Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 http://medija.hasznaltauto.hu/1283680/3158450_3.jpg ilyen is van racingbazaron, de ilyet semmi pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Alakul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 http://medija.hasznaltauto.hu/1283680/3158450_3.jpg ahhhaaa, ez tetszik, nem a vékony karimás részlegről való B) Faternak megmutatom az képet, mert ha nem jön be neki kormánnyal együtt fog kib.szni a kocsiból :huh: már inkább előre kérdezek, és utána költök. (amúgy ez tuti felmegy f-re? :lol: ) meg valahogy nem tudom elképzelni az én műszerfalamon hogy nézhet ki. ^_^ Majd keresek valami képet, csak volt már valaki ki feltette :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Amúgy jelzem, ugatást írtál, nem ugratást :lol: ^_^ Képeket nem csináltál ? Ja, nem vettem észre. Nem fényképeztem, ott volt az asszony velem. Ma is volt néznivaló a balcsira vittem anyuékat, aztán sétáltunk vmi sétányon. Egy szöszke piros bikiniben ott riszálta magát az orrom előtt. :huh: Hazafele meg 10 kilóméteren keresztül kergettem egy Twinport 1.4 G astrát , ezekben nem 90 paci van? Nemigaz hogy nem bírja az emelkedőt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 ilyen is van racingbazaron, de ilyet semmi pénzért. me' mé' ? Nekem tecc. (legalábbis a corsa belsejében, még próbálom belevizualizálni egy f-be :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Ja, nem vettem észre. Nem fényképeztem, ott volt az asszony velem. Ma is volt néznivaló a balcsira vittem anyuékat, aztán sétáltunk vmi sétányon. Egy szöszke piros bikiniben ott riszálta magát az orrom előtt. :huh: Hazafele meg 10 kilóméteren keresztül kergettem egy Twinport 1.4 G astrát , ezekben nem 90 paci van? Nemigaz hogy nem bírja az emelkedőt. :P Lehet rosszul rémlik, de a díjugratás nem úgy működik, hogy ember és ló közösen műveli ? Máskor fotózd a lovakat rajta a csajokkal :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 me' mé' ? Nekem tecc. (legalábbis a corsa belsejében, még próbálom belevizualizálni egy f-be :huh: ) Mert kisebb, vastagabb és túl logikus döntés lenne ? Mit nem lehet ezen érteni ? :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Mert kisebb, vastagabb és túl logikus döntés lenne ? Mit nem lehet ezen érteni ? :lol: ^_^ B) Nah ezaz. A kisebb az lehet hogy nem előny szervo nélkül. Viszont vastagabb, lehet bele kapaszkodni rendesen :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2006...er-2_460x0w.jpg :huh: egye fene, kasztnival együtt elfogadom. 4ezerért odaadod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Lehet rosszul rémlik, de a díjugratás nem úgy működik, hogy ember és ló közösen műveli ? Máskor fotózd a lovakat rajta a csajokkal :huh: :lol: ^_^ Hát az biztos, hogy együtt kezdik el, aztán ahogy alakul. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 egye fene, kasztnival együtt elfogadom. 4ezerért odaadod? :lol: persze, és még el is viszem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Nah ezaz. A kisebb az lehet hogy nem előny szervo nélkül. Viszont vastagabb, lehet bele kapaszkodni rendesen :P :huh: Mondjuk lehet 2 centivel kisebb az átmérője tippre. Roppant sokat számít :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 kisebb vastagabb, aztán meg csak két cmel kisebb, vastagabbnak se sokkal vstagabb :lol: a fogásával nincs bajom, mert biztos jó, de a közepe, az oké, hogy 3 küllős, de a formája "nekem" nem tetszik SP képén meg csak nekem tünik hányásnak az a középkonzol, meg az hogy ki kell szinte szállni a kormányhoz? ^_^ nincs az nagyon ballra? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Hát az biztos, hogy együtt kezdik el, aztán ahogy alakul. ^_^ Jaaaa, nincsnek összeragasztva :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Mondjuk lehet 2 centivel kisebb az átmérője tippre. Roppant sokat számít :huh: :lol: ^_^ Sose tudni mik múlhatnak két centin :lol: Zoli, nem kell elhozni, elég ha utánvéttel küldöd :D kisebb vastagabb, aztán meg csak két cmel kisebb, vastagabbnak se sokkal vstagabb :D a fogásával nincs bajom, mert biztos jó, de a közepe, az oké, hogy 3 küllős, de a formája "nekem" nem tetszik SP képén meg csak nekem tünik hányásnak az a középkonzol, meg az hogy ki kell szinte szállni a kormányhoz? :D nincs az nagyon ballra? :P Azt 4ezerér' nem mindegy mennyire van balra? B) Legalább nem veri be a fejét a... khm.... nemszótam, neménvoltam, pfuj miket mernek írni egyesek a nevemben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 ahhhaaa, ez tetszik, nem a vékony karimás részlegről való :P Faternak megmutatom az képet, mert ha nem jön be neki kormánnyal együtt fog kib.szni a kocsiból :huh: már inkább előre kérdezek, és utána költök. (amúgy ez tuti felmegy f-re? :lol: ) meg valahogy nem tudom elképzelni az én műszerfalamon hogy nézhet ki. ^_^ Majd keresek valami képet, csak volt már valaki ki feltette :lol: Nekem dezsőben ilyen van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 kisebb vastagabb, aztán meg csak két cmel kisebb, vastagabbnak se sokkal vstagabb :huh: a fogásával nincs bajom, mert biztos jó, de a közepe, az oké, hogy 3 küllős, de a formája "nekem" nem tetszik Fogtál már ilyen kormányt F astrában? Amúgy semmi gond vele szervó nélkül.Udi gépében volt először,bár neki gyári bőrözött van,de nagyon tetszett a fogása és mivel gyári,így a rendőr sem szólhat érte! Előtte volt benne egy cali kormány,na az tényleg olyan volt mint egy malomkerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Fogtál már ilyen kormányt F astrában? Amúgy semmi gond vele szervó nélkül.Udi gépében volt először,bár neki gyári bőrözött van,de nagyon tetszett a fogása és mivel gyári,így a rendőr sem szólhat érte! Előtte volt benne egy cali kormány,na az tényleg olyan volt mint egy malomkerék. nah sikerült elképzelni hogy mutat egy szürke belsejű F-ben. (és csak a "Főnix Madár Hadművelet képekben...17DR FRVR!!!" linkre kellett kattintani hozzá. Meekora képzelőerőőm van :lol: ) Nah ezt a képet megmutatom jóapámnak, aztán megvárom melyik irányba kezdi mozgatni a fejét :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Na látod ez nekem be sem ugrott! :huh: Udi mester akcióban: (éppen ülésfűtés kapcsolóját köti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 nah sikerült elképzelni hogy mutat egy szürke belsejű F-ben. (és csak a "Főnix Madár Hadművelet képekben...17DR FRVR!!!" linkre kellett kattintani hozzá. Meekora képzelőerőőm van :lol: ) Nah ezt a képet megmutatom jóapámnak, aztán megvárom melyik irányba kezdi mozgatni a fejét :huh: erről le kell szokni....tények elé kell állítani, és akkor csak hápogni tud ^_^ enyém már csak utas lehet az astraban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 erről le kell szokni....tények elé kell állítani, és akkor csak hápogni tud B) enyém már csak utas lehet az astraban :P Aha, ezt az irányt követtem én is, egészen tegnapig amikor leb.szott a barátnőm előtt hogy mi a f.szért csuktam be az egeret. Mondom nem jobb lett? De-de, de a HF-be beletörtem az egyik csavart, és most ott kifúj és (ez volt a kedvencem) égeti! a hf-et. (igaz hogy az a csavar csak 7 hónapja van beletörve :lol: ) Nah mindegy, még egy ilyen vergődést nincs kedvem meghallgattatni a bnőmmel, meg magammal se nagyon. Sajnos még nem az én nevem szerepel a forgalmiban :huh: De ha egyszer az enyém fog... hííí miklesznekitt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Aha, ezt az irányt követtem én is, egészen tegnapig amikor leb.szott a barátnőm előtt hogy mi a f.szért csuktam be az egeret. Mondom nem jobb lett? De-de, de a HF-be beletörtem az egyik csavart, és most ott kifúj és (ez volt a kedvencem) égeti! a hf-et. (igaz hogy az a csavar csak 7 hónapja van beletörve :lol: ) Nah mindegy, még egy ilyen vergődést nincs kedvem meghallgattatni a bnőmmel, meg magammal se nagyon. Sajnos még nem az én nevem szerepel a forgalmiban :huh: De ha egyszer az enyém fog... hííí miklesznekitt ^_^ idomítás kérdése.... másfél éve odaadtam neki. akkor még játékkerek voltak rajta, de végigverte a jobboldaliak oldalát. mondtam neki h ennyi volt az autód, nem vezetheted. 1x ment vele, mikor kipróbálta a motort, de mellette ültem. ennyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 idomítás kérdése.... másfél éve odaadtam neki. akkor még játékkerek voltak rajta, de végigverte a jobboldaliak oldalát. mondtam neki h ennyi volt az autód, nem vezetheted. 1x ment vele, mikor kipróbálta a motort, de mellette ültem. ennyi :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Na látod ez nekem be sem ugrott! ^_^ Udi mester akcióban: (éppen ülésfűtés kapcsolóját köti) http://gallery.site.hu/d/3570279-2/IMG_1162.JPG Pont akartam szólni, hogy tudtad-e hogy egy fekete sapis fószer matat a kocsiban. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts