Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 én pl inkább használom a cdr500-t mint vmi mást mindenttudó überkütyüt...ez gyárinak néz ki legalább, hamár az :huh: A gyári nem minden esetbe a legjobb!! De apám G astrájához lehet hogy beinvesztálok egy ilyen cdr500-at Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 A gyári nem minden esetbe a legjobb!! De apám G astrájához lehet hogy beinvesztálok egy ilyen cdr500-at olvass a sorok közt...kinézet, gyári, nekem jobb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Blaupunkt GTA 200 van vkinek ilyen, vagy hasonló?? mennyire melegszik normális esetben? én most mentem vele vagy egy órát kb, féloldala van hajtva, és most csak be volt lökve csomagtartóba, így alatta, ahol a lukak vannak nem sokat szellőzött, és kézzel fogva, elég melegnek találtam, télen már jó lesz melegíteni a kezemet :huh: nos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 hm..nem is vészes! Habár ha azt veszem, hogy 15-ért már cd-és/mp3-asat kapsz..... Igen, csak hallgasd meg a 15eFt-os és a CAR400 hangját, ugyanabban a kocsiban... :huh: olvass a sorok közt...kinézet, gyári, nekem jobb B) Maximálisan egyetértek. :lol: A hangjáról ne is beszéljünk... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Sziasztok!! Főleg győrieknek szólna B) Ez nagyon off lesz, bár talán az egyéb témába elfér.... Most akarnak anyuék fürdőszobát,WC-t járólapozni csempézni egyéb vízszerelési dolgok....esetleg valaki nem csináltatott mostanába?Vagy nem ismer valaki olyat aki megbízható és szépen dolgozik? Vagy esetleg valakinek a fogallkozása burkoló? Épületgépész? :P :huh: Már megtervezgettem mi merre hogyan, csak kivitelezni nem tudom...ez nem vasút vagy út építés :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Sziasztok!! Főleg győrieknek szólna B) Ez nagyon off lesz, bár talán az egyéb témába elfér.... Most akarnak anyuék fürdőszobát,WC-t járólapozni csempézni egyéb vízszerelési dolgok....esetleg valaki nem csináltatott mostanába?Vagy nem ismer valaki olyat aki megbízható és szépen dolgozik? Vagy esetleg valakinek a fogallkozása burkoló? Épületgépész? :P :huh: Már megtervezgettem mi merre hogyan, csak kivitelezni nem tudom...ez nem vasút vagy út építés. Szólj zotyának! Ő most egy épitkezési vállalkozónál - vagy valami ilyesmi - dolgozik, ha jól tudom...az is lehet, hogy ő maga is elvállalná.. Jaj, már megint helyette pofázok itt e... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Sziasztok!! Főleg győrieknek szólna B) Ez nagyon off lesz, bár talán az egyéb témába elfér.... Most akarnak anyuék fürdőszobát,WC-t járólapozni csempézni egyéb vízszerelési dolgok....esetleg valaki nem csináltatott mostanába?Vagy nem ismer valaki olyat aki megbízható és szépen dolgozik? Vagy esetleg valakinek a fogallkozása burkoló? Épületgépész? :P :huh: Már megtervezgettem mi merre hogyan, csak kivitelezni nem tudom...ez nem vasút vagy út építés :lol: ^_^ Szerintem kérdezd meg inkább az Opel Club, Nyugat topicban,ott vannak a győriek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Szerintem kérdezd meg inkább az Opel Club, Nyugat topicban,ott vannak a győriek. :huh: és olyan nincs, aki győr és errefelé közlekedik???? jaj de ott van zotya vele kellene beszélnem de akkor is kell vki, aki győr, és borsod felé közlekedik tudom blitz.. de akkor még nem volt meg a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 és olyan nincs, aki győr és errefelé közlekedik???? jaj de ott van zotya vele kellene beszélnem de akkor is kell vki, aki győr, és borsod felé közlekedik tudom blitz.. de akkor még nem volt meg a cucc. Olyan van,hogy valaki hangosan gondolkodik,de olyat,hogy le is írja,még nem láttam. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Olyan van,hogy valaki hangosan gondolkodik,de olyat,hogy le is írja,még nem láttam. :huh: :lol: látod? tiszta hasznos ez a fórum, am csak lusta voltam törlni, és valami értelmeset akartam kihozni belőle ^_^ de egy ilyen hálózat nem lenne rossz tudnánk egymásnak segíteni, ide oda vinni, és ha nem is teljesen házig, de akkor is ha már a közelbe eljutna a cucc, az jólenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 egyebek közt, nekem megfordult a fejemben, egy olyan topik, hogy tagok ott lehetne egy két kép, rövid bemutatkozó a tagokról, külön a hivatalos tagokról ,meg külön azokról akik csak irogatnak. hm vélemény erről???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 egyebek közt, nekem megfordult a fejemben, egy olyan topik, hogy tagok ott lehetne egy két kép, rövid bemutatkozó a tagokról, külön a hivatalos tagokról ,meg külön azokról akik csak irogatnak. hm vélemény erről???? a hivatalos tagok azok tagok, a simán tagok meg csak userek. am van ilyen topik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 a hivatalos tagok azok tagok, a simán tagok meg csak userek. am van ilyen topik :lol: De az is csak klubtagoknak, valamint ügye a tagoknak van galéria is. Tehát felejtős az ötlet, mert már van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Sziasztok!! Főleg győrieknek szólna B) Ez nagyon off lesz, bár talán az egyéb témába elfér.... Most akarnak anyuék fürdőszobát,WC-t járólapozni csempézni egyéb vízszerelési dolgok....esetleg valaki nem csináltatott mostanába?Vagy nem ismer valaki olyat aki megbízható és szépen dolgozik? Vagy esetleg valakinek a fogallkozása burkoló? Épületgépész? :P :huh: Már megtervezgettem mi merre hogyan, csak kivitelezni nem tudom...ez nem vasút vagy út építés :lol: ^_^ Ma beszélek egy csávóva, ő szokott iyeneket csinálni, ha érdekli, és van ideje dálután elküldöm a telefonszámát. De csak burkolást csinál, csöszerelést nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Olvasgatom a fórumot és mosolygok, hogy eleinte mindenki boldog tulajdonosa a különböző F Astráknak aztán szidja az anyját még annak a Jürgennek is aki csupán végignézte ezek gyártását. De egyezzünk meg jó kis autók ezek. Imádunk téged Winkler !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szólj zotyának! Ő most egy épitkezési vállalkozónál - vagy valami ilyesmi - dolgozik, ha jól tudom...az is lehet, hogy ő maga is elvállalná.. Csak vigyázzon zotyával, mert ha otthon lesz a huga v. a nővére, esetleg a muterja, akkor nem a munkával fog foglalkozni! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Csak vigyázzon zotyával, mert ha otthon lesz a huga v. a nővére, esetleg a muterja, akkor nem a munkával fog foglalkozni! Ki terjeszt ilyen rémhíreket? :P Amúgy mi ez a pangás? Máskor simán 4 oldal/nap, most meg... Reggel mentem melózni, aztán egyszercsak beesett a gázpedál 90-nél, a Boxeren oszt semmi. Eszakadt a bowden, de megoldottuk, rögzítettük a gázkart a motortérben olyan 2000-nél egy 80-as szöggel, aztán szépen felkapcsolgattam és eljöttünk a melóhelyig 5-ben 50-el. :D Aztán hazajöttem egy bicikli fékbowdenért a másik Boxerrel ( csoda hogy ezek után odaadták :lol: ) és simán megcsináltuk. :D Második felvonás.: hazafele láttam egy helyen egy nagy kupac gombaföldet, gondolom milyen jó lenne a kertbe, elfektettem a hátsó üléseket beraktam a Caravanba 13 zsákkal (bioültetés B) ) szépen hazadöcögtem, mondom bejárok farral aztán a kocsi mögött lepakolok. Szépen mellé is jártam a hídnak, nem akadt fel teljesen, de amikor ijedtemben megint hátra mentem akkor már a levegöben lógott a jobb első. :lol: Tudtátok hogyha az egyik kerék a levegőben van akkor az pörög a másik meg áll? :huh: Tök jó nem? :D Kiszálltam, alánéztem, fennakadt a küszöb meg a hátsó híd pont a teleszkóp végénél. Kipakoltam a 13-zsákot, ekkor már leért a kerék, de nagyon csikorgott a teleszkóp vége nem mertem erőltetni. Szóltam a szomszédnak/főnöknek, kicsit megemelte a hátulját, és simán kijöttem. Kár nincs, de amikor a küszöböt nézegettem felfedeztem egy szép rohadást a fenéklemezen, meg kell majd szemlélnem komolyabban is, nincs-e teljesen átjukadva. Hát ennyi, még nincs vége a napnak, de most már sehova nem merek elindulni kocsival. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ... szerintem nyiss egy sört, és nézd a tvt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Ki terjeszt ilyen rémhíreket? B) Amúgy mi ez a pangás? Máskor simán 4 oldal/nap, most meg... Reggel mentem melózni, aztán egyszercsak beesett a gázpedál 90-nél, a Boxeren oszt semmi. Eszakadt a bowden, de megoldottuk, rögzítettük a gázkart a motortérben olyan 2000-nél egy 80-as szöggel, aztán szépen felkapcsolgattam és eljöttünk a melóhelyig 5-ben 50-el. :D Aztán hazajöttem egy bicikli fékbowdenért a másik Boxerrel ( csoda hogy ezek után odaadták :P ) és simán megcsináltuk. :D Második felvonás.: hazafele láttam egy helyen egy nagy kupac gombaföldet, gondolom milyen jó lenne a kertbe, elfektettem a hátsó üléseket beraktam a Caravanba 13 zsákkal (bioültetés ^_^ ) szépen hazadöcögtem, mondom bejárok farral aztán a kocsi mögött lepakolok. Szépen mellé is jártam a hídnak, nem akadt fel teljesen, de amikor ijedtemben megint hátra mentem akkor már a levegöben lógott a jobb első. :lol: Tudtátok hogyha az egyik kerék a levegőben van akkor az pörög a másik meg áll? :huh: Tök jó nem? :D Kiszálltam, alánéztem, fennakadt a küszöb meg a hátsó híd pont a teleszkóp végénél. Kipakoltam a 13-zsákot, ekkor már leért a kerék, de nagyon csikorgott a teleszkóp vége nem mertem erőltetni. Szóltam a szomszédnak/főnöknek, kicsit megemelte a hátulját, és simán kijöttem. Kár nincs, de amikor a küszöböt nézegettem felfedeztem egy szép rohadást a fenéklemezen, meg kell majd szemlélnem komolyabban is, nincs-e teljesen átjukadva. Hát ennyi, még nincs vége a napnak, de most már sehova nem merek elindulni kocsival. Hát ez szép kis nap! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 szerintem nyiss egy sört, és nézd a tvt :lol: Nem iszom alkoholt, vigyáznom kell az agysejtjeimre. ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Nem iszom alkoholt, vigyáznom kell az agysejtjeimre. B) :huh: Ez nagyon magas labda!! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Ez nagyon magas labda!! :huh: :lol: Majd jön a Karcsi oszt leüti. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Nem iszom alkoholt, vigyáznom kell az agysejtjeimre. B) :huh: a sör nem alkohol, mindennapi kenyér :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 a sör nem alkohol, mindennapi kenyér :huh: :lol: És szerinted jó ötlet lenne, ha én bármilyen formában alkoholt vinnék be a szervezetembe? B) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 És szerinted jó ötlet lenne, ha én bármilyen formában alkoholt vinnék be a szervezetembe? ^_^ :lol: kitudja, ha asszony letilt a netről akkor még jó is lehet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts