spzoli Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 SP ja jovan akkor, nem voltam tuti, hogy elektromos, meg kézi ugyan az, akkor nem is értem, hogymiért van külön árlistában a kettő, egy két ezer ft eltéréssel ^_^ no mindegy a szín pedig: Z 147 es. én a carelloval szívtam....az szétszedhetetlen. vagyis hát dr fűrész megoldotta a dolgot :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 én a carelloval szívtam....az szétszedhetetlen. vagyis hát dr fűrész megoldotta a dolgot :lol: ^_^ az mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Egy kis kikapcsolódásként: Mit lehet kezdeni egy tucat Suzukival? http://www.youtube.com/watch?v=WfuQn7zlBRU Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 1:45-től :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 az mi? :huh: carello? egy gyári beszállító...első lámpát szedtem szét. dr fűrész meg egy kib.szott vasfűrész :lol: na alvás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 carello? egy gyári beszállító...első lámpát szedtem szét. dr fűrész meg egy kib.szott vasfűrész :huh: na alvás a fűrészt tudtam te kölök :lol: csak azt nem, hogy mit és miért vágtál szét vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Egy kis kikapcsolódásként: Mit lehet kezdeni egy tucat Suzukival? http://www.youtube.com/watch?v=WfuQn7zlBRU megvan a költésgvetésük biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Egy kis kikapcsolódásként: Mit lehet kezdeni egy tucat Suzukival? http://www.youtube.com/watch?v=WfuQn7zlBRU Vagy :lol: ^_^ jut eszembe, hol van a kalapos szuzukis ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Vagy :lol: ^_^ jut eszembe, hol van a kalapos szuzukis ? :huh: Reméljük, ezt az oldalt kihagyja... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 hintás suzuki komoly :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 hűtővizem már eléggé retkes. mosása?? az oké, hogy kiveszem atartályt a hűtőt, és kint elmosgatom, de a blok belseje?? kössem rá slagra, és nyomassam át azzal?? nem marad benne így sok csapvíz, abból meg vízkő, korrózió??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 hűtővizem már eléggé retkes. mosása?? az oké, hogy kiveszem atartályt a hűtőt, és kint elmosgatom, de a blok belseje?? kössem rá slagra, és nyomassam át azzal?? nem marad benne így sok csapvíz, abból meg vízkő, korrózió??? A blokkot öblítsd át egy kis teszkós deszt vízzel (5l-es pár száz ft), mert abból nagyobb megbontás nélkül nem jön le teljesen a lé. Szerintem ez elég lesz neki, nem szeretem a tisztítókat. Sajnos hiába a gondoskodás, fél év múlva ugyan olyan lesz a fagyállód, mint csere előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Azt a qva! Őzike? :huh: Én is ettől f.sok, mert sokat megyek vele erdőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Sajnos hiába a gondoskodás, fél év múlva ugyan olyan lesz a fagyállód, mint csere előtt. Sose volt gondom ezzel,mindig ugyanolyan színű maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sose volt gondom ezzel,mindig ugyanolyan színű maradt. Október 28-n Before The Dawn koncert a Dieselben (ex E-klub). PT előtti bemelegítésnek jó lesz. Én ott leszek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Azt a qva! Őzike? :lol: Én is ettől f.sok, mert sokat megyek vele erdőben. Alapvetően ezt mire is írtad ? :huh: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Egy kis kikapcsolódásként: Mit lehet kezdeni egy tucat Suzukival? http://www.youtube.com/watch?v=WfuQn7zlBRU Egy ilyen "törjünkfocizzunk" olimpián én is szívesen részt vennék! :lol: Vagy ^_^ :D ut eszembe, hol van a kalapos szuzukis ? :huh: a hülyék! B) :P A kalapos szuzukis biztos öngyilkos lett, mert nem tudta feldolgozni az astrája elvesztését, a szutyoki meg nem vigasztalta meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Isten éltessen sokáig Lalee! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Isten éltessen sokáig Lalee! :lol: Köszönöm szépen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 példa akkor inkább megpótolom egy tizessel és megveszem az angel eyes-t Olyan, mintha a tengeren autóznék! :lol: Csónakfíling! ^_^ akkor milyet érdemes venni? B) Nekem is olyan volt amikor elvolt törve a jobb hátsó gátló, de a rugótörést abszolút nem vettem észre, amíg át nem cseréltem a gumikat. hűtővizem már eléggé retkes. mosása?? az oké, hogy kiveszem atartályt a hűtőt, és kint elmosgatom, de a blok belseje?? kössem rá slagra, és nyomassam át azzal?? nem marad benne így sok csapvíz, abból meg vízkő, korrózió??? De akkor mosd már ki a radiátort is. Amúgy írta már valaki, hogy adott neki slaggal. Köszönöm szépen! :huh: Nehogy már azt hidd hogy kimaradsz, te is kapsz ajándékot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sose volt gondom ezzel,mindig ugyanolyan színű maradt. Színtelen fagyálló előbb-utóbb rozsdaszínű lesz. Minél öregebb a gép, annál hamarabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Alapvetően ezt mire is írtad ? :lol: ^_^ B) :P Novy írta azthiszem a motor topikban, h volt egy kis afférja egy őzikével. Csak fogalmam nincs hogyan lehet idézni és másik topikba írni egyszerre. De ki fogom tapasznyalni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Novy írta azthiszem a motor topikban, h volt egy kis afférja egy őzikével. Csak fogalmam nincs hogyan lehet idézni és másik topikba írni egyszerre. De ki fogom tapasznyalni... :huh: Hát úgy, hogy ráklikkesz az idéz gombra aztán átmész bármelyik topikba, ott meg a hozzászólás-ra és szépen megjelenik az ablakodban az idézet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nehogy már azt hidd hogy kimaradsz, te is kapsz ajándékot. ^_^ Köszönöm ezt a szép ajándékot! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hát úgy, hogy ráklikkesz az idéz gombra aztán átmész bármelyik topikba, ott meg a hozzászólás-ra és szépen megjelenik az ablakodban az idézet. köszi! (hogyénerrenemgondoltamszmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts