Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez csak az egyik féle. Nekem is a pót-műszeregységemen ilyen vót, ami meg benne van az autóban azon persze hogy nem, mert azon ilyen :huh:

mert a tiéd amit linkeltél az VDO a másik pedig delco, amit Zotya linkelt

na és ezt ugyan hogy lehet levenni?

vki szedd már szét ilyet??

Elküldve
mert a tiéd amit linkeltél az VDO a másik pedig delco, amit Zotya linkelt

na és ezt ugyan hogy lehet levenni?

vki szedd már szét ilyet??

úgy rémlik hogy szemből van fölpattintva, a két kis pöcökről le lehet emelni a fóliát, és csatikat is le lehet húzni a fóliával együtt.

Elküldve
úgy rémlik hogy szemből van fölpattintva, a két kis pöcökről le lehet emelni a fóliát, és csatikat is le lehet húzni a fóliával együtt.

na ez sztem nem lesz egyszerű...

valószínűleg nem fog egyezni a w számom

szal cserélnem kellesz

de biztos nem fog egyszerűen sikerülni :huh:

Elküldve
Ez csak az egyik féle. Nekem is a pót-műszeregységemen ilyen vót, ami meg benne van az autóban azon persze hogy nem, mert azon ilyen :huh:

Hja, enyém is ilyen, csak máshogy van a fóliacsati.

Novy: Fóliacsati lehúz, óra kiszed, impulzusjeladó kikap. Vagy nem erre gondoltál?

Elküldve
Hja, enyém is ilyen, csak máshogy van a fóliacsati.

Novy: Fóliacsati lehúz, óra kiszed, impulzusjeladó kikap. Vagy nem erre gondoltál?

nemtudom még

zotya képén annyi van, hogy 4 csavar, meg a fólia le és akkor egybe kijön a kmóra a jeladóval.

Elküldve
Karcsi! J0hnny!

Ezt hallgassátok meg!

A Fake című dalban nagyon odab*sz a Scooteres elemek. B) ^_^ 1:37-től... :lol:

Amúgy elsőre nem hittem el, hogy magyar csapat mikor mondták... :huh:

Belehallgattam. Egyelőre tecc, de ehhez kicsit többet kéne hallgatnom.

Elküldve
Belehallgattam. Egyelőre tecc, de ehhez kicsit többet kéne hallgatnom.

Majd adok címet MSN-n, ahova pár haverral szoktuk feltölteni a nekünk tetsző albumokat... :huh:

Elküldve
BC üzemel már? ^_^ B)

nálad igen :huh: , most nincs rá energiám, meg pénzem kapcsolóra(tudom h pár ft de akkorsenemvan)...no meg tudásom sincs bekábelezni, de ezt már mondottam volt :lol:

Elküldve
nálad igen :huh: , most nincs rá energiám, meg pénzem kapcsolóra(tudom h pár ft de akkorsenemvan)...no meg tudásom sincs bekábelezni, de ezt már mondottam volt :lol:

Nekem sincs ablaktörlő kapcsolóm hozzá perpill. B) Úgy gondoltam, ha már BC-s kapcsoló, akkor legyen B omiból a szabályzós, relével... ^_^

Egy discman távszabályzóval oldottam meg... :P

Elküldve
nemtudom még

zotya képén annyi van, hogy 4 csavar, meg a fólia le és akkor egybe kijön a kmóra a jeladóval.

Nekem is ennyi. Kikapom a 4 csavart, lehúzom azt a szorító vackot a vezetékről és kint is van a km óra.

Elküldve
Nekem is ennyi. Kikapom a 4 csavart, lehúzom azt a szorító vackot a vezetékről és kint is van a km óra.

mert neked is DELCO van benne

ahogy mondtam tokajban is :huh:

Elküldve
Karcsi te is lóbálod a séród koncerten mi? :lol: B)

Ha Te azt látnád. :P ^_^

Majd adok címet MSN-n, ahova pár haverral szoktuk feltölteni a nekünk tetsző albumokat... :huh:

Oks. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.