zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Sziasztok! Az elmúlt egy-két hónapban észrevettem, hogy teletankolt autónál erőteljes benzinszag van az autó körül. TEgnap rájöttem az okára. A tankom lyukas valószínüleg, mert megállás után 20 perccel kisebb benzintócsa alakult ki a kocsi alatt. Mit csináljak? (tudom paprikáskrumpli jó lesz kolbásszal... :lol: ) Tankcsere? Várjam meg míg kifogy és hegesztés? Vagy valami ragasztószerű anyaggal kívülről megoldható? Meg kéne nézni hol ereszt, ha szerencséd van akkor az AC, vagy a tankszinjelző tömítésénél, így megúszod egy pár 100 forintos tömítéscserével. Meg a bekötések bilincseit is át lehetne nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Nekem olyan gondom van, hogyha megnézek egy témát, akkor legfelül megjelenik az első hozzászólás, és alatta a frissek. Ezt hogy lehet visszakapcsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Nekem olyan gondom van, hogyha megnézek egy témát, akkor legfelül megjelenik az első hozzászólás, és alatta a frissek. Ezt hogy lehet visszakapcsolni? Ahogy bekapcsoltad, csak fordítva. :lol: Passz, rémlik hogy nekem is volt hasonló gondom, de nem tudom hogy oldottam meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 sziasztok! A gyári CAR300-as rádiómat kicseréltettem egy sony-ra, ami sima kazetás,viszontmost szereztem egy CD lejátszós JVC fejegységet. Hogyan tudom kiszerelni aSONY-t? a car300-as elektronikussal szedettem ki. AGYIK-ban olvastam denem igazán értem! alaki segítsen pls! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 sziasztok! A gyári CAR300-as rádiómat kicseréltettem egy sony-ra, ami sima kazetás,viszontmost szereztem egy CD lejátszós JVC fejegységet. Hogyan tudom kiszerelni aSONY-t? a car300-as elektronikussal szedettem ki. AGYIK-ban olvastam denem igazán értem! alaki segítsen pls! :lol: Amit beszereltettél sony-t annak a dobozában kell keresni egy kiemelőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 sziasztok! A gyári CAR300-as rádiómat kicseréltettem egy sony-ra, ami sima kazetás,viszontmost szereztem egy CD lejátszós JVC fejegységet. Hogyan tudom kiszerelni aSONY-t? a car300-as elektronikussal szedettem ki. AGYIK-ban olvastam denem igazán értem! alaki segítsen pls! :lol: A GyIK-ben csak a gyári rádió kiszedéséről van leírás. Tehát a CAR300-ról. A Sony-t passzolom, nem kaptál hozzá használati utasítást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Amit beszereltettél sony-t annak a dobozában kell keresni egy kiemelőt. :lol: :lol: naaz nincsen O.o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 :lol: naaz nincsen O.o Akkor nincs más hátra, szépen kibontod a középkonzolt, előrehúzod, megkeresed a rögzítőpöcköket a rádión kétoldalt, bellülről benyomod őket, és kiveszed. :lol: Ta-ta-ta-tááááám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Akkor nincs más hátra, szépen kibontod a középkonzolt, előrehúzod, megkeresed a rögzítőpöcköket a rádión kétoldalt, bellülről benyomod őket, és kiveszed. :lol: Ta-ta-ta-tááááám! :lol: Bár az enyém nem valami modern SONY gyártmány De lehet hogy szétkapom a középkonzolt, úgysem láttammég olyat.... Múltkor próbáltam szétszedni aztán már csak a kormánynál tartotta valami. na hát azóta rájöttem hogy elvan ott rejtve két kis pöcök mögé! viszont ha középen a négy csavart kiszedem meg a szellőzőhengerek mögűl is, akkor simán ki lehet szedni?? Mert félek hogy leszaggatok valamit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bár az enyém nem valami modern SONY gyártmány De lehet hogy szétkapom a középkonzolt, úgysem láttammég olyat.... Múltkor próbáltam szétszedni aztán már csak a kormánynál tartotta valami. na hát azóta rájöttem hogy elvan ott rejtve két kis pöcök mögé! viszont ha középen a négy csavart kiszedem meg a szellőzőhengerek mögűl is, akkor simán ki lehet szedni?? Mert félek hogy leszaggatok valamit! :lol: Ha a fűtéstekerő csavarjait kitekered, akkor az nem is jön előre, a rádió, meg a kijelző kábelei meg sokat engednek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ha a fűtéstekerő csavarjait kitekered, akkor az nem is jön előre, a rádió, meg a kijelző kábelei meg sokat engednek. http://kepfeltoltes.hu/081205/PB160047_www...ltoltes.hu_.jpg simán tekerjem túl a skálán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Készen van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Készen van. :lol: Tök jó, kiírja a külső hőmérsékletet, meg az időt? Aztaaaa! :lol: És még mit? :lol: Nagyon tetszik nekem is, de nem lesz, mert így csak a motorkontrotól kell rettegnem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tök jó, kiírja a külső hőmérsékletet, meg az időt? Aztaaaa! :lol: És még mit? :lol: Nagyon tetszik nekem is, de nem lesz, mert így csak a motorkontrotól kell rettegnem. :lol: GYIK-ból kiszedtem amit most nekem éppen tud. Aztán majd remélem lesznek kupakok és akkor jelzi ha kevés a hűtővíz vagy az ablakmosó folyadék. Funkciói: - fogyasztási adatok kiírása álló helyzetben l/h óra, közlekedve l/100km egységben, - átlagfogyasztás kiírása l/100km egységben, - megtehető kilométerek adott tankszinttel - átlagsebesség - stopper - külső hőmérséklet kijelzés Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tök jó, kiírja a külső hőmérsékletet, meg az időt? Aztaaaa! :lol: És még mit? :lol: Nagyon tetszik nekem is, de nem lesz, mert így csak a motorkontrotól kell rettegnem. :lol: Olvass GyIK-t és megtudod még mit tud kiírni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Olvass GyIK-t és megtudod még mit tud kiírni. :lol: Most olvasom. Majd egyszer nekiesek én is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 simán tekerjem túl a skálán? Nem, a tekerőket úgy kell levenni, hogy a két szélsőt simán csak lehúzod, a középsőt meg középállásban kihúzod, mintha bekapcsolnád a hátsóablakfűtést, és allul lesz egy kis nyílás a tengelyen ott kell egy kis csavrhúzóval beszúrni, közben finoman húzni a gombot. Egy kicsit játszani kell vele, de sikerülni fog. Mögötte kell kitekerni a csavarokat, így előre lehet húzni a fekete burkolatot a rádióval együtt, szerkezet meg bent marad, és nem feszülnek a bowdenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ha esetleg mégsincs kedved lebontani a fél autót a rádió miatt akkor fogsz két vékony lemezt (5-8 mm széles úgy rémlik) lepattintod a rádió körüli műanyag keretet, és betolod a két lemezt a fej két oldalán. Aztán ki tudod húzni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Ha esetleg mégsincs kedved lebontani a fél autót a rádió miatt akkor fogsz két vékony lemezt (5-8 mm széles úgy rémlik) lepattintod a rádió körüli műanyag keretet, és betolod a két lemezt a fej két oldalán. Aztán ki tudod húzni :lol: A lemezt, vagy a rádiót? :lol: Amúgy én hamarabb lebontom a középkonzolt, mint ahogy te megkeresed a lemezvágó ollót a műhelyben! :lol: Persze csak akkor sikerül ez neki, ha nincs úgy beszorulva mint az én gyári rádióm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 A lemezt, vagy a rádiót? :lol: Amúgy én hamarabb lebontom a középkonzolt, mint ahogy te megkeresed a lemezvágó ollót a műhelyben! :lol: Persze csak akkor sikerül ez neki, ha nincs úgy beszorulva mint az én gyári rádióm. :lol: Gyári kiszedővel és zsír új beépítőkerettel pillanatok alatt kivehető az egész... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Gyári kiszedővel és zsír új beépítőkerettel pillanatok alatt kivehető az egész... :lol: :lol: Se egyik, se a másik nem volt kéznél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Nem, a tekerőket úgy kell levenni, hogy a két szélsőt simán csak lehúzod, a középsőt meg középállásban kihúzod, mintha bekapcsolnád a hátsóablakfűtést, és allul lesz egy kis nyílás a tengelyen ott kell egy kis csavrhúzóval beszúrni, közben finoman húzni a gombot. Egy kicsit játszani kell vele, de sikerülni fog. Mögötte kell kitekerni a csavarokat, így előre lehet húzni a fekete burkolatot a rádióval együtt, szerkezet meg bent marad, és nem feszülnek a bowdenek. itt ulok a kocsiba es kajak nemtom kiszedni a kozepso tekerot...pedig mar csak ez hianyzik ... HEEELP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 itt ulok a kocsiba es kajak nemtom kiszedni a kozepso tekerot...pedig mar csak ez hianyzik ... HEEELP Kattanásig kihúzod, jobb oldalán a likba benyomsz egy kis csavarhúzót (vagy pálcikát vagy bicikliküllőt vagy mittomén, éppen mi akadhat a kezedbe :lol: ) és miközben nyomod óvatósan húzod a gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Kattanásig kihúzod, jobb oldalán a likba benyomsz egy kis csavarhúzót (vagy pálcikát vagy bicikliküllőt vagy mittomén, ami éppen mi akadhat a kezedbe :lol: ) és miközben nyomod óvatósan húzod a gombot. Nekem speciel lepattan, mikor benyúlok a gombba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Éjszakai látkép. Egész jó lett. A műszerfal sokkal komolyabb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts