először olvasta :lol: ) és akkor még nem látta a "10 legysz.rabb autó" gyűjteményből hogy az F- vezet kettőnél... :lol: Újszölöttnek minden új :lol: :P

Elküldve
ki van felhúzva? (már azon kívül aki először olvasta :lol: ) és akkor még nem látta a "10 legysz.rabb autó" gyűjteményből hogy az F- vezet kettőnél... :P Újszölöttnek minden új :lol: :D

új fastra? hol? :lol: :lol:

Elküldve
ki van felhúzva? (már azon kívül aki először olvasta :lol: ) és akkor még nem látta a "10 legysz.rabb autó" gyűjteményből hogy az F- vezet kettőnél... :lol: Újszölöttnek minden új :lol: :P

Amúgy tényleg azok alkotnak véleményt ebbe a témába akik merciből vagy bmwből ülnek át astrába hogy jóóól lefikázzák :lol: szánalom

Elküldve
Igen, igazad van 100%ig. Azt mondja... 1200es Zsiga erőlködés nélkül otthagyja...hát szerintem ez kamu, ugyanis uncsim ezerkettesét simán otthagyja. Hiába benzines a zsiga. Mellesleg azt is csak poénból próbáltuk ki. Az M3ason volt most nyáron hogy külsőbe megyek 120-130 körül, belsőbe meg egy 120as skoda mint 1 állat...füstölve, jó kék olajos füst...de elhúzott mellettem és átnézve lekezelő mosoly volt az arcán... Na persze fót után van 1 domb...pest irányába, hát ott amikor a kapaszkodóba ment...ott én vigyorogtam vissza rá :lol:

Mi is próbáltuk már és bizony otthagytam a zsigát! :lol: Az egy gyökér, amelyik írta a cikket. Lehet nem egy versenyautó, de engem kárpótol a fogyasztás, ami városban is 4,5l körül mozog. :lol:

Elküldve

A nádszál balra hajlik, Jermann Kálmánnak meg a Totalcaros górénak nagy darab anyapics@ a szemére. De azért Winkler is jó bekaphatja.....F Astrát meg könnyü úgy fikázni, hogy a legdurvábban lepunnyadt darabot baccuk ki a teszt során. Ha megnézitek a G Astra is fullos....ezt a sok balf@szt.

Elküldve
Mi is próbáltuk már és bizony otthagytam a zsigát! :lol: Az egy gyökér, amelyik írta a cikket. Lehet nem egy versenyautó, de engem kárpótol a fogyasztás, ami városban is 4,5l körül mozog. :lol:

jaja...nem értem mit várnak egy 1.7es szívódizeltől...ami ráadásul keményen a 90es évek eleje. És összehasonlítják a 2000en felüli évjáratokkal, amik fullosak turbósak és új konstrukciós astrák...ez kb olyan mint amikor az 5. sebességben összehasonlítottak egy helikoptert és egy porschet.... :lol:

Elküldve
jaja...nem értem mit várnak egy 1.7es szívódizeltől...ami ráadásul keményen a 90es évek eleje. És összehasonlítják a 2000en felüli évjáratokkal, amik fullosak turbósak és új konstrukciós astrák...ez kb olyan mint amikor az 5. sebességben összehasonlítottak egy helikoptert és egy porschet.... :lol:

Mégcsak az se, mert azok legalább hasonló műszaki állapotban voltak :lol: :lol:

Elküldve

Ennyi! :lol: Had éljenek tévhitben, aztán majd az utakon szépen meglepődnek, hogy miért van az, hogy padlóig nyomják és előttük az a "szar Astra" még mindíg távolodik :lol:

Elküldve

Múltkor egy aveos is pislogott mikor tartottam vele a lépést, városba lámpákhoz beérve egymásmellé kerültünk :lol: aztán enyém csak 1.4 60 pacika :lol:

Elküldve
De így nincsen senkivel motorikusan közös témám :P

Vegyél c14nz-t és sokat cseveghetünk róla. :D

háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol:

Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszáj(j) :D Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.