zotya975 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 rugós szorító?? mutass már róla képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090817/DSC00010_www...ltoltes.hu_.jpg Ez csak az egyik féle. Nekem is a pót-műszeregységemen ilyen vót, ami meg benne van az autóban azon persze hogy nem, mert azon ilyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Ez csak az egyik féle. Nekem is a pót-műszeregységemen ilyen vót, ami meg benne van az autóban azon persze hogy nem, mert azon ilyen :huh: mert a tiéd amit linkeltél az VDO a másik pedig delco, amit Zotya linkelt na és ezt ugyan hogy lehet levenni? vki szedd már szét ilyet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 mert a tiéd amit linkeltél az VDO a másik pedig delco, amit Zotya linkelt na és ezt ugyan hogy lehet levenni? vki szedd már szét ilyet?? úgy rémlik hogy szemből van fölpattintva, a két kis pöcökről le lehet emelni a fóliát, és csatikat is le lehet húzni a fóliával együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 úgy rémlik hogy szemből van fölpattintva, a két kis pöcökről le lehet emelni a fóliát, és csatikat is le lehet húzni a fóliával együtt. na ez sztem nem lesz egyszerű... valószínűleg nem fog egyezni a w számom szal cserélnem kellesz de biztos nem fog egyszerűen sikerülni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Ez csak az egyik féle. Nekem is a pót-műszeregységemen ilyen vót, ami meg benne van az autóban azon persze hogy nem, mert azon ilyen :huh: Hja, enyém is ilyen, csak máshogy van a fóliacsati. Novy: Fóliacsati lehúz, óra kiszed, impulzusjeladó kikap. Vagy nem erre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Hja, enyém is ilyen, csak máshogy van a fóliacsati. Novy: Fóliacsati lehúz, óra kiszed, impulzusjeladó kikap. Vagy nem erre gondoltál? nemtudom még zotya képén annyi van, hogy 4 csavar, meg a fólia le és akkor egybe kijön a kmóra a jeladóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nemtudom még zotya képén annyi van, hogy 4 csavar, meg a fólia le és akkor egybe kijön a kmóra a jeladóval. Így is van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Karcsi! J0hnny! Ezt hallgassátok meg! A Fake című dalban nagyon odab*sz a Scooteres elemek. B) ^_^ 1:37-től... :lol: Amúgy elsőre nem hittem el, hogy magyar csapat mikor mondták... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Karcsi! J0hnny! Ezt hallgassátok meg! A Fake című dalban nagyon odab*sz a Scooteres elemek. B) ^_^ 1:37-től... :lol: Amúgy elsőre nem hittem el, hogy magyar csapat mikor mondták... :huh: Belehallgattam. Egyelőre tecc, de ehhez kicsit többet kéne hallgatnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Belehallgattam. Egyelőre tecc, de ehhez kicsit többet kéne hallgatnom. Karcsi te is lóbálod a séród koncerten mi? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Karcsi te is lóbálod a séród koncerten mi? :huh: ^_^ ő felkap vmit, és azt lóbálja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ő felkap vmit, és azt lóbálja :lol: Vagy valakit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Belehallgattam. Egyelőre tecc, de ehhez kicsit többet kéne hallgatnom. Majd adok címet MSN-n, ahova pár haverral szoktuk feltölteni a nekünk tetsző albumokat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Karcsi te is lóbálod a séród koncerten mi? :huh: ^_^ BC üzemel már? :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 BC üzemel már? ^_^ B) nálad igen :huh: , most nincs rá energiám, meg pénzem kapcsolóra(tudom h pár ft de akkorsenemvan)...no meg tudásom sincs bekábelezni, de ezt már mondottam volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nálad igen :huh: , most nincs rá energiám, meg pénzem kapcsolóra(tudom h pár ft de akkorsenemvan)...no meg tudásom sincs bekábelezni, de ezt már mondottam volt :lol: Nekem sincs ablaktörlő kapcsolóm hozzá perpill. B) Úgy gondoltam, ha már BC-s kapcsoló, akkor legyen B omiból a szabályzós, relével... ^_^ Egy discman távszabályzóval oldottam meg... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 nemtudom még zotya képén annyi van, hogy 4 csavar, meg a fólia le és akkor egybe kijön a kmóra a jeladóval. Nekem is ennyi. Kikapom a 4 csavart, lehúzom azt a szorító vackot a vezetékről és kint is van a km óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Nekem is ennyi. Kikapom a 4 csavart, lehúzom azt a szorító vackot a vezetékről és kint is van a km óra. mert neked is DELCO van benne ahogy mondtam tokajban is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Karcsi te is lóbálod a séród koncerten mi? :lol: B) Ha Te azt látnád. :P ^_^ Majd adok címet MSN-n, ahova pár haverral szoktuk feltölteni a nekünk tetsző albumokat... :huh: Oks. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Ha Te azt látnád. ^_^ :lol: hát még ha te látnád :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hát még ha te látnád :lol: Akkor rákérdezek.: láthatjuk? :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 mert neked is DELCO van benne ahogy mondtam tokajban is ^_^ az már régen volt! :huh: Gond van a memóriámmal! Gond van a memóriámmal! Gond van a memóriámmal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Akkor rákérdezek.: láthatjuk? :huh: :lol: Zolika ez nemaz a játék,egyesmehetszahelyedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Akkor rákérdezek.: láthatjuk? :huh: ^_^ Fizetek egy sört, ha eljössz egy metál koncertre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts