zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Majd este lesz kellemes, mikor begyullad a kötőhártyád, olyan, mintha homokot szórtak volna a szemedbe. Már kezdődik, pedig még a tecsó hátravan, meg az asszonyt is melózni kell vinni. Csak olyan szar volt a pajzs, át se láttam rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Már kezdődik, pedig még a tecsó hátravan, meg az asszonyt is melózni kell vinni. Csak olyan szar volt a pajzs, át se láttam rajta. :lol: Pedig az a jó pajzs, amiben csak az ívet látod és vele együtt az anyagot... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Pedig az a jó pajzs, amiben csak az ívet látod és vele együtt az anyagot... :huh: De ebben még azt se láttam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 De ebben még azt se láttam. :huh: Túl erős az üvege biztos. 10-es, 11-es kell. A szemedre próbáld meg a reszelt krumplit, állíólag jót tesz neki, de hideg borogatás mindenképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Túl erős az üvege biztos. 10-es, 11-es kell. A szemedre próbáld meg a reszelt krumplit, állíólag jót tesz neki, de hideg borogatás mindenképp. A munkatársaim reszelt hagymát ajánlottak. Most akkor ki akar átbacni? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A munkatársaim reszelt hagymát ajánlottak. Most akkor ki akar átbacni? :huh: :lol: Én szeletelt uborkát tettem a szememre, mikor hasonló történt velem. Nem csemege és kovászos uborkát! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A munkatársaim reszelt hagymát ajánlottak. Most akkor ki akar átbacni? :huh: :lol: A hagymát nem próbálnám ki, az már a vágásnál is kellemetlen a szemnek, de a krumplit nem viccből írtam. De most jut eszembe, szólj asszonypajtinak, ha már az egészségügyben dolgozik, és este viszed be, hozzon ki neked vmi gyulladásra való szemcseppet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Oda se neki Lalee....Jó az a leányzó!!! :lol: Tudom... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 De ebben még azt se láttam. :huh: -Hány ujjamat mutatom most??? -Na ugye, hogy nem látod!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A hagymát nem próbálnám ki, az már a vágásnál is kellemetlen a szemnek, de a krumplit nem viccből írtam. De most jut eszembe, szólj asszonypajtinak, ha már az egészségügyben dolgozik, és este viszed be, hozzon ki neked vmi gyulladásra való szemcseppet. Mondta is a nevét, meg hogy ott van a fördőszobába a tükörnél. A nevét elfelejtettem, ott meg volt vagy három. Sebaj belenyomkodtam mindegyikből, ártani nem árthat. :lol: A tecsóba is jó nők voltak, de csak periférikus látással tudtam őket sasolni, mert ahova néztem csak lila foltokat láttam. Fej, mell, fenék....stb.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Mondta is a nevét, meg hogy ott van a fördőszobába a tükörnél. A nevét elfelejtettem, ott meg volt vagy három. Sebaj belenyomkodtam mindegyikből, ártani nem árthat. :P A tecsóba is jó nők voltak, de csak periférikus látással tudtam őket sasolni, mert ahova néztem csak lila foltokat láttam. Fej, mell, fenék....stb.... :lol: Majd holnap az asszony: Jól van Zotya, az első kettő vitamin volt, a harmadik pedig hashajtó! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Mondta is a nevét, meg hogy ott van a fördőszobába a tükörnél. A nevét elfelejtettem, ott meg volt vagy három. Sebaj belenyomkodtam mindegyikből, ártani nem árthat. :lol: A tecsóba is jó nők voltak, de csak periférikus látással tudtam őket sasolni, mert ahova néztem csak lila foltokat láttam. Fej, mell, fenék....stb.... :lol: Zotyané: "ZÓÓLIIII!!!! Te használtad el a kutya bolhátlanítóját, a szomszédnéninek hozott aranyérkenőcsöt, meg a fürdőszobai súrolókrémet???" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 lehet hogy a klíma miatt nem tudom feltenni a mattig leömlőt :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 lehet hogy a klíma miatt nem tudom feltenni a mattig leömlőt :lol: :lol: :lol: úgyis jön a hideg, idén már nem kell a klíma, kifelevele :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 lehet hogy a klíma miatt nem tudom feltenni a mattig leömlőt :lol: :lol: :lol: A kompresszor vagy a csövek miatt nem fér el? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A kompresszor vagy a csövek miatt nem fér el? :lol: csövek miatt... múltkor megmértem h milyen messze van a talp síkjától a legmesszebbi része a cuccnak és 17.5cm volt... ha maradunk ezen a síkon akkor a klímacső 15cm, a hűtő 18cmre van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 csövek miatt... múltkor megmértem h milyen messze van a talp síkjától a legmesszebbi része a cuccnak és 17.5cm volt... ha maradunk ezen a síkon akkor a klímacső 15cm, a hűtő 18cmre van :lol: Remek, mert ha akarnám lenne nekem is 4-2-1 leömlőm, ami jó az 1.6-ra... :lol: Akkor nemlesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Most mát én is tudok röhögni rajta, de éjjel arra ébredtem, hogy valaki homokot szórt a szemembe. Nyomkodhattam én bele akármit, majdnem kikapartam a szemem úgy fájt. Reggel elvittem az embereket, aztán szóltam a főnőknek, hogy vigyen haza. Most már egész türhető, adott az asszony még vagy 3-4 cseppet-kenőcsöt. Tanulópénznek jó volt. :lol: A jó hír viszont, hogy megjött az M7-es HF-csavar a kismocihoz. Össze is raktam de az eredeti probléma maradt, a dekrompresszor nem működik teljesen, nehez indul, meg nem akar megállni. Szerintem az a kis lyuk ami hátravezeti a dugattyú mögé a nyomást az van eldugulva. Kéne bele tankolni vmi jobb minőségű benyát és meghajtani, az asszony csak 5-10 kilómétereket megy vele csigatempóban. Addíg is iktatok be a gyujtáshoz egy pillanat kikapcsolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Remek, mert ha akarnám lenne nekem is 4-2-1 leömlőm, ami jó az 1.6-ra... :lol: Akkor nemlesz. :lol: Udié? igazából nem értem ez miért nem jó, mert ez nem csináltatott hanem gyári... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Udié? igazából nem értem ez miért nem jó, mert ez nem csináltatott hanem gyári... :lol:Nem Udié, autószerelőmnél van egy ilyen. Az is gyári, mert Astrából van. Majd megkukkantom nála megint, amint lemegyek hozzá ismét. :lol: Amúgy hol van útban a klímacsöveknek? Ahol a szelepek vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Nem Udié, autószerelőmnél van egy ilyen. Az is gyári, mert Astrából van. Majd megkukkantom nála megint, amint lemegyek hozzá ismét. :lol: Amúgy hol van útban a klímacsöveknek? Ahol a szelepek vannak? kicsit visszább, a vízszintes résznél, ami a hűtő mögött/elött megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Össze is raktam de az eredeti probléma maradt, a dekrompresszor nem működik teljesen, nehez indul, meg nem akar megállni. Szerintem az a kis lyuk ami hátravezeti a dugattyú mögé a nyomást az van eldugulva. Kéne bele tankolni vmi jobb minőségű benyát és meghajtani, az asszony csak 5-10 kilómétereket megy vele csigatempóban. A dekompresszor szelepet ki szokás iktatni mifelénk :lol: helyette a gyújtótrafó "betáp" vezetékére beiktatnak egy nyitóérintkezős kapcsolót és meg van oldva.. :lol: Eszedbe ne jusson :lol: sose lesz belőle moci, muteromét fater 1x jobbacskán megzavarta és death lett neki, évek óta ott parkol a garázsban használatlanul, többe kerül(ne) felújítani mint amennyit ér pedig nem rossz bicikli lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Hűha!!! :lol: :P Ne ostorozd mááááán, ott van, hogy terhes :D Valakinek..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A dekompresszor szelepet ki szokás iktatni mifelénk :lol: helyette a gyújtótrafó "betáp" vezetékére beiktatnak egy nyitóérintkezős kapcsolót és meg van oldva.. :lol: Eszedbe ne jusson :lol: sose lesz belőle moci, muteromét fater 1x jobbacskán megzavarta és death lett neki, évek óta ott parkol a garázsban használatlanul, többe kerül(ne) felújítani mint amennyit ér pedig nem rossz bicikli lenne... :lol: Én is kiiktatnám, csak úgy meg nagyon nehéz elindítani, mert elcsúszik az ékszíj. Amíg én jártam vele addíg nem volt ilyen gondja, csak most megint tele van olajos-kokszos trutyival az egész. Évente veszem le a kipuffot kiégetni. Most raktam rá kapcsolót aztán lehet veszek bele motormosót. Ha nim lesz jobb akkor megint szétburítom az egészet, úgyis meg kell igazítani a piskótákat, mert a legutóbbi főtengelycsapágy cserekor egy kicsit elmozdultak és üt az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts