rtomi Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Jó napot kívánok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 vagyi ami maradt belőle. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Pont akartam szólni, hogy tudtad-e hogy egy fekete sapis fószer matat a kocsiban. ^_^ :huh: Az a fekete sapis fószer a barátom és többet tud az astrák lelki világáról,mint itt mi összesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 nem a fogásával van bajom, mert az tuti király, formázott meg minden, csak az a 3 rúd, meg az a gömb a közepén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Jó napot kívánok! :lol: 'jócakát! vagyi ami maradt belőle. ^_^ Hát nem sok minden! Egy két dolgot azért még lehet csinálni! :lol: Az a fekete sapis fószer a barátom és többet tud az astrák lelki világáról,mint itt mi összesen! B) Hmmmm.... nekem gyanús, azért nézz a körmére! :huh: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 sziasztok! A Board Computert megvilágító két égőhöz hogyan férekhozzá? Mert az egyik ki van égve! Köszi: Márk Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 sziasztok! A Board Computert megvilágító két égőhöz hogyan férekhozzá? Mert az egyik ki van égve! Köszi: Márk Szerintem ugyanúgy mint a sima kijelzőhöz. Kiveszed az alatta taláható kis gumicsíkot, mögötte kicsavarsz 4 csavart, egy vékony drótra hajlítasz egy kis kampót, azzal előre lehet húzni. A hátuljában van bajonettzárral betekerve két izzó foglalatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Az a fekete sapis fószer a barátom és többet tud az astrák lelki világáról,mint itt mi összesen! :lol: Ezen a képen komolyan azt hittem, Píísta látható :huh: Bár így jobban belegondolva mit keresne Ő ott ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Szerintem ugyanúgy mint a sima kijelzőhöz. Kiveszed az alatta taláható kis gumicsíkot, mögötte kicsavarsz 4 csavart, egy vékony drótra hajlítasz egy kis kampót, azzal előre lehet húzni. A hátuljában van bajonettzárral betekerve két izzó foglalatban. Mit lehet előre húzni, csak azt nem értem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Mit lehet előre húzni, csak azt nem értem! Magát a kijelzőt. Alatta van az a kis gumi tálca, azt kiveszed, látni fogsz 4 csavart, a belső 2 tartja a kijelzőt (ha jól emléxem), azokat kicsavarod, és kihúzod magát a kijelzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Magát a kijelzőt. Alatta van az a kis gumi tálca, azt kiveszed, látni fogsz 4 csavart, a belső 2 tartja a kijelzőt (ha jól emléxem), azokat kicsavarod, és kihúzod magát a kijelzőt. köszi főnök :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Ezen a képen komolyan azt hittem, Píísta látható :huh: Bár így jobban belegondolva mit keresne Ő ott B) Alapvetően annyira, sőt egyáltalán nem :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Köszönöm!!! Sikerült Megoldani a BC háttérvilágítását! Csak megmozgattam a kijelzőt és már be is villant a másik égő is! Csak valami kontakt volt! Mégegyszer THX fiúk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Köszönöm!!! Sikerült Megoldani a BC háttérvilágítását! Csak megmozgattam a kijelzőt és már be is villant a másik égő is! Csak valami kontakt volt! Mégegyszer THX fiúk! Nincs mit, ez gyors volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Szerintem ugyanúgy mint a sima kijelzőhöz. Kiveszed az alatta taláható kis gumicsíkot, mögötte kicsavarsz 4 csavart, egy vékony drótra hajlítasz egy kis kampót, azzal előre lehet húzni. A hátuljában van bajonettzárral betekerve két izzó foglalatban. Zotya bázzeg... :huh: még mindig kettő (2) csavar fogja a MID-TID-BC-megf.szomtudjamiklehetnekmégújabbanabbanalikban-kat. A másik kettő már a műszerfalat fogja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Zotya bázzeg... :huh: még mindig kettő (2) csavar fogja a MID-TID-BC-megf.szomtudjamiklehetnekmégújabbanabbanalikban-kat. A másik kettő már a műszerfalat fogja. B) MID az a BC. :lol: MID, TID és DID. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Zotya bázzeg... :huh: még mindig kettő (2) csavar fogja a MID-TID-BC-megf.szomtudjamiklehetnekmégújabbanabbanalikban-kat. A másik kettő már a műszerfalat fogja. ^_^ Oké, de mindíg elfelejtem melyik kettő, ezért kicsavarom mind a négyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Na mi van, mi ez a pangás? Esik az eső, még kocsit se lehet szerelni, meg a fórum is alszik. :huh: Milyen szar ez az új gugli startlap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Na mi van, mi ez a pangás? Esik az eső, még kocsit se lehet szerelni, meg a fórum is alszik. :huh: Milyen szar ez az új gugli startlap. :lol: Mi az hogy esik? Hol? Gyere Szegedre ha napozni akarsz. Itt híre nincs esőnek! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Mi az hogy esik? Hol? Gyere Szegedre ha napozni akarsz. Itt híre nincs esőnek! :lol: Sajna itt esik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Sajna itt esik. :huh: Jó nektek! Sokszor voltam Győrben az Auidál, de szinte mindig szélvihar és eső volt. Szeged az ellentéte. Ha hosszas várakozás után érkezik valami hidegfront, az úgy megy végig az országon, hogy mi észre sem vesszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Gaál Noémi meg innen gyűjti az infókat estére :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Gaál Noémi meg innen gyűjti az infókat estére :huh: Mit csinálsz este vele ? :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Mit csinálsz este vele ? :lol: ^_^ B) :P Minden este ugyanazt csinálom vele ... megnézem izé hallgatom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Na mi van, mi ez a pangás? Esik az eső, még kocsit se lehet szerelni, meg a fórum is alszik. :lol: Milyen szar ez az új gugli startlap. B) Én meg egész nap a házban vagyok, mert kin olyan meleg van, hogy meggyullad az ember a napon! :lol: Itt is eshetne már az eső, mert aszály van! ^_^ Gaál Noémi meg innen gyűjti az infókat estére :huh: Vagy az új mellére gyűjt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts