Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 De az is csak klubtagoknak, valamint ügye a tagoknak van galéria is. Tehát felejtős az ötlet, mert már van. :huh: F astrán belül nem lehetne olyat csinálni, és az userek is láthassák??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 F astrán belül nem lehetne olyat csinálni, és az userek is láthassák??? Itt jön elő megint a "fizess tagdíjat és teljes jogú leszel a fórumon" téma. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Itt jön elő megint a "fizess tagdíjat és teljes jogú leszel a fórumon" téma. :lol: He-he -he, de nagyra vagy a rendszámkereteddel! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Tudtátok hogyha az egyik kerék a levegőben van akkor az pörög a másik meg áll? :huh: Tök jó nem? :lol: talán ezért létezik a difi ^_^ ilyenkor úgy érzékeli, mintha kanyarba lennél, egyik kerék jobban terhelődik, mint a másik, mint pl kanyarban, és leveszi a terheltről az erőt. egyszer én is jártam így, hót fáradtan reggel, csak én keresztbe tolattam le. traktor húzott ki a vonóhorognál keresztbe, félig füvön állt, meg poros volt a bicikliút, így könnyen kicsúszott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 He-he -he, de nagyra vagy a rendszámkereteddel! :huh: Büszke is vagyok rá, hogy támogathattam a klubot, hogy fórumozhassak itt tovább és cserébe még csecsebecséket is kaptam a verdára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 talán ezért létezik a difi :lol: ilyenkor úgy érzékeli, mintha kanyarba lennél, egyik kerék jobban terhelődik, mint a másik, mint pl kanyarban, és leveszi a terheltről az erőt. egyszer én is jártam így, hót fáradtan reggel, csak én keresztbe tolattam le. traktor húzott ki a vonóhorognál keresztbe, félig füvön állt, meg poros volt a bicikliút, így könnyen kicsúszott. Nekem végülis kijött volna amikor kipakoltam, csak az új teló vége volt a betontuskón nem mertem erőltetni. Most viszont alánéztem mekkora az a két kis rozsdafolt a jobb küszöb mellett a taposólemezen. Kivettem a küszöbburkolatot, felhajtottam a szőnyeget, szivacsot.....hááááát, szoktátok nézni a Frédi-Bénit? :huh: Gyakorlatilag szendvizspanel. Allul az alvázvédő, fellül a bitumen lemez, közte meg a rozsda-szalámi. Ha nyomkodom roszog mint az anyja pic@ája! Ide is CO kell, vagy lehet heggeszteni trafóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Nekem végülis kijött volna amikor kipakoltam, csak az új teló vége volt a betontuskón nem mertem erőltetni. Most viszont alánéztem mekkora az a két kis rozsdafolt a jobb küszöb mellett a taposólemezen. Kivettem a küszöbburkolatot, felhajtottam a szőnyeget, szivacsot.....hááááát, szoktátok nézni a Frédi-Bénit? :huh: Gyakorlatilag szendvizspanel. Allul az alvázvédő, fellül a bitumen lemez, közte meg a rozsda-szalámi. Ha nyomkodom roszog mint az anyja pic@ája! Ide is CO kell, vagy lehet heggeszteni trafóval? mindenhol lehet hegeszteni bármivel, csak tudni kell ^_^ aksztni lemezek, pl küszöb is olyan véknyak, hogy kis teljesítményre állított co is csak úgy hegeszti, hogy megpontozzák, és ezeket a pontokat hozzák egymás felé, mert ott már vmivel vastagabb az anyag, a felhordott rész miatt. trafóval szerintem kilövöd, mint a sicc. nekem volt olyan, hogy a porraloltó falát úgy kilőtte, hogy még el se kezdtem hegeszteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 mindenhol lehet hegeszteni bármivel, csak tudni kell B) aksztni lemezek, pl küszöb is olyan véknyak, hogy kis teljesítményre állított co is csak úgy hegeszti, hogy megpontozzák, és ezeket a pontokat hozzák egymás felé, mert ott már vmivel vastagabb az anyag, a felhordott rész miatt. trafóval szerintem kilövöd, mint a sicc. nekem volt olyan, hogy a porraloltó falát úgy kilőtte, hogy még el se kezdtem hegeszteni ^_^ Baccameg. :huh: Pedig arra gondoltam megcsinálom itt az udvarban. :lol: Az alja úgyse látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Baccameg. :huh: Pedig arra gondoltam megcsinálom itt az udvarban. :lol: Az alja úgyse látszik. jólkeresel, vegyél egy Co-t egy ilyen kicsi, ami karosszériázásoz jó, 40-50körül lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Majd jön a Karcsi oszt leüti. :huh: Kirándulni mentek, tudtommal, esetleg a jövő héten...habár nem tudom mennyi időre mentek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Kirándulni mentek, tudtommal, esetleg a jövő héten...habár nem tudom mennyi időre mentek... Bakonybélen vannak. :lol: Itt vannak egy köpésre tőlem kb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 jólkeresel, vegyél egy Co-t egy ilyen kicsi, ami karosszériázásoz jó, 40-50körül lehet venni. De akkor még érteni is kellene hozzá. Trafóval is még csak láttam olyat, aki látott vkit aki csinálta. ^_^ nem mintha sajnálnám a pénzt karosszériásra (pedig igen!) de borsódzik a hátam, hogy ott kell hagyni a kocsit vkinél. Először is tök kibelezném, minél kevesebb dolgot olajozzon-égessen el rajta, meg ha lehet olyant keresek, aki megengedi, hogy ott áljak mellette amíg csinálja. A pénzről meg annyit, hogy oké nem panaszkodok, de most volt az olajcsere-kartertömítés csere ( de má megint csöpög!!! :huh: ) 17, előtte vettem bontott gyertyakábelt asszem 6-ért, most modult 4-ért, és még lehet kell Hall-jeladó is, ebből nem találtam bontottat a legolcsóbb új is 19. Most meg ez a rohadás.... :lol: Az asszony meg is jegyezte hogy rá nem költöttem ennyit a 18 év alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Tudtátok hogyha az egyik kerék a levegőben van akkor az pörög a másik meg áll? :huh: Tök jó nem? :D Mi azt is tudtuk hogy ki lehet venni a kalaptartó-s rolós témát összecsúsztatva a két végével együtt :P Mennyi mindenen meg tudsz lepődni :D :lol: B) Az asszony meg is jegyezte hogy rá nem költöttem ennyit a 18 év alatt. Ő nem is kezdett el rohadni. :lol: Tiltsd is meg neki ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 De akkor még érteni is kellene hozzá. Trafóval is még csak láttam olyat, aki látott vkit aki csinálta. ^_^ nem mintha sajnálnám a pénzt karosszériásra (pedig igen!) de borsódzik a hátam, hogy ott kell hagyni a kocsit vkinél. Először is tök kibelezném, minél kevesebb dolgot olajozzon-égessen el rajta, meg ha lehet olyant keresek, aki megengedi, hogy ott áljak mellette amíg csinálja. A pénzről meg annyit, hogy oké nem panaszkodok, de most volt az olajcsere-kartertömítés csere ( de má megint csöpög!!! :huh: ) 17, előtte vettem bontott gyertyakábelt asszem 6-ért, most modult 4-ért, és még lehet kell Hall-jeladó is, ebből nem találtam bontottat a legolcsóbb új is 19. Most meg ez a rohadás.... :lol: Az asszony meg is jegyezte hogy rá nem költöttem ennyit a 18 év alatt. Én azt szoktam mondani asszonykának, hogy örüljön, hogy a munkadíjat nem kell kifizetni. Illetve kifizeti nekem, de nem pénzben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Mi azt is tudtuk hogy ki lehet venni a kalaptartó-s rolós témát összecsúsztatva a két végével együtt B) Mennyi mindenen meg tudsz lepődni :D :D ^_^ Ez az, te is fiam Dáwid?!?! Forgasd meg jobban a kést! :lol: :P Én azt szoktam mondani asszonykának, hogy örüljön, hogy a munkadíjat nem kell kifizetni. Illetve kifizeti nekem, de nem pénzben... Hmmm.... lehetne ezt bővebben? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem iszom alkoholt, vigyáznom kell az agysejtjeimre. ^_^ :huh: Akkor egy alkoholmentes sört bontsál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Akkor egy alkoholmentes sört bontsál! :huh: A malátakólától nem lehet semmi baja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Egy hét Balaton következik nálam. Balatonlellén leszek. Ha valaki arra jár és van kedve összefutni, vagy akármi, akkor a 06703114191-es számon elér. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Egy hét Balaton következik nálam. Balatonlellén leszek. Ha valaki arra jár és van kedve összefutni, vagy akármi, akkor a 06703114191-es számon elér. :lol: Sanciék balatonakárkicsodán lesznek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 A malátakólától nem lehet semmi baja... :D Szerintem elég oda 2 deci kóla meg egy Turbo rágó.. B) :P :lol: (amúgy b#sztam már be alkoholmentes sörtől úgy 3 éve :lol: de akkor már majdnem 2 éve abszolút semmi pia.. :D ) Egy hét Balaton következik nálam. Balatonlellén leszek. Ha valaki arra jár és van kedve összefutni, vagy akármi, akkor a 06703114191-es számon elér. :D Nocsak, mindenki csobogni megy? ^_^ Mi is elvileg Akaliban leszünk 1 hétre csak valamit variál a tulaj neje a lóvéval azt lehet átcuccolunk a déli partra.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Szerintem elég oda 2 deci kóla meg egy Turbo rágó.. :lol: ^_^ B) (amúgy b#sztam már be alkoholmentes sörtől úgy 3 éve :huh: de akkor már majdnem 2 éve abszolút semmi pia.. :D ) Na ez azért szép teljesítmény! :D Ilyen velem még nem fordult elő! :P Azon gondolkodtam el a minap, h a mai "Zéró tolerancia" elv miatt még alkoholmentes sört sem szabad inni, mert van benne szesz. Ha kevés is, de van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Sanciék balatonakárkicsodán lesznek B) Ezt jól behatároltad! :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Ezt jól behatároltad! :huh: :lol: ^_^ voltunk tegnap fürdeni king volt csak az idő nem volt vmi hudejó. még eccer jólenne lemenni fürdeni.. szted? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Na ez azért szép teljesítmény! :D Azon gondolkodtam el a minap, h a mai "Zéró tolerancia" elv miatt még alkoholmentes sört sem szabad inni, mert van benne szesz. Ha kevés is, de van... :lol: Főleg az, hogy a DUV-i kadett talin megittam 5-6 pohár fehér bort (minőségit -cimbiék pincéjéből való) és még csak lökött sem voltam :D :D Múltkor Debrecenből jöttünk haza csajommal és az egyik boltból vettem a.mentes sört, olyan szomjas voltam hogy kínomban megittam egyet, kb 10-15 perc múlva meg megállítottak a fakabátok -meg is szondáztattak de semmit sem mutatott :P Lehet immunis lettem az alkoholra? :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Főleg az, hogy a DUV-i kadett talin megittam 5-6 pohár fehér bort (minőségit -cimbiék pincéjéből való) és még csak lökött sem voltam :D :D Múltkor Debrecenből jöttünk haza csajommal és az egyik boltból vettem a.mentes sört, olyan szomjas voltam hogy kínomban megittam egyet, kb 10-15 perc múlva meg megállítottak a fakabátok -meg is szondáztattak de semmit sem mutatott :P Lehet immunis lettem az alkoholra? :huh: :lol: ^_^ B) Kérdés h milyet! Mert van amelyikben 0,4 % alkohol is van... :lol: Az nem lenne jó ha immunis lennél rá, mert akkor kár lenne meginni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts