Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ne is törődj velük, az utóbbi időben sztem csak hobbiból fikázzák az F Astrákat. Olyanok, mint a gyerekek, ha nem szól rájuk az ember, egy idő után majd megunják. De ha megfigyeled, oda is általában olyanok írnak negatív véleményt, akiknek vagy sose volt F Astrájuk, vagy kifogtak használtan egy elhanyagolt példányt, amit szakértelem vagy pénz hiányában nem tudtak rendbetenni. Nem kell reagálni rá, és akkor majd megunják. Ennyi.

Igen, igazad van 100%ig. Azt mondja... 1200es Zsiga erőlködés nélkül otthagyja...hát szerintem ez kamu, ugyanis uncsim ezerkettesét simán otthagyja. Hiába benzines a zsiga. Mellesleg azt is csak poénból próbáltuk ki. Az M3ason volt most nyáron hogy külsőbe megyek 120-130 körül, belsőbe meg egy 120as skoda mint 1 állat...füstölve, jó kék olajos füst...de elhúzott mellettem és átnézve lekezelő mosoly volt az arcán... Na persze fót után van 1 domb...pest irányába, hát ott amikor a kapaszkodóba ment...ott én vigyorogtam vissza rá :lol:

Megosztás:

szúúszááá...

ezekért már egyszer ki akartuk füstölni őket de aztán valamiért elmaradt :lol: de mindegy, már elolvastuk, lesz.rtuk, örüljenek csak a cougar-nak...

egy G astrát úgyanígy szétlehet gányolni mint azt a szegény caravant. Nem tudom ki lehetett a gazdája ... -.-

Megosztás:

ki van felhúzva? (már azon kívül aki először olvasta :lol: ) és akkor még nem látta a "10 legysz.rabb autó" gyűjteményből hogy az F- vezet kettőnél... :lol: Újszölöttnek minden új :lol: :P

Amúgy tényleg azok alkotnak véleményt ebbe a témába akik merciből vagy bmwből ülnek át astrába hogy jóóól lefikázzák :lol: szánalom

Megosztás:

Látom te is rémálmokkal küzködsz :lol: :lol: :lol:

Haveeer :lol: :P :D :D gonosz vooolt. Amúgy multhéten voltam pesten, és láttam egy fehér astrát...kivül belül átalakítva, szélesítve...teljesen át volt formázva az egész. szélvédőre pedig fel volt írva hogy GSi Devil klub... vagy valami ilyesmi

Remélem nem baj ha ezt beszúrom linkként....

Megosztás:

Igen, igazad van 100%ig. Azt mondja... 1200es Zsiga erőlködés nélkül otthagyja...hát szerintem ez kamu, ugyanis uncsim ezerkettesét simán otthagyja. Hiába benzines a zsiga. Mellesleg azt is csak poénból próbáltuk ki. Az M3ason volt most nyáron hogy külsőbe megyek 120-130 körül, belsőbe meg egy 120as skoda mint 1 állat...füstölve, jó kék olajos füst...de elhúzott mellettem és átnézve lekezelő mosoly volt az arcán... Na persze fót után van 1 domb...pest irányába, hát ott amikor a kapaszkodóba ment...ott én vigyorogtam vissza rá :lol:

Mi is próbáltuk már és bizony otthagytam a zsigát! :lol: Az egy gyökér, amelyik írta a cikket. Lehet nem egy versenyautó, de engem kárpótol a fogyasztás, ami városban is 4,5l körül mozog. :lol:

Megosztás:

A nádszál balra hajlik, Jermann Kálmánnak meg a Totalcaros górénak nagy darab anyapics@ a szemére. De azért Winkler is jó bekaphatja.....F Astrát meg könnyü úgy fikázni, hogy a legdurvábban lepunnyadt darabot baccuk ki a teszt során. Ha megnézitek a G Astra is fullos....ezt a sok balf@szt.

Megosztás:

Mi is próbáltuk már és bizony otthagytam a zsigát! :lol: Az egy gyökér, amelyik írta a cikket. Lehet nem egy versenyautó, de engem kárpótol a fogyasztás, ami városban is 4,5l körül mozog. :lol:

jaja...nem értem mit várnak egy 1.7es szívódizeltől...ami ráadásul keményen a 90es évek eleje. És összehasonlítják a 2000en felüli évjáratokkal, amik fullosak turbósak és új konstrukciós astrák...ez kb olyan mint amikor az 5. sebességben összehasonlítottak egy helikoptert és egy porschet.... :lol:

Megosztás:

jaja...nem értem mit várnak egy 1.7es szívódizeltől...ami ráadásul keményen a 90es évek eleje. És összehasonlítják a 2000en felüli évjáratokkal, amik fullosak turbósak és új konstrukciós astrák...ez kb olyan mint amikor az 5. sebességben összehasonlítottak egy helikoptert és egy porschet.... :lol:

Mégcsak az se, mert azok legalább hasonló műszaki állapotban voltak :lol: :lol:

Megosztás:

Ennyi! :lol: Had éljenek tévhitben, aztán majd az utakon szépen meglepődnek, hogy miért van az, hogy padlóig nyomják és előttük az a "szar Astra" még mindíg távolodik :lol:

Megosztás:

De így nincsen senkivel motorikusan közös témám :P

Vegyél c14nz-t és sokat cseveghetünk róla. :D

háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol:

Engem nem húzott fel, főleg mivel írta, hogy volt szíves, és elszakadt a vezérműszij. Komolyan???? Csak nem cserélni kellett volna????? :lol: :lol: Tipikusan az a paraszti duma, hogy csak hajtsák ész nélkül, akkor költenek rá, ha valami baja van, akkor is csak annnyit amennyi nagyon muszáj(j) :D Legyen az bicikli, motor, kocsi vagy bármi. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.