cortx Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mostanában ilyen motivációs videókat nézegetek. :lol: Le is rohantam a pincébe, leporoltam a súlyzóimat, kicsit emelgettem őket. Már látszik is az eredmény, a kisújjam szépen dagad, mert odabactam két tárcsa közé. :lol: :lol: Majd szólj ha tatasz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Majd szólj ha tatasz! :lol: Vagy itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 ez gagyi. RONDÁK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mostanában ilyen motivációs videókat nézegetek. :lol: Le is rohantam a pincébe, leporoltam a súlyzóimat, kicsit emelgettem őket. Már látszik is az eredmény, a kisújjam szépen dagad, mert odabactam két tárcsa közé. :lol: :D :lol: :P Vagy itt! :D :lol: Élő bőrszövet a halott csontvázon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 :lol: :lol: :lol: Élő bőrszövet a halott csontvázon... Az megint más! Kevered ezzel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mostanában ilyen motivációs videókat nézegetek. :lol: Le is rohantam a pincébe, leporoltam a súlyzóimat, kicsit emelgettem őket. Már látszik is az eredmény, a kisújjam szépen dagad, mert odabactam két tárcsa közé. :lol: :lol: Hááát, ízlések és ízléstelenségek, én személy szerint nem szoktam félmeztelen hím lények videóit nézegetni :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Az megint más! Kevered ezzel! :lol: Ismerem! :lol: Ez agyatlan csontváz élő bőrszövettel! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Naaah, mivanmá' megint? :lol: Üres a templom gyerekek. Mindenki bepótolja a tegnapi nemalvást is ma?? :lol: Legyenmávalamimá'hé' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nincs valakinek egy első GSI lököse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nincs valakinek egy első GSI lököse? esetleg neki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 nincs valakinek egy első GSI lököse? Itt nézz körbe, és telefonálgass. :lol: Amúgy készülj fel, hagy horror ára van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Egyébként minden álmom egy ILYEN lökhárító. most mondjátok azt, hogy NEM SZÉP.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Egyébként minden álmom egy ILYEN lökhárító. most mondjátok azt, hogy NEM SZÉP.... :lol: Válogass!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Naaah, mivanmá' megint? :lol: Üres a templom gyerekek. Mindenki bepótolja a tegnapi nemalvást is ma?? :D Legyenmávalamimá'hé' :lol: Én a változatosság kedvéért kocsit szereltem. Kicsit kotyogott a váltókar, ezért kiszedtem, és tekertem a gumira szigetelő szallagot. De nem ment be, le kellett tekernem belőle pár menetet, egészen pontosan annnyit amennyit rátekertem. :lol: Most jó. :D Ránéztem az olajszintre a min.-nál volt, úgyhogy öntöttem rá, már csak alig 1-2 deci van a 4 Literből, és 900Km-ert mentem vele azóta. :lol: Tudom hogy a max. 1000Km/1liter de nem bántam volna ha nem fogy ennyire. :P Most is ereszt a kartertömítésnél, de nem annyira mint a csere előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Válogass!!! Ezek annyira nem tetszenek nekem. Ennek viszont szerintem ez nagyon jól áll, de sehol sem találok ugyanilyet .. vagy hasonlót :lol:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 LAzítás képpen egy kis hülyeség? Autóvezetés közben ne drogozz :lol: http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 LAzítás képpen egy kis hülyeség? Autóvezetés közben ne drogozz :lol: http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA Nem rossz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Ezek annyira nem tetszenek nekem. Ennek viszont szerintem ez nagyon jól áll, de sehol sem találok ugyanilyet .. vagy hasonlót :lol:( Akkor le kell gyártatni. De a 7769-es olyan mint a GSi-é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Oldtimer találkozó volt Győrben, a fene vigye el, elmehettem volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Akkor le kell gyártatni. De a 7769-es olyan mint a GSi-é. Tényleg! Csak ott az a csúf toldat alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Avatart hogy lehet csinálni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Avatart hogy lehet csinálni?? Vezérlőpult-(bal oldalon) menü-avatar beállítások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Avatart hogy lehet csinálni?? Jobb fönt --> vezérlőpult ott pedig bal oldalt személyes beállítások, avatarbeáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 Én a változatosság kedvéért kocsit szereltem. Kicsit kotyogott a váltókar, ezért kiszedtem, és tekertem a gumira szigetelő szallagot. De nem ment be, le kellett tekernem belőle pár menetet, egészen pontosan annnyit amennyit rátekertem. :lol: Most jó. :P Ránéztem az olajszintre a min.-nál volt, úgyhogy öntöttem rá, már csak alig 1-2 deci van a 4 Literből, és 900Km-ert mentem vele azóta. :lol: Tudom hogy a max. 1000Km/1liter de nem bántam volna ha nem fogy ennyire. :lol: Most is ereszt a kartertömítésnél, de nem annyira mint a csere előtt. De ugye nem a gumigyűrűre, hanem alá tetted a szigszalagot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2009 De ugye nem a gumigyűrűre, hanem alá tetted a szigszalagot? :lol: De a gumigyűrüre. Nem arra kellett volna? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts