cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Vezérlőpult-(bal oldalon) menü-avatar beállítások. koszi megvan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 De a gumigyűrüre. Nem arra kellett volna? :lol: Nem, alá. Kiveszed a gumigyűrűt, és a hornyába teszel szigszalagot, majd gumigyűrű vissza. esküszöm hogy nem találom a "vezérlőpult"ot :S Oldal jobb felső része :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 koszi megvan! :lol: Legfellül van pont a nagy OPEL FÓRUM alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 De a gumigyűrüre. Nem arra kellett volna? :lol: :lol: nem egészen. Gyűrű levesz, alá teker, gyűrű rá. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Nem, alá. Kiveszed a gumigyűrűt, és a hornyába teszel szigszalagot, majd gumigyűrű vissza. Hmmm...kösz, akkor majd legközelebb. Amúgy is azt vettem észre, hogy nem ott kottyan, hanem allul a sárgás műanyagnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 miért ilyen ritka az 1.8-as F astra? O.o Egyébként a motorháztető morcosítását nagy költség megcsináltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 miért ilyen ritka az 1.8-as F astra? O.o Mert kevés van belőle. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Mert kevés van belőle. :lol: :lol: De így nincsen senkivel motorikusan közös témám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 miért ilyen ritka az 1.8-as F astra? O.o Egyébként a motorháztető morcosítását nagy költség megcsináltatni? Szerintem nem...még tavaly láttam egy hirdetést a duen.hu-n. Ott azt írta, hogy morcositást csinál F astrára fényezésre előkészítve 10ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Szerintem nem...még tavaly láttam egy hirdetést a duen.hu-n. Ott azt írta, hogy morcositást csinál F astrára fényezésre előkészítve 10ezerért. Az akkor nem is veszélyes! Viszont szerintem nagyon jó néz ki! Főleg egy fekete egybeindexes angeleye-jal! (: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Az akkor nem is veszélyes! Viszont szerintem nagyon jó néz ki! Főleg egy fekete egybeindexes angeleye-jal! (: :lol: Az jól kinéz, viszont ha egyébként csak egy indexet kéne cserélned valami parkolóművész, vagy egy kavicsfelpattintó miatt, akkor vehetsz vele egy komplett lámpicseket :lol: Vagy ócóért tehetsz rá szemöldököt, és akkor már majdnem olyan mintha majdnem olyan lenne, mint ami hasonlít a morcosításra :lol: :D Amúgy van itt egynyócas még rajtad kívül csak nem szokott motorikus problémája lenni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 De így nincsen senkivel motorikusan közös témám :lol: Ménnnnn ? Mi olyan van abban a motorban/motoron, ami máshol nincs ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ménnnnn ? Mi olyan van abban a motorban/motoron, ami máshol nincs ? :lol: :lol: 1800ccm/C18XEL felirat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 ....Az jól kinéz, viszont ha egyébként csak egy indexet kéne cserélned valami parkolóművész, vagy egy kavicsfelpattintó miatt, akkor vehetsz vele egy komplett lámpicseket :lol:.... Így nem lehet élni :lol: Akkor az utcára se menj ki, mert bármikor rádeshet egy zongora :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Így nem lehet élni :lol: Akkor az utcára se menj ki, mert bármikor rádeshet egy zongora :lol: :P :D Nem röhögni, de a ház mellett (10emeletes panelban lákom) nem is szoktunk sokat járkálni ha nem muszáj, mert hullanak itt érdekes dolgok. A virágládától, az öngyilkos hajlamú nénikig minden esett itt már. Csak azért írtam, mert ahogy elnéztem 3 komplett sima fényszórót lehet kapni, egy darab olyan egybeangyal árából. Jól néz ki, de én nem tenném fel (legalábbis ebben az országba ezeken az utakon tutira nem) :lol: Csak magánvélemény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 De így nincsen senkivel motorikusan közös témám :lol: Rtominak van még ilyen motorú autója :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Nem tudjátok hogy ilyen gyári tetőcsomagtartó mennyibe kerül? és hogy hogy kell azokat feltenni rá? mert azon a műanyag csíkon van 3 csatlakozási pont. 93as Caravanról van szó. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Sziasztok! Nem tudjátok hogy ilyen gyári tetőcsomagtartó mennyibe kerül? és hogy hogy kell azokat feltenni rá? mert azon a műanyag csíkon van 3 csatlakozási pont. 93as Caravanról van szó. köszi Tegyél rá tetősínt, oan bután néz ki nélküle nem? :lol: Véletlenül van is két eladó darabom :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Tegyél rá tetősínt, oan bután néz ki nélküle nem? :lol: Véletlenül van is két eladó darabom :D :P :lol: Ez a tetősín megfelel tetőcsomagtartónak is? :lol: és mennyiért adnád a síneket? :lol: 93asra is jó? vagy ezek tökmindegy, mindegyik F caravanra rámegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Az jól kinéz, viszont ha egyébként csak egy indexet kéne cserélned valami parkolóművész, vagy egy kavicsfelpattintó miatt, akkor vehetsz vele egy komplett lámpicseket :lol: Vagy ócóért tehetsz rá szemöldököt, és akkor már majdnem olyan mintha majdnem olyan lenne, mint ami hasonlít a morcosításra :D ;) Amúgy van itt egynyócas még rajtad kívül csak nem szokott motorikus problémája lenni :D :lol: Én is nézegettem a szemöldököket, de egyik sem sugároz olyan esztétikai egyensúlyt, mint egy morcosított motorháztető! :D Viszont most várok még mielőtt költök az autóra, mert lehet hogy meg tudják csinálni az alfa romeo-t és akkor inkább azt tartom meg :lol: De nem tudnék megválni a kis citromtól :P((( meg kéne mindkettőt tartani ... ... de arra meg már nincs pénz :D na midnegy, majd lesz valahogy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Így nem lehet élni :lol: Akkor az utcára se menj ki, mert bármikor rádeshet egy zongora :lol: :P :D vagy betámadnak a csirkelábak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ez a tetősín megfelel tetőcsomagtartónak is? :lol: és mennyiért adnád a síneket? :lol: 93asra is jó? vagy ezek tökmindegy, mindegyik F caravanra rámegy? nemtudom. Nem láttam még közelről olyan caravant amin nincs sín. Láttam már többet, úton, menet közben, de nem pattintottam még le a takarólemezt egyikről sem, nemtudom hogy rámegy -e vagy Zotya kell hozzá hogy átfúrja a tetőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 nemtudom. Nem láttam még közelről olyan caravant amin nincs sín. Láttam már többet, úton, menet közben, de nem pattintottam még le a takarólemezt egyikről sem, nemtudom hogy rámegy -e vagy Zotya kell hozzá hogy átfúrja a tetőt :lol: háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol: Ne is törődj velük, az utóbbi időben sztem csak hobbiból fikázzák az F Astrákat. Olyanok, mint a gyerekek, ha nem szól rájuk az ember, egy idő után majd megunják. De ha megfigyeled, oda is általában olyanok írnak negatív véleményt, akiknek vagy sose volt F Astrájuk, vagy kifogtak használtan egy elhanyagolt példányt, amit szakértelem vagy pénz hiányában nem tudtak rendbetenni. Nem kell reagálni rá, és akkor majd megunják. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 Ne is törődj velük, az utóbbi időben sztem csak hobbiból fikázzák az F Astrákat. Olyanok, mint a gyerekek, ha nem szól rájuk az ember, egy idő után majd megunják. De ha megfigyeled, oda is általában olyanok írnak negatív véleményt, akiknek vagy sose volt F Astrájuk, vagy kifogtak használtan egy elhanyagolt példányt, amit szakértelem vagy pénz hiányában nem tudtak rendbetenni. Nem kell reagálni rá, és akkor majd megunják. Ennyi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts