Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Ez az, te is fiam Dáwid?!?! Forgasd meg jobban a kést! :huh: :D Hát bocsi apu :D :D Nah, itt vagyok az velencei víznél, 3 láda szerszámmal, 2 új tetősínnel, pár km-nyire tőlem egy javítható tetőkárpittal (Pepénél van), egy komplett hátsó ülés sorral, és egy új antennával-antennakábellel-erősítővel. Már csak az a bibi hogy nincs itt az autó... ^_^ B) :P :lol: Megőrülök.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 voltunk tegnap fürdeni king volt csak az idő nem volt vmi hudejó. még eccer jólenne lemenni fürdeni.. szted? :huh: Mi hétfőn voltunk kint a strandon (Sóstón). Délután olyan 1 körül elugrottunk a sógorral elintézni valamit, persze nem öltöztem át, csak felkaptam egy pólót, mert úgy gondoltam, hamar végzünk. De nem így lett. kb. fél órát álltam a klíma előtt és nyomta rám a hideget. Estére belázasodtam mint atom, azóta döglök itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Sanciék balatonakárkicsodán lesznek :huh: Holnap irány Zánka, csak előtte kiszilózom a kocsi alját, hátha eső lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Holnap irány Zánka, csak előtte kiszilózom a kocsi alját, hátha eső lesz. :lol: medencét csinálsz? :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 medencét csinálsz? :huh: :lol: Vagy akkor hagyjak rajta lyukat? Legyen hol kifolynia? Majd csinálok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 mennyi problémátok van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Vagy akkor hagyjak rajta lyukat? Legyen hol kifolynia? Majd csinálok képet. Hát, sztem jah. Bár lábmosónak jó lesz beszilózva :huh: :lol: B) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 mennyi problémátok van :lol: Hogyne lenne, tegnap vettem észre, hogy ki lehetne lépni a kocsi alján. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 mennyi problémátok van :huh: El se tudod képzelni mennyi, például Pepe nem veszi föl a telefont, apám elment vásárolni a Ribivel, a barátnőm nincs itt, kula az idő, reggel alsógatyában leszambáztam kajálni, aztán amikor jöttem föl a lépcsőn, a szél megfújt egy vizes fát amikor eljöttem alatta - azthittem ott kapok rohamot, és még a hátam is viszket. Csoda hogy élek :lol: B) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Vagy akkor hagyjak rajta lyukat? Legyen hol kifolynia? Majd csinálok képet. Elvileg gyárilag kell, hogy legyenek pici kifolyók. Azt mindenképpen meg kell hagyni, mert különben berohad egy idő után (még jobban). Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 én meg álmos vagyok :huh: de legalább szép volt a napfelkelte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 én meg álmos vagyok :lol: de legalább szép volt a napfelkelte ^_^ Nehéz a buckalakók élete is mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Én meg megyek le bekötni a BC-t. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nehéz a buckalakók élete is mi? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Olajsár.....mi az? ^_^ B) Ugorj be hozzám autót mosni, és megtudod :P :D :lol: Ma úgyis nagy szétborítás lesz, meg mosás-polírozás, üléscserélés, tetősíncserélés, antennacsere, antennakábel csere, aztán sztem lecsukom az egeret, de az még nincs eldöntve :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nyah, telefonáltam egyet, úgy néz ki hogy kedd-szerda környékén veszek egy kormányt is :huh: Lassan ki fog nézni ez az autó valahogy ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nyah, telefonáltam egyet, úgy néz ki hogy kedd-szerda környékén veszek egy kormányt is :huh: Lassan ki fog nézni ez az autó valahogy :P :lol: Miért eddig kormány nélkül ótóztál???? ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Én meg megyek le bekötni a BC-t. :huh: készvanmá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Miért eddig kormány nélkül ótóztál???? :lol: ^_^ jaja, hangvezérléses volt, de kezdtem unni hogy kiabáljam neki hogy "Vigyázzá!!!! öregnéni, forduljmá''' " berekedtem, úgyhogy kap kormánykereket :huh: Amúgy csak lyukasra kopott, és már a felső részén morzsolódik a szivacsos része, úgyhogy csereérett már egy ideje B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 jah, amiért feljöttem: ZOOOOOTYAAAAA!!!! SEGÍÍÍCCSÉÉÉ'!!!! A tetőkárpitnál, a kapaszkodók előtt, meg a csomitartó és az utastér elválasztásánál, azok a műanyag carok, ahova a kutyahálót is be lehet akasztani, hogy jönnek ki? ^_^ B) Az istennek nem pattannak ki semerre nekem. Egyáltalán hol vannak a patentjai? a két oldalán, vagy alul-fölül? :lol: segítség plíííz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 jah, amiért feljöttem: ZOOOOOTYAAAAA!!!! SEGÍÍÍCCSÉÉÉ'!!!! A tetőkárpitnál, a kapaszkodók előtt, meg a csomitartó és az utastér elválasztásánál, azok a műanyag carok, ahova a kutyahálót is be lehet akasztani, hogy jönnek ki? ^_^ B) Az istennek nem pattannak ki semerre nekem. Egyáltalán hol vannak a patentjai? a két oldalán, vagy alul-fölül? :lol: segítség plíííz :huh: Az a 4 darabkábé 2.5X5cm-es műanyag, ami a kapaszkodók vonalában van? Allulról kell felpattintani, felnyílik, mint egy kis ajtó. Én azt hittem ruhafogas tartó, mert bellül olyan érdekes nyílása van. Kis csavarhúzóval lehet allulról felfeszíteni. Ha meg ki is akarod venni őket, akkor van bennük két pöcök, vagy benyomod, de akkor beesik, vagy visszagörbített bicikliküllővel kinyomod bellülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 jah, amiért feljöttem: ZOOOOOTYAAAAA!!!! SEGÍÍÍCCSÉÉÉ'!!!! A tetőkárpitnál, a kapaszkodók előtt, meg a csomitartó és az utastér elválasztásánál, azok a műanyag carok, ahova a kutyahálót is be lehet akasztani, hogy jönnek ki? ^_^ B) Az istennek nem pattannak ki semerre nekem. Egyáltalán hol vannak a patentjai? a két oldalán, vagy alul-fölül? :lol: segítség plíííz :huh: Balta ? Mondjuk nem túl elegáns, de célravezető megoldás :P :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Balta ? Mondjuk nem túl elegáns, de célravezető megoldás :lol: ^_^ B) :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nah, kibeleztem az utasteret, érdekes módon a vezetőoldali taposólemez van átrozsdásodva, de az anyósoldali szürke szivacs volt vizes. Az asszony azt mondta esőben folyik be a víz az ablaknál. Hát kösz hogy szóltál. B) Csak úgy tudtam kivenni a szőnyeget meg a szivacsot hogy középen kettévágtam a váltórúd alatt, mert egy darabból vannak. Vagy tovább kellett volna bontani, de ehhez nem volt kedvem. Betömködtem a lyukat a kocsi alján kátránnyal+ fellül raktam rá egy darab kátránypapírt, legalább víz ne jusson be kintről. Hagytam száradni mostanáíg, aztán visszapakoltam mindent, mert holnap Balcsi. Majd el ne felejtsem hova nem szabad lépni. :huh: Így nem megy át jövőre a műszakin az tuti, addíg ki kell karosszériáztatnom. A küszöböket is pöttyözi már rendesen azokat is kéne cserélni, meg akkor már a tankbeömlő felett is. Ugrott a jövő évi költségvetés, meg az SE-projekt is. :lol: Viszont jó hír hogy megtaláltam a törött fúrószárat amiről azt hittem a műszerfalban van, a kardánbox alatt volt. De hogy hogyan ment oda? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 holnap Balcsi Jah.. :lol: ha megérem a holnapot.. :huh: Engem ismét akadályoz(na) a sors B) tavaly előtt az ágy lábába rugtam bele, eltört 2 lábujjam, tavaly a bejárati ajtó küszöbe rendezte a másik hármat, most meg a sz.gép asztal kihúzható része zúgott rá mindre :P hát ilyen nincs a világban sem... ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts