Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 benéztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o..._gt_alkatreszek http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xen..._hatso_kristaly http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...el_astra-vectra http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/opel__astra http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/a...kos_13000_ft___ http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/a..._gsi_elso_lokos Vajon 6000Ft-ért adja a komplettet? Mer nekem ügye műszerfalcserés, meg lehet jól jönne tartalékba légzsák. :huh: GSi lökős is kellene, de nem tudom van-e olyan különbség, mint a normálnál, hogy klímás vagy nem klímás. Klímásban fém merevítés van asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 hi! Megvakartam, izéé: megkapartam a vonóhorog csatlakozóját és láss csodát: már nem világit az zöld led. köszi mindenkinek a tippeket! Nincs mit. B) szoktam ^_^ eléggé fárasztó, úgy húz, nem nézed ki belőle. Egyértelmü, több lába van, meg körme, nagyobb a fajlagon vonóerő. Mondhatni összkerekes. És van benne difi is, a külső íven többet lép, mint a belsőn. Vagy csak nagyobbat? :huh: Hmmm...ezt megnézem holnap. Ma voltunk megnézni díjugatást, szépek voltak a lovak, na meg a lányok fehér lovasnaciban....nyami! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 ....Ma voltunk megnézni díjugatást, szépek voltak a lovak, na meg a lányok fehér lovasnaciban....nyami! :huh:.... waff-waff-waff-waff sima volt vagy távolsági díjugatás ? :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 waff-waff-waff-waff sima volt vagy távolsági díjugatás ? :lol: ^_^ B) Nem tudom, nem ugrottak olyan mesze....többnyire csak az akadály túloldalára. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Nem tudom, nem ugrottak olyan mesze....többnyire csak az akadály túloldalára. :huh: Amúgy jelzem, ugatást írtál, nem ugratást :lol: ^_^ Képeket nem csináltál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Amúgy jelzem, ugatást írtál, nem ugratást :lol: ^_^ Képeket nem csináltál ? neki mindegy B) egyébként elsőre én is néztem, mondim mi :huh: ilyen is van díjugatás? biztos vitték a blökit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 neki mindegy :P egyébként elsőre én is néztem, mondim mi :huh: ilyen is van díjugatás? biztos vitték a blökit :lol: De még waffffogtam is :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Valameik FPepe legyen olyan kedves és írjon egy alkatrészszámot az adagolómon lévő lengéscsillapítóra. Kősziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Valameik FPepe legyen olyan kedves és írjon egy alkatrészszámot az adagolómon lévő lengéscsillapítóra. Kősziiii FPepéből tudtommal csak egy van. a hős így szólíts és itt terem azonnal Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Valameik FPepe legyen olyan kedves és írjon egy alkatrészszámot az adagolómon lévő lengéscsillapítóra. Kősziiii Mijaz hogy valamelyik? Csak egy van, és utolérhetetlen (de főleg szerény) :huh: A katalógusszáma: 90570897, alkatrészszáma: 08 19 725. Csergőben már 6855Ft-ért van. Még vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Mijaz hogy valamelyik? Csak egy van, és utolérhetetlen (de főleg szerény) ^_^ A katalógusszáma: 90570897, alkatrészszáma: 08 19 725. Csergőben már 6855Ft-ért van. Még vmit? én mondtam :huh: a hős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 FPepéből tudtommal csak egy van. Mijaz hogy valamelyik? Csak egy van, és utolérhetetlen (de főleg szerény) :lol: Nagyon köszönöm. Tudom, hogy egy van, csak nem akartam felkérni de éreztettem, hogy az Ő segítségére lenne szükségem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 szoktam :lol: eléggé fárasztó, úgy húz, nem nézed ki belőle. hát ugye a nyomaték :huh: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 hát ugye a nyomaték :huh: :lol: ^_^ fentebb linklegettem, van pár linkben olyan kormány is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 hát ugye a nyomaték :huh: ^_^ B) Puli CDTI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 höh, télleg. A kormány. Megnéztem, és nem volt rossz, de monnyuk annyira jó se mint amennyire mondta a skac. Eltettem tartalékosnak, ha nem találok jobbat akkor megveszem azt, de még megnézek egy párat. Láttam a linket, de baranya megyébe nem ugranék le azé' hogy megnézekk egy 4 ropis kormányt, és aztán ne vegyem meg :huh: :lol: Nézelődök én is. De köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 höh, télleg. A kormány. Megnéztem, és nem volt rossz, de monnyuk annyira jó se mint amennyire mondta a skac. Eltettem tartalékosnak, ha nem találok jobbat akkor megveszem azt, de még megnézek egy párat. Láttam a linket, de baranya megyébe nem ugranék le azé' hogy megnézekk egy 4 ropis kormányt, és aztán ne vegyem meg :huh: :lol: Nézelődök én is. De köszi de volt pesti kocsiba is kormány amiből bármit eladnak ha jól emlékszem rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 mit összeszenvedtek ezekkel a kormányokkal, mikor volt akkor senkinek nem kellett, Tiv lecsapott rá, azóta itt veritek a nyálatokat folyamatosan. felhívod az embert, megkérdezed milyen, azt mondod neki h 4ezer, és adja fel. ennyi. de má 2hete rágjátok a szőnyeget :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 mit összeszenvedtek ezekkel a kormányokkal, mikor volt akkor senkinek nem kellett, Tiv lecsapott rá, azóta itt veritek a nyálatokat folyamatosan. felhívod az embert, megkérdezed milyen, azt mondod neki h 4ezer, és adja fel. ennyi. de má 2hete rágjátok a szőnyeget :lol: Neeem két hete. Két héttel ezelőtt, meg múlthéten 1 nap, meg most. (ez csak 3 nap, mert a tököm se foglalkozik ezzel állandóan) :P Ezt a skacot is felhívtam, és megbeszéltük milyen, aztán valahogy mégse egészen olyan. (plusz 2x megkérdeztem hogy f astrára tutira felmegy -e amilye van, és ehhez képest megkérdezte amikor mentem megnézni hogy abba a fordba kell -e amivel mentem ^_^ :lol: B) Amikor Tiv lecsapott, akkor én még azt se tudtam hogy opelek léteznek, nemhogy azt hogy fórum is :D :D Nem volt különben rossz, csak tudom hogy valahol van jobb is. Azzal a pesti sráccal már beszéltem, asszondta hogy 3-ért odaadja de nem jó a dudagombja. Majd ha sok időm lesz elmeek meglesni, de annyira nem égetően sürgős, csak simán tervben van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 mit összeszenvedtek ezekkel a kormányokkal, mikor volt akkor senkinek nem kellett, Tiv lecsapott rá, azóta itt veritek a nyálatokat folyamatosan. felhívod az embert, megkérdezed milyen, azt mondod neki h 4ezer, és adja fel. ennyi. de má 2hete rágjátok a szőnyeget :huh: Szerintem kajla az a kormány ráadásul :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Neeem két hete. Két héttel ezelőtt, meg múlthéten 1 nap, meg most. (ez csak 3 nap, mert a tököm se foglalkozik ezzel állandóan) :P Ezt a skacot is felhívtam, és megbeszéltük milyen, aztán valahogy mégse egészen olyan. (plusz 2x megkérdeztem hogy f astrára tutira felmegy -e amilye van, és ehhez képest megkérdezte amikor mentem megnézni hogy abba a fordba kell -e amivel mentem :lol: :lol: ^_^ Amikor Tiv lecsapott, akkor én még azt se tudtam hogy opelek léteznek, nemhogy azt hogy fórum is ;) :P Nem volt különben rossz, csak tudom hogy valahol van jobb is. Azzal a pesti sráccal már beszéltem, asszondta hogy 3-ért odaadja de nem jó a dudagombja. Majd ha sok időm lesz elmeek meglesni, de annyira nem égetően sürgős, csak simán tervben van. :huh: se lufi, se duda....és még dízel is...vanbaj :D Szerintem kajla az a kormány ráadásul :D :D :D az más kérdés....de van benne valami B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Szerintem kajla az a kormány ráadásul :lol: ^_^ B) B Corsa GSi kormány sokkal jobb! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 se lufi, se duda....és még dízel is...vanbaj :D A dízelségről legalább nem a kormány tehet :D Lehet hogy nem megy, de legalább nem is eszik. (legalábbis gázolajat nem nagyon, pótolja vízzel, meg motorolajjal :huh: B) ) Viszont a világ f-szára is felhúzok vele egy lerohadt kamazt :D ( tudod a nyomaték, mint Novy tengerimalaca :P ) B Corsa GSi kormány sokkal jobb! :lol: Az melyikaz? ^_^ (rákerestem gúgliban, de nem tom eldöntni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts