invictus Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mindenkeppen megnezem koszi! Ha be van kötve minden akkor 3 részeset tudok adni, pont most a bc bekötéssel lett felesleges. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Megnezem meg ma es este irok hogy pontosan mi is van ha be van mind akkor viszont KELL!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Ha be van kötve minden akkor 3 részeset tudok adni, pont most a bc bekötéssel lett felesleges. :lol: Hmm... nekem tovább tartott továbbadni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Szombat dél van. Mindenki eszik. Hanyagolják a fórumot. Ha ízeltlábú duplatorkos menyasszonyok potyognak az égbôl akkor se hanyagolja senki a fórumot!!! Ez egy online templom ahová járni kell úgy Szombaton mint bármely nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Ha ízeltlábú duplatorkos menyasszonyok potyognak az égbôl akkor se hanyagolja senki a fórumot!!! Ez egy online templom ahová járni kell úgy Szombaton mint bármely nap :lol: Bocsánatot kívánok, hogy nekem a mai nap is dolgoznom kellett... és megint egy rakás kilométert pakoltam a céges kocsiba. Kezdem unni a vezetést... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Bocsánatot kívánok, hogy nekem a mai nap is dolgoznom kellett... és megint egy rakás kilométert pakoltam a céges kocsiba. Kezdem unni a vezetést... :lol: első rész elnézve, mert azt nekem is vót :lol: Kezdem unni a vezetést Heh'? há' beteg vagy? :lol: :lol: Ez egy online templom... Ahol lehet káromkodni, meg hűhákat nézegetni :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 első rész elnézve, mert azt nekem is vót :lol: Kezdem unni a vezetést Heh'? há' beteg vagy? :lol: :lol: Ahol lehet káromkodni, meg hűhákat nézegetni :lol: :D Hűhákat? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 meg hűhákat nézegetni :lol: :lol: igen, mert itt nem kell cölibátust fogadni!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 első rész elnézve, mert azt nekem is vót :P Kezdem unni a vezetést Heh'? há' beteg vagy? :lol: :lol: Nem, csak unom, hogy napi 100-150 km-t pakolok a verdába, nagyrészt városban. Nagyon fárasztó. A végén már annyira untam, hogy 50-nel haladva berántottam a kézit és csikorgattam erőseket a hátsó kerekekkel és a nép kapta fel a fejét. :lol: Valamint kikapcsoltam az ESP-t és ASR-t, felpörgettem a dízelt tiltásig, oszt leugrottam a kuplungról lámpánál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nem, csak unom, hogy napi 100-150 km-t pakolok a verdába, nagyrészt városban. Nagyon fárasztó. A végén már annyira untam, hogy 50-nel haladva berántottam a kézit és csikorgattam erőseket a hátsó kerekekkel és a nép kapta fel a fejét. :lol: Valamint kikapcsoltam az ESP-t és ASR-t, felpörgettem a dízelt tiltásig, oszt leugrottam a kuplungról lámpánál. :lol: carkiller!!!!! :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Bocsánatot kívánok, hogy nekem a mai nap is dolgoznom kellett... és megint egy rakás kilométert pakoltam a céges kocsiba. Kezdem unni a vezetést... :lol: A velencei állomásnál nem Ti dolgoztok? Elég nagy munkálatok zajlanak ott most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 A velencei állomásnál nem Ti dolgoztok? Elég nagy munkálatok zajlanak ott most. Nem mindig, csak ha kábelt tépnek el vagy kandellábert kell kivennünk a helyéről. Ismertetőjelünk egy kosaras Opel vagy platós Fosvágen autó és zöld ruhás melósok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nem mindig, csak ha kábelt tépnek el vagy kandellábert kell kivennünk a helyéről. Ismertetőjelünk egy kosaras Opel vagy platós Fosvágen autó és zöld ruhás melósok. :lol: Emberek a sínen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Jeeeeeeee! Elkészült a középkonzol eredeti állapotába!!! Kiégett égők földhözvágva! :lol: Szörnyű hogy egész Miskolcon a legeldugottabb pici autóalkatrész-boltban találtam ilyen rizsszemizzót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nah megneztem 9 vezetekes+1 van ami nincs bekotve+meg 1-et be lehett huzni mert meg 1 hely van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nah megneztem 9 vezetekes+1 van ami nincs bekotve+meg 1-et be lehett huzni mert meg 1 hely van. Ha 9 vezetékes akkor se hőmérő, se sebességjel. Nem fog mutatni semmit a 3 részes, csak az időt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mindenesetre igy is erdekelne mivel egyreszest nem nagyon talalni mar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 carkiller!!!!! :D:D :D Bírja ez, hiszen FOSvágen. :lol: Utálom egyébként, mert kettedikben nem lehet elindulni vele, letilt az elektronika. Utálom az elektronikás dízelt... :lol: Emberek a sínen!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D ;) Azon a vágányon most nincs vonatforgalom! :lol: :P Amúgy a budapest irányút újítják fel Gárdony és Martonvásár állomások között. Utána jön a fehérvári oldal, addig meg helytelenbe járnak a fehérvárra tartó vonatok, később a másik oldalon a budapest fele tartók lesznek helytelenbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mindenesetre igy is erdekelne mivel egyreszest nem nagyon talalni mar.... Ha nem lax messze, van egy ilyenem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Jeeeeeeee! Elkészült a középkonzol eredeti állapotába!!! Kiégett égők földhözvágva! :lol: Szörnyű hogy egész Miskolcon a legeldugottabb pici autóalkatrész-boltban találtam ilyen rizsszemizzót! :lol: Apró örömök, de valahol el kell kezdeni. :lol: Majd ha a HF-et teszed vissza akkor ugrálj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Ha nem lax messze, van egy ilyenem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Apró örömök, de valahol el kell kezdeni. :lol: Majd ha a HF-et teszed vissza akkor ugrálj! :lol: HF? WTF??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 HF? WTF??? :lol: Hengerfej! LMAO LOL ROTFL MAOCETUNG :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mostanában ilyen motivációs videókat nézegetek. :lol: Le is rohantam a pincébe, leporoltam a súlyzóimat, kicsit emelgettem őket. Már látszik is az eredmény, a kisújjam szépen dagad, mert odabactam két tárcsa közé. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Nincs valakinek egy ilyenje elfekvőben? :lol: ILYEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts