Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Szerintem nem...még tavaly láttam egy hirdetést a duen.hu-n. Ott azt írta, hogy morcositást csinál F astrára fényezésre előkészítve 10ezerért.

Az akkor nem is veszélyes! Viszont szerintem nagyon jó néz ki! Főleg egy fekete egybeindexes angeleye-jal! (: :lol:

Megosztás:

Az akkor nem is veszélyes! Viszont szerintem nagyon jó néz ki! Főleg egy fekete egybeindexes angeleye-jal! (: :lol:

Az jól kinéz, viszont ha egyébként csak egy indexet kéne cserélned valami parkolóművész, vagy egy kavicsfelpattintó miatt, akkor vehetsz vele egy komplett lámpicseket :lol:

Vagy ócóért tehetsz rá szemöldököt, és akkor már majdnem olyan mintha majdnem olyan lenne, mint ami hasonlít a morcosításra :lol: :D

Amúgy van itt egynyócas még rajtad kívül csak nem szokott motorikus problémája lenni :P :lol:

Megosztás:

Így nem lehet élni :lol:

Akkor az utcára se menj ki, mert bármikor rádeshet egy zongora :lol: :P :D

Nem röhögni, de a ház mellett (10emeletes panelban lákom) nem is szoktunk sokat járkálni ha nem muszáj, mert hullanak itt érdekes dolgok. A virágládától, az öngyilkos hajlamú nénikig minden esett itt már. Csak azért írtam, mert ahogy elnéztem 3 komplett sima fényszórót lehet kapni, egy darab olyan egybeangyal árából. Jól néz ki, de én nem tenném fel (legalábbis ebben az országba ezeken az utakon tutira nem) :lol: Csak magánvélemény :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Nem tudjátok hogy ilyen gyári tetőcsomagtartó mennyibe kerül? és hogy hogy kell azokat feltenni rá? mert azon a műanyag csíkon van 3 csatlakozási pont. 93as Caravanról van szó. köszi

Tegyél rá tetősínt, oan bután néz ki nélküle nem? :lol: Véletlenül van is két eladó darabom :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Az jól kinéz, viszont ha egyébként csak egy indexet kéne cserélned valami parkolóművész, vagy egy kavicsfelpattintó miatt, akkor vehetsz vele egy komplett lámpicseket :lol:

Vagy ócóért tehetsz rá szemöldököt, és akkor már majdnem olyan mintha majdnem olyan lenne, mint ami hasonlít a morcosításra :D ;)

Amúgy van itt egynyócas még rajtad kívül csak nem szokott motorikus problémája lenni :D :lol:

Én is nézegettem a szemöldököket, de egyik sem sugároz olyan esztétikai egyensúlyt, mint egy morcosított motorháztető! :D

Viszont most várok még mielőtt költök az autóra, mert lehet hogy meg tudják csinálni az alfa romeo-t és akkor inkább azt tartom meg :lol:

De nem tudnék megválni a kis citromtól :P((( meg kéne mindkettőt tartani ... ... de arra meg már nincs pénz :D

na midnegy, majd lesz valahogy :lol:

Megosztás:

Ez a tetősín megfelel tetőcsomagtartónak is? :lol: és mennyiért adnád a síneket? :lol: 93asra is jó? vagy ezek tökmindegy, mindegyik F caravanra rámegy?

nemtudom. Nem láttam még közelről olyan caravant amin nincs sín. Láttam már többet, úton, menet közben, de nem pattintottam még le a takarólemezt egyikről sem, nemtudom hogy rámegy -e vagy Zotya kell hozzá hogy átfúrja a tetőt :lol:

Megosztás:

nemtudom. Nem láttam még közelről olyan caravant amin nincs sín. Láttam már többet, úton, menet közben, de nem pattintottam még le a takarólemezt egyikről sem, nemtudom hogy rámegy -e vagy Zotya kell hozzá hogy átfúrja a tetőt :lol:

háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol:

Megosztás:

háááá éééén nemtommm.. Látom te is 1.7D-s vagy....találtam egy cikket. Olvass bele engem rohadtul felhúzott...így lefikázni valamit :lol:

Ne is törődj velük, az utóbbi időben sztem csak hobbiból fikázzák az F Astrákat. Olyanok, mint a gyerekek, ha nem szól rájuk az ember, egy idő után majd megunják. De ha megfigyeled, oda is általában olyanok írnak negatív véleményt, akiknek vagy sose volt F Astrájuk, vagy kifogtak használtan egy elhanyagolt példányt, amit szakértelem vagy pénz hiányában nem tudtak rendbetenni. Nem kell reagálni rá, és akkor majd megunják. Ennyi.

Megosztás:

Ne is törődj velük, az utóbbi időben sztem csak hobbiból fikázzák az F Astrákat. Olyanok, mint a gyerekek, ha nem szól rájuk az ember, egy idő után majd megunják. De ha megfigyeled, oda is általában olyanok írnak negatív véleményt, akiknek vagy sose volt F Astrájuk, vagy kifogtak használtan egy elhanyagolt példányt, amit szakértelem vagy pénz hiányában nem tudtak rendbetenni. Nem kell reagálni rá, és akkor majd megunják. Ennyi.

:lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.