Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Majd meglátjuk. Ám igazán nincs sok látnivaló az enyémen. Minden gyári (kivéve a rádiót, bár az is blau). :huh: pont ez, hogy nem tákolt faragott, hanem gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nnahkéremszépen. Üdvözlöm a társaságot. ^_^ Megggggyüttem a nyaralásbúúúúúúúú. :huh: A GyIK-ban már dóóóóógoztam is. :D Viszont ennyit vissza nem olvasok. :D Úgyhogy ezentúl lehet rettegni a szigoromtól. :P ui. Majd elfelejtettem. Alex, köszi a segítő szándékot. Üdvözlet Főnök! :D Köszönöm a GyIK-os munkádat, kis ötös. :lol: Pedig lehet érdemes lenne visszaolvasnod, nem szoktam árulkodni de... :lol: Közben szerkesztettem az előzőt. Ne rágd magad. Nem volt annyira vészes. Még utána megjártam vele Ajkát, meg haza is jöttem. Szóval kibírta. :D Meghót a gépsas? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Üdvözlet Főnök! :P Köszönöm a GyIK-os munkádat, kis ötös. B) Pedig lehet érdemes lenne visszaolvasnod, nem szoktam árulkodni de... :huh: Meghót a gépsas? ^_^ Nincs mit. :D Nem baj, akkor sem olvasok vissza. :lol: :lol: Nem, nem "hót" meg. Csak a szervoolajam kezdett kicsit kevés lenni. De még mindíg beleér a nívó, úgyhogy majd vmikor felöntöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nincs mit. :P Nem baj, akkor sem olvasok vissza. :huh: B) Nem, nem "hót" meg. Csak a szervoolajam kezdett kicsit kevés lenni. De még mindíg beleér a nívó, úgyhogy majd vmikor felöntöm. Ezért van nekem a kocsiban minden olajból tartalék. Enni nem kér. :lol: Ha erre jártál volna, adtam volna egy flakonnyit.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Ezért van nekem a kocsiban minden olajból tartalék. Enni nem kér. :huh: Ha erre jártál volna, adtam volna egy flakonnyit.. :lol: Pont a szervoolajat nem vittem. Minden más volt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Pont a szervoolajat nem vittem. Minden más volt. :lol: Én is azóta hordok az autóban mindenfajta olajat, amióta majdnem kiszáradt a fékrendszer... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Hja igen. Voltam fehérváron, és mintha a BC kalibrálta volna magát, már nem írkál részterhelésen 39,8l/100km-es fogyasztást, hanem 3-4 között ugrál. Valamint a sebességfüggő hangerőszabályzást is ki tudtam már próbálni rendesen... a végén már bele kellett nyúlnom, mert annyira üvöltött. :lol: Hazaérve leparkoltam, a motor jár egyenletesen, de a fordulatszám mutató fel-le mozgott pár másodpercig, majd beállt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nekem az lenne a kérdésem, hogy C/X14NZ-nél hol van hivatalosan a helye és hogyan van rögzítve az az ufo alakú 3-csatlakozós vákuumszelep, amiről a belső keringetés csöve is megy? Van valakinek képe róla? Nekem mióta megvan a kocsi, az szelep a csöveken lóg a motortérben, gondoltam a helyére tenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nekem az lenne a kérdésem, hogy C/X14NZ-nél hol van hivatalosan a helye és hogyan van rögzítve az az ufo alakú 3-csatlakozós vákuumszelep, amiről a belső keringetés csöve is megy? Van valakinek képe róla? Nekem mióta megvan a kocsi, az szelep a csöveken lóg a motortérben, gondoltam a helyére tenném. Én eddig mindenkinek az autójában lógva láttam, ha arra a kis kütyüre gondolsz, ami a tűzfalnál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Én eddig mindenkinek az autójában lógva láttam, ha arra a kis kütyüre gondolsz, ami a tűzfalnál van. Arra, csak ahogy néztem pl. hasznaltauto.hu-s képeken, nem is lászik általában az a szelep, ezért gondoltam, hogy van valami rögzítési helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Arra, csak ahogy néztem pl. hasznaltauto.hu-s képeken, nem is lászik általában az a szelep, ezért gondoltam, hogy van valami rögzítési helye. Nekem pl nincs is benne ilyen. Várgesztesen még kérdeztem is hogy az mi a rock, mert nekem olyan nincs, aztán valakinek az autójában volt, valakiében nem, pedig volt ott jópár c14nz.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nekem az lenne a kérdésem, hogy C/X14NZ-nél hol van hivatalosan a helye és hogyan van rögzítve az az ufo alakú 3-csatlakozós vákuumszelep, amiről a belső keringetés csöve is megy? Van valakinek képe róla? Nekem mióta megvan a kocsi, az szelep a csöveken lóg a motortérben, gondoltam a helyére tenném. na így e ni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=176c10dbb...&aid=150447 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 na így e ni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=176c10dbb...&aid=150447 Így néz ki egy UFO? Én még nem láttam :huh: Tudom, az igazság odaát van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 na így e ni: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=176c10dbb...&aid=150447 Ahamm, köszi Novy! Nekem az a cső, ami a képen balra megy, meg van toldva egy kék csővel, és maga a szelep a váltó fölött lóg. Akkor kiveszem azt a toldást belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nnahkéremszépen. Üdvözlöm a társaságot. :lol: Megggggyüttem a nyaralásbúúúúúúúú. :huh: ^_^ A GyIK-ban már dóóóóógoztam is. :D Viszont ennyit vissza nem olvasok. :lol: Úgyhogy ezentúl lehet rettegni a szigoromtól. B) ui. Majd elfelejtettem. Alex, köszi a segítő szándékot. Én is most jöttem meg Zánkáról, nem mertem hosszabb időre lemenni, mint 2 nap, mert így is 1 óra mig visszaolvasok, meg a kutya is képennyalt fültől-fülig, mert nem látott szombat óta. :D Volt egy-két hűha, de semmi extra, pár kisköcsög megdobált iszappal, gondoltam kibacok velük, ott feküdt a parton egy nagy darab állat, olyan vastag keze volt mint nekem a derekam, mondom fejbeqrom labdával, aztán odaadom a lasztit az iszapos kiscsákóknak, hogy a tiétek lehet. :P De aztán életben hagytam őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Én is most jöttem meg Zánkáról, nem mertem hosszabb időre lemenni, mint 2 nap, mert így is 1 óra mig visszaolvasok, meg a kutya is képennyalt fültől-fülig, mert nem látott szombat óta. :lol: Volt egy-két hűha, de semmi extra, pár kisköcsög megdobált iszappal, gondoltam kibacok velük, ott feküdt a parton egy nagy darab állat, olyan vastag keze volt mint nekem a derekam, mondom fejbeqrom labdával, aztán odaadom a lasztit az iszapos kiscsákóknak, hogy a tiétek lehet. :huh: De aztán életben hagytam őket. :lol: Nagyon furcsán néztél volna ki dagadt orral, letépett fülekkel, és a karoddal a hátadban. ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nagyon furcsán néztél volna ki dagadt orral, letépett fülekkel, és a karoddal a hátadban. :huh: :lol: ^_^ El kell, hogy keserítselek, én így is furcsán nézek ki. :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Nagyon furcsán néztél volna ki dagadt orral, letépett fülekkel, és a karoddal a hátadban. :lol: ^_^ B) Áhh... :huh: El kell, hogy keserítselek, én így is furcsán nézek ki. :D :D Legalább van önkritikád. :D Ha Tiv egyszer eljönne Pezo talira (ami nem fog megtörténi szerintem :P) akkor megtudná... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Áhh... :huh: Legalább van önkritikád. B) Ha Tiv egyszer eljönne Pezo talira (ami nem fog megtörténi szerintem :lol:) akkor megtudná... ^_^ Milyen talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Milyen talira? Péntekenként szokott lenni Győrben egy minitali, a Pezo drink-ben. :huh: Szoktam eljárogatni oda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Péntekenként szokott lenni Győrben egy minitali, a Pezo drink-ben. :huh: Szoktam eljárogatni oda. :lol: Eddig nem tudtam róla, de egyik alkalommal elgurulok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 akik cseréltek fordulatszámmérős km órát, és a w szám miatt cserélni kellett a sebeségmérő egységet. akkor csak a 4 csavar ki a hátuljából, és ki is jön? sebességjeladóval nem kellett mókolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Nnahkéremszépen. Üdvözlöm a társaságot. :lol: Megggggyüttem a nyaralásbúúúúúúúú. :huh: Mi még most kezdtük el igazán B) szóval akinek van kedve nyugodtan legurulhat Balatonakalira. A CBA után Fövenyes felé kb 2-300 méterrel kell lefordulni jobbra és a vasút előtt balra (jobb felől van egy COOP bolt). Amúgy Vasút sor 2 (bár a kocsim erősen kiszúrható az udvaron, főleg hogy az egyetlen nádtetős ikerház) és a kecó előtt van egy ingyenes parkoló, a strandra a beugró meg 390 píz/fő/nap (többszöri belépéssel). Teló elvileg nálam szal 70/2351470-en csöröghet bárki ha nem találna ide... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 akik cseréltek fordulatszámmérős km órát, és a w szám miatt cserélni kellett a sebeségmérő egységet. akkor csak a 4 csavar ki a hátuljából, és ki is jön? sebességjeladóval nem kellett mókolni? Meg le kell húzni azt a rugós fémszorítót, ami a 3 érintkezős fóliát szorítja a helyére. Huh, jeladó, az melyik is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Meg le kell húzni azt a rugós fémszorítót, ami a 3 érintkezős fóliát szorítja a helyére. Huh, jeladó, az melyik is? rugós szorító?? mutass már róla képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts