Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Tegyél rá egy nagy X-et mint az építkezéseken. ^_^ :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 felkelek reggel, hogy anyámat bevigyem melózni, 6kor, hazajövök, mondom 8ig még alszok, majd bemegyek a munkanélkülibe akkor, akkor már nincs sor. felkelek 8kor nézem a könyvet 8.18. nézem a naptárt az keddi nap, gondolkodom, dehát az keddi nap, ma meg hétfő van. bekapcsolom a gépet, az meg írja, hogy szombat van :huh: ezért nem tudtam elszámolni magamban a hétvégével :LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 felkelek reggel, hogy anyámat bevigyem melózni, 6kor, hazajövök, mondom 8ig még alszok, majd bemegyek a munkanélkülibe akkor, akkor már nincs sor. felkelek 8kor nézem a könyvet 8.18. nézem a naptárt az keddi nap, gondolkodom, dehát az keddi nap, ma meg hétfő van. bekapcsolom a gépet, az meg írja, hogy szombat van :huh: ezért nem tudtam elszámolni magamban a hétvégével :LOL Szomorú tény, de igaz..... Múlthéten tesó megkért, hogy vigyem el a munkanélküli központba! Mikor odaértünk kb 30 ember kint toporgott az ajtó előtt. Mondtam is tesómnak, hogy korán jöttünk, mert nincs nyitva. Aztán tesó felvilágosított, hogy már egy órája nyitva van, csak az a 30 ember már nem fér be..... Azt hittem elájulok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Szomorú tény, de igaz..... Múlthéten tesó megkért, hogy vigyem el a munkanélküli központba! Mikor odaértünk kb 30 ember kint toporgott az ajtó előtt. Mondtam is tesómnak, hogy korán jöttünk, mert nincs nyitva. Aztán tesó felvilágosított, hogy már egy órája nyitva van, csak az a 30 ember már nem fér be..... Azt hittem elájulok!!! Sajnos nálunk is ez a helyzet. :huh: Faterom múltkor 4,5 óra múlva került sorra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Sajnos nálunk is ez a helyzet. :huh: Faterom múltkor 4,5 óra múlva került sorra. ezért megyek később. lehet szólnom kellene az ismerősnek, és puncsosan letudni 10perc alatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 ezért megyek később. lehet szólnom kellene az ismerősnek, és puncsosan letudni 10perc alatt :huh: Szerintem keress inkább valami melót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Szerintem keress inkább valami melót :lol: szerinted miért állnak olya sokan ott??? költői kérdés,a költői feltevésedre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 szerinted miért állnak olya sokan ott??? költői kérdés,a költői feltevésedre :huh: Hát nem azért, mert neked nincs melód. ^_^ Amúgy rólad volt szó, nem róluk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Hát nem azért, mert neked nincs melód. :lol: Amúgy rólad volt szó, nem róluk. :huh: de ha sok 100 embernek nincs melója, akkor nem csoda, hogy sajna pont nekem sincs nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nem szeretek olvasni, de ezt karira elfogadnám: http://book.hu/konyv/2413/Opel.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nem szeretek olvasni, de ezt karira elfogadnám: http://book.hu/konyv/2413/Opel.html most tettem le fél perce lol :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 No cartárs urak, vagy 2 órája megérkeztünk Balatonakaliba B) csobbanás úgy 50 méterre, a csajok jók szal sirályság van :P :lol: , én már betéptem 1 sörtől :huh: haver a gumidinnyéjét már átküldte a szomszédba a másik cimbi meg a csoda tudja hol késik már a kajával... ^_^ Ja, meg megpróbáljuk megfoltozni a gumicsónakomat.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 No cartárs urak, vagy 2 órája megérkeztünk Balatonakaliba B) csobbanás úgy 50 méterre, a csajok jók szal sirályság van :P :lol: , én már betéptem 1 sörtől :huh: haver a gumidinnyéjét már átküldte a szomszédba a másik cimbi meg a csoda tudja hol késik már a kajával... ^_^ Ja, meg megpróbáljuk megfoltozni a gumicsónakomat.. :lol: Kellemes pihenést, és jó szórakozást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 No cartárs urak, vagy 2 órája megérkeztünk Balatonakaliba :P csobbanás úgy 50 méterre, a csajok jók szal sirályság van :lol: :D , én már betéptem 1 sörtől :huh: haver a gumidinnyéjét már átküldte a szomszédba a másik cimbi meg a csoda tudja hol késik már a kajával... ^_^ Ja, meg megpróbáljuk megfoltozni a gumicsónakomat.. :lol: Guminőnek nézte valaki is kiszúrta? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Aki szeretne olcsón elektromos ablakemelőt, annak ajánlom ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=vY1pIdahOZI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Day elolvastama Bc-s művedet a diag csatiba minek kell bekötni a 8as lábat??? gorbi király a videó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Aki szeretne olcsón elektromos ablakemelőt, annak ajánlom ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=vY1pIdahOZI Mekkora ez a video!!!! :huh: :lol: Régen nevettem ilyen jót! Király vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Day elolvastama Bc-s művedet a diag csatiba minek kell bekötni a 8as lábat??? gorbi király a videó :lol: Hogy Tech2 műszerrel tudják állítani a BC-t. :huh: Alapból ott nincs érintkező, ha nincs fedélzeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Hogy Tech2 műszerrel tudják állítani a BC-t. :huh: Alapból ott nincs érintkező, ha nincs fedélzeti. jaaa tehát akkor nem is kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 jaaa tehát akkor nem is kell B) De kell, mert különben végig rossz fogyasztási adatokat fog írni mint nekem. :lol: Érdemes beállítani, ha lehet. A GD szoftver tudja az X16SZR-t (C16NZ) és a 16665-ös impulzust, ezt már kiderítettem. ^_^ Illetve C14NZ-től C16SE-ig tökmindegy melyik motor van bent, mindegyiknek ugyanaz a kódja, C18NZ-től változik. Jelenleg nekem C20NE-re van lőve. Fura is, hogy részterhelésen 2,2l/100km a fogyasztás szerinte. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 De kell, mert különben végig rossz fogyasztási adatokat fog írni mint nekem. :lol: Érdemes beállítani, ha lehet. A GD szoftver tudja az X16SZR-t (C16NZ) és a 16665-ös impulzust, ezt már kiderítettem. ^_^ Illetve C14NZ-től C16SE-ig tökmindegy melyik motor van bent, mindegyiknek ugyanaz a kódja, C18NZ-től változik. Jelenleg nekem C20NE-re van lőve. Fura is, hogy részterhelésen 2,2l/100km a fogyasztás szerinte. :huh: magyarul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 magyarul? Link. Tehát nekem a 081-es kód kell, hogy halálpontos legyen. Amúgy bocs, tévedtem. C18XE-től változik. Kár hogy angolra nem lehet lőni, mert akkor gallon és mérföldben mér. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Link. Tehát nekem a 081-es kód kell, hogy halálpontos legyen. Amúgy bocs, tévedtem. C18XE-től változik. Kár hogy angolra nem lehet lőni, mert akkor gallon és mérföldben mér. :huh: nem működika link deez most egy progi, amit otthon is le lehe futtatni rajta, és beállíthatod??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Link. Tehát nekem a 081-es kód kell, hogy halálpontos legyen. Amúgy bocs, tévedtem. C18XE-től változik. Kár hogy angolra nem lehet lőni, mert akkor gallon és mérföldben mér. :huh: És ha a 109-est írod bele? Akkor angol és km-ben mér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nem működika link deez most egy progi, amit otthon is le lehe futtatni rajta, és beállíthatod??? Hja, bocs, akkor csak simán: Link Oszt downloadsba a MID 94-est nyisd meg. Amúgy nem, csak Tech2-vel állítható. :lol: És ha a 109-est írod bele? Akkor angol és km-ben mér... :huh: Köszi! Az pont jó lenne nekem. 16665-ös impulzus miatt leginkább. Majd megmondom nekik, ha eljutok odáig még idén. Nem tudom mennyi az óradíj Veszprémben vagy Fehérváron a márkaszervízben. ^_^ Mondjuk spzoli nagyobb bajban lesz, neki ügye átalakított és kitudja milyen impulzus jeladója van. SZR-t csak 16665-ös impulzussal adták. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts