daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha jól tudom a Classikból már csak X14NZ volt! :lol: Nem kötözködés képpen! Jó hát motorkódot nem néztem rajta, akkor mondom azt, hogy 1.4-es központis volt. :lol: Tökmindegy, ugyanaz mindkét motor, csak esetleg az olajdekni különbözik. Alu vagy vas. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Tökmindegy, ugyanaz mindkét motor, csak esetleg az olajdekni különbözik. Alu vagy vas. :lol: Meg ha jó tudom, a classiknak fekete a szelepfedele, de ennek sima alu volt, vagy az sem törvényszerű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Meg ha jó tudom, a classiknak fekete a szelepfedele, de ennek sima alu volt, vagy az sem törvényszerű? Jóhát, ennyi erővel lehetne abba is belekötni, hogy rotoros vagy DIS gyújtásos. De a vas és alu dekni között van különbség. Vasnál 3,5 liter olaj kell, alunál 3,25 liter. Szűrővel együtt ofc. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Tökmindegy, ugyanaz mindkét motor, csak esetleg az olajdekni különbözik. Alu vagy vas. :lol: Meg ha jó tudom, a classiknak fekete a szelepfedele, de ennek sima alu volt, vagy az sem törvényszerű? elég komoly különbségeknek tűnnek :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Jóhát, ennyi erővel lehetne abba is belekötni, hogy rotoros vagy DIS gyújtásos. De a vas és alu dekni között van különbség. Vasnál 3,5 liter olaj kell, alunál 3,25 liter. Szűrővel együtt ofc. :lol: :lol: Na jó akkor úgy mondom, hogy tök ugyanolyan volt a motorja mint az enyémnek. De a hangja..... :lol: Zene volt füleimnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Jóhát, ennyi erővel lehetne abba is belekötni, hogy rotoros vagy DIS gyújtásos. De a vas és alu dekni között van különbség. Vasnál 3,5 liter olaj kell, alunál 3,25 liter. Szűrővel együtt ofc. :lol: :lol: Sztem az X14NZ is rotoros :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Van a pincében egy szekrényem alkatrészekkel. Ez olyan fétis dolog, szerintetek már kóros? :lol: De még nincs előtte imazsámoly, meg gyertyák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Van a pincében egy szekrényem alkatrészekkel. Ez olyan fétis dolog, szerintetek már kóros? :lol: De még nincs előtte imazsámoly, meg gyertyák. :P http://kepfeltoltes.hu/090827/DSC00014_2__...ltoltes.hu_.jpg ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 ? :lol: :lol: :lol: De csak azért nincsenek gyertyák, mert a használtakat odaadtam egy VW-be. :lol: Egyszerűen nincs szívem kidobni a régi alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 De csak azért nincsenek gyertyák, mert a használtakat odaadtam egy VW-be. :P Egyszerűen nincs szívem kidobni a régi alkatrészeket. Várj egy kicsit, fényképezek egyet a szomszéd helységben :lol: :lol: 1 2 3 nem, egy képbe nem fért bele az a terület ahova leborítottam az opel cuccokat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Tökmindegy, ugyanaz mindkét motor, csak esetleg az olajdekni különbözik. Alu vagy vas. :lol: OK már mindent írtatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Várj egy kicsit, fényképezek egyet a szomszéd helységben :lol: :lol: 1 2 3 nem, egy képbe nem fért bele az a terület ahova leborítottam az opel cuccokat :lol: :lol: Miért nem raksz össze ezekből egy Astrát magadnak ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Miért nem raksz össze ezekből egy Astrát magadnak ? :lol: mert a nagyrésze már az amit lecseréltem, csak nem volt szívem kidobni. Selejtből nem építek autót, :lol: :lol: Jah ez nem mind, A telken is van egy két apróság. Tetősínek-tetőkárpit-hátsóülések-hátsóajtóbelső-antenna-ablaktörlők stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Miért nem raksz össze ezekből egy Astrát magadnak ? :lol: Ez ám az igazi Opel bu@i, még a WC-ben is alkatrészek vannak! De ilyen rendetlenséget?! Nemám nincs egy szobád ahol szépen rendszerezed őket?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ez ám az igazi Opel bu@i, még a WC-ben is alkatrészek vannak! De ilyen rendetlenséget?! Nemám nincs egy szobád ahol szépen rendszerezed őket?! :lol: :P Nincs. Most költözöm, és még onnan is ki vagyok pakolva. Az étkezőben vannak a ruhásszekrényeim is :lol: a Rumli meg időleges, éppen rendszerezés alatt van a dolog, csak közben nekiálltam a költözés projektnek, és ez kicsit megállt :lol: Amúgy az hogy a nagyrésze dobozolva van az is a pakolás előjele :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Rumli Ez a Ribi tesója ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ez a Ribi tesója ? Nem az az ami a Ribiből kihullott, vagy még nem hullott bele, de a következő autómat lehet hogy így fogják hívni :lol: :lol: Amúgy csak beleakadtam a capslock-ba, és amikor kinyomtam már megvolt a nagy "R" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ez a Ribi tesója ? Az, sziámi ikrek voltak, de a gyárban elnyomta a tesóját, nem épült meg teljesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Az, sziámi ikrek voltak, de a gyárban elnyomta a tesóját, nem épült meg teljesen. :lol: megfüstölte egy kcisit és szegény oxigén nélkül nem fejlődött ki szegény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nos, elvileg folyamatban van a BC projekt, az ablaktörlő-kapcsolókart már beszereltem, ha lesz időm, holnap délelőtt bekötögetem a szükséges kábeleket és akkor a kijelző is mehet a helyére. Remélem jó lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nos, elvileg folyamatban van a BC projekt, az ablaktörlő-kapcsolókart már beszereltem, ha lesz időm, holnap délelőtt bekötögetem a szükséges kábeleket és akkor a kijelző is mehet a helyére. Remélem jó lesz. :lol: És cakumpakk mennyibe fáj? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 És cakumpakk mennyibe fáj? :lol: 8 volt a kijelző plusz a kar, és akkor ha eladom a TID-emet, akkor asszem elég jól fogok kijönni belőle. Persze feltéve ha jó lesz a bc, bár elvileg jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 8 volt a kijelző plusz a kar, és akkor ha eladom a TID-emet, akkor asszem elég jól fogok kijönni belőle. Persze feltéve ha jó lesz a bc, bár elvileg jó. :lol: Remélem üzemelő MID-t sikerült szerezni. Amúgy kipróbáltam azt a diagnosztikai trükköt vele. Működik tényleg, de csak az error-okat dobálja. :lol: Nem engedett állítani semmit. Kéne egy jó németes, aki pontosan lefordítja a szöveget. :lol: Szerk: izé, a CC-t nem hoztad el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Remélem üzemelő MID-t sikerült szerezni. Amúgy kipróbáltam azt a diagnosztikai trükköt vele. Működik tényleg, de csak az error-okat dobálja. :lol: Nem engedett állítani semmit. Kéne egy jó németes, aki pontosan lefordítja a szöveget. :lol: Mondjuk megbízható forrásból szereztem, szóval ha minden igaz akkor jó. Csak remélem hogy német menüs nem pedig olasz vagy ilyesmi. :lol: Szerk: CC nem volt hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Remélem üzemelő MID-t sikerült szerezni. Amúgy kipróbáltam azt a diagnosztikai trükköt vele. Működik tényleg, de csak az error-okat dobálja. :lol: Nem engedett állítani semmit. Kéne egy jó németes, aki pontosan lefordítja a szöveget. :lol: Szerk: izé, a CC-t nem hoztad el? :lol: Én is mutattam a srácnak amikor mentünk a classikkal a középkijelző dupla gombos trükkjét, aztán csak dobálta az F-eket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts