Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Vajon 6000Ft-ért adja a komplettet? Mer nekem ügye műszerfalcserés, meg lehet jól jönne tartalékba légzsák. :huh:

GSi lökős is kellene, de nem tudom van-e olyan különbség, mint a normálnál, hogy klímás vagy nem klímás. Klímásban fém merevítés van asszem.

Megosztás:

hi!

Megvakartam, izéé: megkapartam a vonóhorog csatlakozóját és láss csodát: már nem világit az zöld led.

köszi mindenkinek a tippeket!

Nincs mit. B)

szoktam ^_^

eléggé fárasztó, úgy húz, nem nézed ki belőle.

Egyértelmü, több lába van, meg körme, nagyobb a fajlagon vonóerő. Mondhatni összkerekes. És van benne difi is, a külső íven többet lép, mint a belsőn. Vagy csak nagyobbat? :huh: Hmmm...ezt megnézem holnap. Ma voltunk megnézni díjugatást, szépek voltak a lovak, na meg a lányok fehér lovasnaciban....nyami! :lol:

Megosztás:

Valameik FPepe legyen olyan kedves és írjon egy alkatrészszámot az adagolómon lévő lengéscsillapítóra. Kősziiii

Mijaz hogy valamelyik? Csak egy van, és utolérhetetlen (de főleg szerény) :huh:

A katalógusszáma: 90570897, alkatrészszáma: 08 19 725.

Csergőben már 6855Ft-ért van.

Még vmit?

Megosztás:

höh, télleg. A kormány. Megnéztem, és nem volt rossz, de monnyuk annyira jó se mint amennyire mondta a skac. Eltettem tartalékosnak, ha nem találok jobbat akkor megveszem azt, de még megnézek egy párat. Láttam a linket, de baranya megyébe nem ugranék le azé' hogy megnézekk egy 4 ropis kormányt, és aztán ne vegyem meg :huh: :lol: Nézelődök én is. De köszi

Megosztás:

höh, télleg. A kormány. Megnéztem, és nem volt rossz, de monnyuk annyira jó se mint amennyire mondta a skac. Eltettem tartalékosnak, ha nem találok jobbat akkor megveszem azt, de még megnézek egy párat. Láttam a linket, de baranya megyébe nem ugranék le azé' hogy megnézekk egy 4 ropis kormányt, és aztán ne vegyem meg :huh: :lol: Nézelődök én is. De köszi

de volt pesti kocsiba is kormány

amiből bármit eladnak

ha jól emlékszem rá

Megosztás:

mit összeszenvedtek ezekkel a kormányokkal, mikor volt akkor senkinek nem kellett, Tiv lecsapott rá, azóta itt veritek a nyálatokat folyamatosan. felhívod az embert, megkérdezed milyen, azt mondod neki h 4ezer, és adja fel. ennyi. de má 2hete rágjátok a szőnyeget :lol:

Neeem két hete. Két héttel ezelőtt, meg múlthéten 1 nap, meg most. (ez csak 3 nap, mert a tököm se foglalkozik ezzel állandóan) :P Ezt a skacot is felhívtam, és megbeszéltük milyen, aztán valahogy mégse egészen olyan. (plusz 2x megkérdeztem hogy f astrára tutira felmegy -e amilye van, és ehhez képest megkérdezte amikor mentem megnézni hogy abba a fordba kell -e amivel mentem ^_^ :lol: B)

Amikor Tiv lecsapott, akkor én még azt se tudtam hogy opelek léteznek, nemhogy azt hogy fórum is :D :D

Nem volt különben rossz, csak tudom hogy valahol van jobb is.

Azzal a pesti sráccal már beszéltem, asszondta hogy 3-ért odaadja de nem jó a dudagombja. Majd ha sok időm lesz elmeek meglesni, de annyira nem égetően sürgős, csak simán tervben van. :huh:

Megosztás:

mit összeszenvedtek ezekkel a kormányokkal, mikor volt akkor senkinek nem kellett, Tiv lecsapott rá, azóta itt veritek a nyálatokat folyamatosan. felhívod az embert, megkérdezed milyen, azt mondod neki h 4ezer, és adja fel. ennyi. de má 2hete rágjátok a szőnyeget :huh:

Szerintem kajla az a kormány ráadásul :lol: ^_^ B)

Megosztás:

Neeem két hete. Két héttel ezelőtt, meg múlthéten 1 nap, meg most. (ez csak 3 nap, mert a tököm se foglalkozik ezzel állandóan) :P Ezt a skacot is felhívtam, és megbeszéltük milyen, aztán valahogy mégse egészen olyan. (plusz 2x megkérdeztem hogy f astrára tutira felmegy -e amilye van, és ehhez képest megkérdezte amikor mentem megnézni hogy abba a fordba kell -e amivel mentem :lol: :lol: ^_^

Amikor Tiv lecsapott, akkor én még azt se tudtam hogy opelek léteznek, nemhogy azt hogy fórum is ;) :P

Nem volt különben rossz, csak tudom hogy valahol van jobb is.

Azzal a pesti sráccal már beszéltem, asszondta hogy 3-ért odaadja de nem jó a dudagombja. Majd ha sok időm lesz elmeek meglesni, de annyira nem égetően sürgős, csak simán tervben van. :huh:

se lufi, se duda....és még dízel is...vanbaj :D

Szerintem kajla az a kormány ráadásul :D :D :D

az más kérdés....de van benne valami B)

Megosztás:

se lufi, se duda....és még dízel is...vanbaj :D

A dízelségről legalább nem a kormány tehet :D Lehet hogy nem megy, de legalább nem is eszik. (legalábbis gázolajat nem nagyon, pótolja vízzel, meg motorolajjal :huh: B) )

Viszont a világ f-szára is felhúzok vele egy lerohadt kamazt :D ( tudod a nyomaték, mint Novy tengerimalaca :P )

B Corsa GSi kormány sokkal jobb! :lol:

Az melyikaz? ^_^ (rákerestem gúgliban, de nem tom eldöntni :lol: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.