daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Éjszakai látkép. Egész jó lett. A műszerfal sokkal komolyabb. :lol: http://img7.tar.hu/invictus/img/38784906.jpg Nagggyoon zsíííír! :lol: :lol: Vasárnap remélem tudok én is ilyen minőségű fotót készíteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Nagggyoon zsíííír! :lol: :lol: Vasárnap remélem tudok én is ilyen minőségű fotót készíteni. :lol: Csak óvatosan a dícsérettel még elbizza magát! :P Invictus! Alakul! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Csak óvatosan a dícsérettel még elbizza magát! :lol: Invictus! Alakul! :lol: :lol: Kell neki a bíztatás... :lol: MSN-n nyugtattam, hogy menni fog, sikerülni fog, nem nagy kunszt. De kezdett magától is rájönni, hogy tényleg gyerekjáték. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Kell neki a bíztatás... :lol: MSN-n nyugtattam, hogy menni fog, sikerülni fog, nem nagy kunszt. De kezdett magától is rájönni, hogy tényleg gyerekjáték. :lol: Hát ahogy olvastam a leírásod, lehet hogy az, de csak lépésről-lépésre. Mizujs azzal a márkaszervizes beállítással? Ha nem viszem el nem mér pontosan? Nem is emlékszem te már elvitted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Kell neki a bíztatás... :lol: MSN-n nyugtattam, hogy menni fog, sikerülni fog, nem nagy kunszt. De kezdett magától is rájönni, hogy tényleg gyerekjáték. :lol: Így van, köszönöma segítséget, meg hogy kibítad a túlparázásaimat, amiket már Spzoli is igen jól bír. :lol: Amúgy nem nehéz, ha nem üt be semmilyen gond, 2-3 óra kényelmes munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 ....Nagyon tetszik nekem is, de nem lesz, mert így csak a motorkontrotól kell rettegnem. :lol:.... Mivaaaaaan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 a BC-n van hatul ket csatlakozo. A keket hogyan lehet kiszedni??(a nagyobb/vastagabb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 a BC-n van hatul ket csatlakozo. A keket hogyan lehet kiszedni??(a nagyobb/vastagabb) Fogod és kihúzod. Nekem így volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hát ahogy olvastam a leírásod, lehet hogy az, de csak lépésről-lépésre. Mizujs azzal a márkaszervizes beállítással? Ha nem viszem el nem mér pontosan? Nem is emlékszem te már elvitted? El kell vinni és remélhetőleg be tudják állítani a megfelelő motorkód+impulzusszám kombóra, meg ügye a nyelv. :lol: Még nem vittem el, fontosabb most a hőgomba a vízhűtőbe valamint négy fékbetét előre. :lol: Így van, köszönöma segítséget, meg hogy kibítad a túlparázásaimat, amiket már Spzoli is igen jól bír. :P Amúgy nem nehéz, ha nem üt be semmilyen gond, 2-3 óra kényelmes munka. Nagyon szívesen! :D Nem tudom, hogy Zoli mit panaszkodott, van Nálad sokkalta rosszabb parázós ismerősöm. :D De nyugi én is paráztam meg agyaltam, csak nem volt kivel megbeszélni, csak a képzeletbeli barátommal. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 GYIK-ból kiszedtem amit most nekem éppen tud. Aztán majd remélem lesznek kupakok és akkor jelzi ha kevés a hűtővíz vagy az ablakmosó folyadék. Funkciói: - fogyasztási adatok kiírása álló helyzetben l/h óra, közlekedve l/100km egységben, - átlagfogyasztás kiírása l/100km egységben, - megtehető kilométerek adott tankszinttel - átlagsebesség - stopper - külső hőmérséklet kijelzés Szia Invictus! Ezekben a gyári bc-ben az a szép amikor elkezd szarakodni az autó elektromos rendszere és minden csoda hibát írkálni fog. Egy ismerősömnek volt egy géjesíje, a srác nagyon oda figyelt minden cuccra, csak gyári minőségű alkatrész stb azt egyszer elkezdödött neki a kivillanó hibák tömkelege, a vége az lett, hogy berágott és vitte piacra a vasat. Na jó nem ez miatt, de szegénynek az élete volt az a kocsi imádta meg minden, de egyszerüen elöregedett benne egy pár madzag és utána nem akarta szétfűzni az egész műszerfalat 2 vezeték miatt. A végén már csak az volt, hogy már megint fékbetét hibája van, na mindegy a múlt héten is ez volt 2 napig! De amúgy szurkolok, hogy beváljon a dolog és minden faca legyen! Egy nagy kalappal!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Szia Invictus! Ezekben a gyári bc-ben az a szép amikor elkezd szarakodni az autó elektromos rendszere és minden csoda hibát írkálni fog. Egy ismerősömnek volt egy géjesíje, a srác nagyon oda figyelt minden cuccra, csak gyári minőségű alkatrész stb azt egyszer elkezdödött neki a kivillanó hibák tömkelege, a vége az lett, hogy berágott és vitte piacra a vasat. Na jó nem ez miatt, de szegénynek az élete volt az a kocsi imádta meg minden, de egyszerüen elöregedett benne egy pár madzag és utána nem akarta szétfűzni az egész műszerfalat 2 vezeték miatt. A végén már csak az volt, hogy már megint fékbetét hibája van, na mindegy a múlt héten is ez volt 2 napig! De amúgy szurkolok, hogy beváljon a dolog és minden faca legyen! Egy nagy kalappal!!!!!!! Én check controlt nem kötök be szóval nem beszél vissza semmiért, majd csak az ablakmosó folyadék és a hűtővíz visszajelzőjét szeretném bekötni. De nagyon tuti....főleg ennyiért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mikozben szedtem ki a sony-t az antenna kabel kicsuszott. Igy nem jonnek a radiok. De ha hozzaerek a fejegyseg antennacsatlakozojahoz akkor tisztan jon a radio jel. Kerdes: Van egyaltalan antennakabel ami az antennatol jon? Es ha igen, hogy talalom meg?? Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mikozben szedtem ki a sony-t az antenna kabel kicsuszott. Igy nem jonnek a radiok. De ha hozzaerek a fejegyseg antennacsatlakozojahoz akkor tisztan jon a radio jel. Kerdes: Van egyaltalan antennakabel ami az antennatol jon? Es ha igen, hogy talalom meg?? Thx A rádió nyílásán benyúlsz és egy szürke vastag, nem túl elasztikus kábel lesz az, körbetekerve azzal a ragadós izével. :lol: Amúgy bal oldalt jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Koszi megvan csak most meg eg ilyeb antennakabel hosszabbito beesett hatra a fasba. Invictus van msned??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Szia Invictus! Ezekben a gyári bc-ben az a szép amikor elkezd szarakodni az autó elektromos rendszere és minden csoda hibát írkálni fog. Egy ismerősömnek volt egy géjesíje, a srác nagyon oda figyelt minden cuccra, csak gyári minőségű alkatrész stb azt egyszer elkezdödött neki a kivillanó hibák tömkelege, a vége az lett, hogy berágott és vitte piacra a vasat. Na jó nem ez miatt, de szegénynek az élete volt az a kocsi imádta meg minden, de egyszerüen elöregedett benne egy pár madzag és utána nem akarta szétfűzni az egész műszerfalat 2 vezeték miatt. A végén már csak az volt, hogy már megint fékbetét hibája van, na mindegy a múlt héten is ez volt 2 napig! De amúgy szurkolok, hogy beváljon a dolog és minden faca legyen! Egy nagy kalappal!!!!!!! Ez csak 1 tapasztalat. Elég sok gsi tulajdonos van a közelemben, egyiktől sem emlékszem, hogy megbolondult BC-ről hallottam volna. Általában max annyi a sirám, hogy olasz vagy francia nyelven kommunikál. Jómagam 2003 óta hajtok olyan kocsikat, amelyben van BC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bepróbáltam az általam régebben készített szép fehér ledeket a bc-be, íme az eredmény. Nem tudok dönteni: a barátságos sárga vagy a rideg, de tuti fehér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bepróbáltam az általam régebben készített szép fehér ledeket a bc-be, íme az eredmény. Nem tudok dönteni: a barátságos sárga vagy a rideg, de tuti fehér. :lol: http://img7.tar.hu/invictus/img/38786791.jpg Fehér. A rággyóhoz is jobban megy, csak a többi fényt is ki kéne fehéríteni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ez csak 1 tapasztalat. Elég sok gsi tulajdonos van a közelemben, egyiktől sem emlékszem, hogy megbolondult BC-ről hallottam volna. Általában max annyi a sirám, hogy olasz vagy francia nyelven kommunikál. Jómagam 2003 óta hajtok olyan kocsikat, amelyben van BC :lol: Az biztos, hogy nem népbetegség, de egykábelköteg bontás ez miatt biztos nem egy nagy élmény. De akkor is azt mondom, ne add fel Invic!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bepróbáltam az általam régebben készített szép fehér ledeket a bc-be, íme az eredmény. Nem tudok dönteni: a barátságos sárga vagy a rideg, de tuti fehér. :lol: Ha már ledes a km órád akkor egyértelmű! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Az biztos, hogy nem népbetegség, de egykábelköteg bontás ez miatt biztos nem egy nagy élmény. De akkor is azt mondom, ne add fel Invic!!! :lol: Mit ne adjak fel? Asszem elvesztettem a fonalat. :lol: Ha már ledes a km órád akkor egyértelmű! :lol: Már visszacsináltam gyárira az órát is...még kitalálom mi legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bepróbáltam az általam régebben készített szép fehér ledeket a bc-be, íme az eredmény. Nem tudok dönteni: a barátságos sárga vagy a rideg, de tuti fehér. :lol: http://img7.tar.hu/invictus/img/38786791.jpg Hogyan változtattad meg a színét? kicserélted a bc hátsó két égőjét két sima fehér ledre? :lol: És a háttérvilágítás mitől kék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hogyan változtattad meg a színét? kicserélted a bc hátsó két égőjét két sima fehér ledre? :lol: És a háttérvilágítás mitől kék? :lol: Kicseréltem a két izzót olyan ledekre amit én forrasztottam bele a foglalatba. Elvileg fehér de kicsit kékes a színe. Ilyenek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Már visszacsináltam gyárira az órát is...még kitalálom mi legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Hogyan változtattad meg a színét? kicserélted a bc hátsó két égőjét két sima fehér ledre? :lol: És a háttérvilágítás mitől kék? :P Amúgy általában kékesebbnek tűnnek fényképen mint valójában. :D Jah és képpel ne idézz, mert a modik nekiállnak szaporódószervet leoperálni. :lol: A műszeregységben pl. nekem is csak úgy lettek fehérek hogy led-hidakat pakoltam bele :lol: (én nem akartam hogy kékes legyen) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Amúgy általában kékesebbnek tűnnek fényképen mint valójában. :lol: Jah és képpel ne idézz, mert a modik nekiállnak szaporódószervet leoperálni. :lol: A műszeregységben pl. nekem is csak úgy lettek fehérek hogy led-hidakat pakoltam bele :lol: (én nem akartam hogy kékes legyen) :lol: Wow! Nagyon szép! csak kér hogy nem igazán világít a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts