mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 ....A tecsóba is jó nők voltak, de csak periférikus látással tudtam őket sasolni, mert ahova néztem csak lila foltokat láttam. Fej, mell, fenék....stb.... :lol:.... Kaptad a sallerokat rendesen, hogy csak csillagokat láttál miii ? :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 lehet hogy a klíma miatt nem tudom feltenni a mattig leömlőt :lol: :lol: :lol: Rá köllene próbálni egy c2xe-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Rá köllene próbálni egy c2xe-t :lol: hádde hamár motorspecifikus leömlőt vettem akkor a qrva anyjáért nagyobb ennyivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Kaptad a sallerokat rendesen, hogy csak csillagokat láttál miii ? :lol: :lol: :lol: :lol: Á, titokban szoktam sasolni amikor "elmegyek a szerszámokat nézegetni" címszóval lelépek a húspulttól. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Á, titokban szoktam sasolni amikor "elmegyek a szerszámokat nézegetni" címszóval lelépek a húspulttól. :P Ááá! Szóval ilyen cseles vagy! :lol: Én ha észreveszek valami látnivalót, a barátosném egyből kiszúrja. :lol: Ilyenkor mondom ezt: valahonnan ismerem, de nem ugrik be, hogy honnan! :lol: Ez durva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ááá! Szóval ilyen cseles vagy! :P Én ha észreveszek valami látnivalót, a barátosném egyből kiszúrja. :lol: Ilyenkor mondom ezt: valahonnan ismerem, de nem ugrik be, hogy honnan! :D Ez durva! :lol: Hát az, nálunk is volt ilyen pár napja. :lol: Klikk ide! A Golfal meg akartak fordulni amikor oldalba kapta őket a motoros. Rengeteg ilyen van mostanában, és megy a vita ki a hibás aki nem adja meg az elsőbbséget, vagy aki 200-al jön be a kereszteződésbe, megtévesztve ezzel a másikat. Én is fosok a motorosoktól ha látom őket közeledni inkább várok pár pillanatot hogy fel tudjam mérni a sebességüket, nem elég odanézni, hogy á még messze van. Meg ahogy cikáznak! Nézem a bal tükörben, ott van mögöttem, aztán sehol, forgatom a fejem körben, hát már előttem van, megelőzött jobbról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Én is kiiktatnám, csak úgy meg nagyon nehéz elindítani, mert elcsúszik az ékszíj. Amíg én jártam vele addíg nem volt ilyen gondja, csak most megint tele van olajos-kokszos trutyival az egész. Évente veszem le a kipuffot kiégetni. Most raktam rá kapcsolót aztán lehet veszek bele motormosót. Az újabb verziós babetta hf-én meg nincs is ilyen dekompresszorizé, azt se nehéz bepöccinteni ha nincs szétkopva a röpsúlyos kuplung bár abban fogasszíj van. Egyébként a Mol-nál lehetett kapni olyan adalékot ami kifejezetten 2 ütemű mocikhoz van, hogy ne rakódjon bele a kox a kipuffba, régebben használtam én is és valóban jó volt, pár hét használat után alig maradt benne szmötyi -igaz én hosszabb távokat mentem vele. Még mindíg jobb mint szétégetni a kipuffot csak valamivel drágább.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ültem ma egy classicban, amit nagyon irigyeltem az a szép bársonyos hangja, nem olyan érdes mint az enyém, de akadt benne egy-két igényes megoldás. Az egész kocsi házilag volt lefújva kivül-bellül. Ugye a klasszikus vészvillogó rögzítés, a szép kardánbox, meg a stabil ajtókárpit rögzítés a teljesség igénye nélkül. Hogy lehet így szétbarmolni egy 8-9 éves kocsit?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ültem ma egy classicban, amit nagyon irigyeltem az a szép bársonyos hangja, nem olyan érdes mint az enyém, de akadt benne egy-két igényes megoldás. Az egész kocsi házilag volt lefújva kivül-bellül. Ugye a klasszikus vészvillogó rögzítés, a szép kardánbox, meg a stabil ajtókárpit rögzítés a teljesség igénye nélkül. Hogy lehet így szétbarmolni egy 8-9 éves kocsit?! :lol: enyémnek is bársonyos hangja van....masszírozza a dobhártyád rendesen :lol: eddig nem volt olyan akinek ne tetszett volna a hangja :lol: a tuningmegoldások meg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 enyémnek is bársonyos hangja van....masszírozza a dobhártyád rendesen :lol: eddig nem volt olyan akinek ne tetszett volna a hangja :lol: a tuningmegoldások meg.... :lol: Ez totál gyári volt c14nz mint az enyém csak 180ezer kilóméterrel, és kábé olyan szépen duruzsolt mint a Karcsié. De melósautó lehetett, mert nem volt egy épp pontja se kívül-se bellül. Mondom úgy volt szoróflakonnal lefújva , de még az ablaktörlő gumi is festékes volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 hádde hamár motorspecifikus leömlőt vettem akkor a qrva anyjáért nagyobb ennyivel :lol: Már csak azt kellene tudni melyik motorhoz jó :lol: Mennyi vót amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Már csak azt kellene tudni melyik motorhoz jó :lol: Mennyi vót amúgy ? hát kisblokkhoz jó. 1.4, 1.6....árat nem írok, majd esetleg este elmondom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Á, titokban szoktam sasolni amikor "elmegyek a szerszámokat nézegetni" címszóval lelépek a húspulttól. :P El tudom kérdezni, hogy a szerszámoknál milyen csajok vannak :lol: Favágónő :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 El tudom kérdezni, hogy a szerszámoknál milyen csajok vannak :lol: Favágónő :lol: :lol: :lol: Nem a szerszámoknál nézem a csajokat, de azt mégse mondhatom hogy elmegyek nézelődni a illatszerekhez. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nem a szerszámoknál nézem a csajokat, de azt mégse mondhatom hogy elmegyek nézelődni a illatszerekhez. :lol: Vicc vót :lol: Ott kommandózol a teszkóban ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 El tudom kérdezni, hogy a szerszámoknál milyen csajok vannak :lol: Favágónő :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ezegyláncfűrésznő :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ezegyláncfűrésznő :lol: :lol: :lol: annyi baj legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 annyi baj legyen :lol: Neki aztán nem érdemes nemet mondani. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Neki aztán nem érdemes nemet mondani. :lol: :lol: De ha megkérdeznéd tôle, hogy tudja-e mi van a kezében szerintem fingja sem lenne..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 De ha megkérdeznéd tôle, hogy tudja-e mi van a kezében szerintem fingja sem lenne..... Talán jobb is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 De ha megkérdeznéd tôle, hogy tudja-e mi van a kezében szerintem fingja sem lenne..... 2T Benzinmotoros vibrátor? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ez totál gyári volt c14nz mint az enyém csak 180ezer kilóméterrel, és kábé olyan szépen duruzsolt mint a Karcsié. De melósautó lehetett, mert nem volt egy épp pontja se kívül-se bellül. Mondom úgy volt szoróflakonnal lefújva , de még az ablaktörlő gumi is festékes volt. :lol: Ha jól tudom a Classikból már csak X14NZ volt! :lol: Nem kötözködés képpen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha jól tudom a Classikból már csak X14NZ volt! :lol: Nem kötözködés képpen! Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel. De ha már írtad, szerintem is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Ha jól tudom a Classikból már csak X14NZ volt! :lol: Nem kötözködés képpen! Jó hát motorkódot nem néztem rajta, akkor mondom azt, hogy 1.4-es központis volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts