daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én is mutattam a srácnak amikor mentünk a classikkal a középkijelző dupla gombos trükkjét, aztán csak dobálta az F-eket. :lol: Ez meg nyom egy d12-es kódot, háromszor villan, majd ERROR ---. :lol: Ami azt jelenti hogy nincs hiba, elvileg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ez meg nyom egy d12-es kódot, háromszor villan, majd ERROR ---. :lol: Ami azt jelenti hogy nincs hiba, elvileg. :lol: Ha el tudok jutni holnap talira megkukkantjuk. Gyanítom többet leszünk a kocsiban, mint a Pezo-ban. :lol: De ha kiírja a hibákat akkor nekem nem kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Mondjuk megbízható forrásból szereztem, szóval ha minden igaz akkor jó. Csak remélem hogy német menüs nem pedig olasz vagy ilyesmi. :lol: Szerk: CC nem volt hozzá Én is ma szereztem be egyet Rattesid cartárstól, CC-vel, ablakmosó- és kiegyenlítőtartály-érzékelővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha el tudok jutni holnap talira megkukkantjuk. Gyanítom többet leszünk a kocsiban, mint a Pezo-ban. :lol: De ha kiírja a hibákat akkor nekem nem kell! :lol: Ha kész lesz holnapra a matrica, akkor felmegyek. :lol: Egyébként elkezdtem a CAR400-on is a hangminőség-javítási projektemet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én is ma szereztem be egyet Rattesid cartárstól, CC-vel, ablakmosó- és kiegyenlítőtartály-érzékelővel. Nah olyanok nekem is kellenének. Gondolom te a műszeregység megfelelő visszajelzőpontjaira kötöd rá.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én is ma szereztem be egyet Rattesid cartárstól, CC-vel, ablakmosó- és kiegyenlítőtartály-érzékelővel. Én is tőle vettem, szintén a mai nap folyamán...bár én kupakokat nem kaptam. :lol: Szerk.: én CC-t nem is akarnék bekötni, majd később ha lesz lehetőségem akkor a kupakokat viszont igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Egyébként elkezdtem a CAR400-on is a hangminőség-javítási projektemet. :lol: Konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Konkrétan? Konkrétan az equalizer résznél mókolok egy keveset, hogy még szebb és öblösebb hangot adjak neki. CAR300-nál bejött, ennél is remélem, hogy bejön, de "kicsit" más a belseje... :lol: Majd meglátom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én is tőle vettem, szintén a mai nap folyamán...bár én kupakokat nem kaptam. :lol: Szerk.: én CC-t nem is akarnék bekötni, majd később ha lesz lehetőségem akkor a kupakokat viszont igen. Én direkt kértem, azért kaptam meg őket. Egyedül az olajszint-jeladót nem tudom beapplikálni, mert az tudtommal az olajteknőbe van becsavarva, úgyhogy akkor olyan olajteknő is kéne hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én direkt kértem, azért kaptam meg őket. Egyedül az olajszint-jeladót nem tudom beapplikálni, mert az tudtommal az olajteknőbe van becsavarva, úgyhogy akkor olyan olajteknő is kéne hozzá. Hmmm...akkor lehet pályanapra én is kérek tőle 2 kupakot....azt bekötni már asszem gyerekjáték lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én direkt kértem, azért kaptam meg őket. Egyedül az olajszint-jeladót nem tudom beapplikálni, mert az tudtommal az olajteknőbe van becsavarva, úgyhogy akkor olyan olajteknő is kéne hozzá. Kérdés: Neked hogyan lesz felprogramozva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hmmm...akkor lehet pályanapra én is kérek tőle 2 kupakot....azt bekötni már asszem gyerekjáték lesz. Kérjél nekem is légyszíves. :lol: Nekem a csatik is ott vannak a kupakoknak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Vittem az asszonyt melózni, ment előttem egy G astra, mit mondjak nem volt kiszámíthatatlan a mozgása a faluban, és azon kívül is egységesen 40-el ment. A kanyarokban lassított, gondolom nem akart kisodródni, mivel időm mint a tenger tötyörögtem mögötte, amúgy is végig záróvonal. A zöldnél megvártam amíg észreveszi magától a színváltozást, nem zavartam dudával, a négysávoson 3X értelmetlenül sávot váltott, majd megállt 20 méterrel a piros lámpa előtt. Óvatosan mellégurultam egy középkorú szőke hölgy markolta a kormányt, bátorítóan rámosolyogtam, de szerintem nem vette a lapot. Zöldnél elindultam, amíg láttam a tükörben a lámpánál állt, lehet elaludt a szentem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én is mutattam a srácnak amikor mentünk a classikkal a középkijelző dupla gombos trükkjét, aztán csak dobálta az F-eket. :lol: érdekes... pedig ez a trükk még nálam is működik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Tessék tanulni a mestertől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Tessék tanulni a mestertől :lol: Hát ez ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hát ez ! ez fájt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tessék tanulni a mestertől :lol: :lol: Jól keni a kölök! Hát ez ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Kérdés: Neked hogyan lesz felprogramozva? Elviszem márkaszervízbe, más tippem nincs. Megnéztem táblázatban, 43-as kódot kell beleiratnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Elviszem márkaszervízbe, más tippem nincs. Megnéztem táblázatban, 43-as kódot kell beleiratnom. De ott drága. Daykiller mondott valami olyasmit hogy 4500-ért csinálják meg. :lol: Azért megkérdezem a tatabányai szervízben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 De ott drága. Daykiller mondott valami olyasmit hogy 4500-ért csinálják meg. :lol: Azért megkérdezem a tatabányai szervízben is. Lehet Fehérváron lesz egy kis protekcióm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 protekcióm... :lol: Ilyen fiatalon gond van a fogaiddal? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Sziasztok! Az elmúlt egy-két hónapban észrevettem, hogy teletankolt autónál erőteljes benzinszag van az autó körül. TEgnap rájöttem az okára. A tankom lyukas valószínüleg, mert megállás után 20 perccel kisebb benzintócsa alakult ki a kocsi alatt. Mit csináljak? (tudom paprikáskrumpli jó lesz kolbásszal... :lol: ) Tankcsere? Várjam meg míg kifogy és hegesztés? Vagy valami ragasztószerű anyaggal kívülről megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Tankcsere? Várjam meg míg kifogy és hegesztés? Vagy valami ragasztószerű anyaggal kívülről megoldható? hegeszteni nem nagyon lehet, alu. viszont van spéci fémragasztó, és ha olyan helyen van repedés, akkor azt lehet vele orvosolni. Illetve ha a betöltőcsőnél van gebasz, akkor az nem biztos hogy megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Sziasztok! Az elmúlt egy-két hónapban észrevettem, hogy teletankolt autónál erőteljes benzinszag van az autó körül. TEgnap rájöttem az okára. A tankom lyukas valószínüleg, mert megállás után 20 perccel kisebb benzintócsa alakult ki a kocsi alatt. Mit csináljak? (tudom paprikáskrumpli jó lesz kolbásszal... :lol: ) Tankcsere? Várjam meg míg kifogy és hegesztés? Vagy valami ragasztószerű anyaggal kívülről megoldható? Én cserélném. Tank Ha kell a srác e-mail címe szólj és küldöm is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts