Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Meguntam ezt a rozsdás vackot nézegetni, így végre felkerült egy ilyen az autóra. Kicsit másképp néz ki így nem? :lol:

Más:

Nem elég, hogy néhány napja egy banya nekiszorított a járdának egy balkanyarban aminek ez lett az eredménye, ma mikor megjött az asszony ezt találtam az autóján. Nőre jellemző módon észre sem vette, de én már kiszúrtam mikor ráfordult a kapubejáróra. Papír vagy telószám persze nincs! :huh:

Elküldve
Meguntam ezt a rozsdás vackot nézegetni, így végre felkerült egy ilyen az autóra. Kicsit másképp néz ki így nem? ^_^

Más:

Nem elég, hogy néhány napja egy banya nekiszorított a járdának egy balkanyarban aminek ez lett az eredménye, ma mikor megjött az asszony ezt találtam az autóján. Nőre jellemző módon észre sem vette, de én már kiszúrtam mikor ráfordult a kapubejáróra. Papír vagy telószám persze nincs! :huh:

egy darabig néztem mi az a valami B) és csak akkor állt össze a kép, mikor a többi képet megnéztem.

kár azért a felniért :lol:

Elküldve

Háóóóó szebusztooook! :P

No, szépen összegyűlt a nép, már a kapunál egy jót beszélgettünk Karcsival és Áfonyával, meg ott volt még.. Bocs, nem sorolom, túl sokan vannak... :D

Brezsó cartárs is befutott olyan este 9 körül, úgy mentem be érte az Aldihoz, utána meg Karcsiékra bíztam és arrébb mentem a Manta familyhez családlátogatni. Ott már javában ment a pontozás, ki "áll" a legjobban :D szegény alkoholszonda.. :D :D

Viszont bánatomra el kellett jönnöm mivel melóznom kell :huh: még vasárnap is :lol: ^_^ de azért ma visszamegyek.. B)

Ehh, de jó volt 3 órát aludni.. :lol:

Elküldve
Háóóóó szebusztooook! :P

No, szépen összegyűlt a nép, már a kapunál egy jót beszélgettünk Karcsival és Áfonyával, meg ott volt még.. Bocs, nem sorolom, túl sokan vannak... :D

Brezsó cartárs is befutott olyan este 9 körül, úgy mentem be érte az Aldihoz, utána meg Karcsiékra bíztam és arrébb mentem a Manta familyhez családlátogatni. Ott már javában ment a pontozás, ki "áll" a legjobban :D szegény alkoholszonda.. :D :

Viszont bánatomra el kellett jönnöm mivel melóznom kell :huh: még vasárnap is :lol: ^_^ de azért ma visszamegyek.. B)

Ehh, de jó volt 3 órát aludni.. :lol:

Látom elvagytok, kaja pia nők. :D Én meg most megyek bevásárló körútra, aztán nekiaesek olajat, kartertömítést cserélni.

Elküldve
Látom elvagytok, kaja pia nők. ^_^

El biza :D a kaja jó, a piából van bőven (még :lol:) és a nők.. hűűhaaa B) :P :lol:

Mindezek tetejében a műsor: csodálatos :D :huh:

Elküldve
140 km 2 óra, 15 perc pihenővel.

Te ennyi távon megállsz "pihenni"? :lol:

:huh:

Elküldve
El biza :D a kaja jó, a piából van bőven (még :D) és a nők.. hűűhaaa :P :lol: ^_^

Mindezek tetejében a műsor: csodálatos :D :huh:

Mi van a hűhákkal, nem jön be a link! B) :lol:

Elküldve
OFF... :lol:

Kölcsön adjam Karcsinak a notim míg kimoderál..? :huh: :lol:

^_^ B) :P

Elküldve
http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=e72fed9d5...&aid=151611

ez vajon milyen OFf Ford lámpája lehet???

kössz :lol:

azóta megvan

ford tourneo

Szerintem Fusion. :huh:

Miiiieeez iiittt??? Van képe nemlenni valakinek csak azért mert el van menve? heh? Mi a strandról is fórumozunk böcsületesen. Hihetetlenek vagytok ^_^ Amúgy, igen én voltam a videjón, akkor még volt ködlámpám is, meg színre fújt lökösöm, azóta a szín lekopott a ködlámpa meg befordult, és visszanőtt a lökös a helyére B)

Elküldve
te mindig betegeskedsz? B)

agyilag? :P

keresgéltek kormányokat:

egy másik fórumon hirdetik:

Eladó egy hibátlan 3 küllős Vectra kormány 5000Ft

Továbbá eladó egy remek állapotú 2 küllős kockadudás gyári Kadett E kormány 3000Ft

Linket, címet telefonszámot kormányt, mindegy csak agggyá' valamit mielőtt elviszik előlem ezt is. :huh: Múlt héten csüt-péntek valamikor hívtam egy srácot aki bontott egy gsi-t, "megvan a kormány jah, de pont most viszik el az autót egyben..." ^_^ nah szal segíííícccség :lol:

Elküldve

Elkezdetem naplót írni az astráról, részben emlékezetből, részben számlák alapján, sok minen lemaradt, ízzók, stiftek, ablakmosó....kis bisz-baszok, de nagy vonalakban.: Tavaly április óta 205 ezer forintot költöttem rá, ebből javítás 75-ezer forint ( ennek nagy része a vez.szíj.szakadás) fenntartás 102ezer ( gumik, felni, olaj-egyéb csere) "luxus" kategória 28ezret vitt el (el.ablakemelő, tükör....). Ma lecseréltem az olajat, olajszűrőt, pollenszűrőt, az eresztő kartertömitést. Utobbi nagy szo@ás volt, alig bírtam lefeszegetni, telecsöpögött hajam, orrom szám olajjal, az a sok kis rohadt csavar meg állandóan lepotyogott. Remélem most már nem fog ereszteni. Ha már alatta voltam ránéztem a kuplungra az ablakon keresztül, de sokra nem mentem vele, mert fingom sincs mit kell rajta nézni, a képek meg nem lettek jók, hogy belinkeljem. Apropó, egy éves pollenszűrő.:

P7200004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Apropó, egy éves pollenszűrő.:

Hello

na az enyém is köbö ilyen :huh:

kartertömitést mennyiért dobják?

Olyan 1000-1500 körül volt . Parafa alu gyűrűkkel, amik ki is potyogtak belőle amikor felhelyeztem. :lol:

Elküldve
Olyan 1000-1500 körül volt . Parafa alu gyűrűkkel, amik ki is potyogtak belőle amikor felhelyeztem. :huh:

És valami tömítőpasztát használtál hozzá?

Elküldve

a kuplung felöli oldalon meg a vezérlés alatt szokták picit megkenni :huh: a fekete GM-es pasztát jónak találom oda is

Elküldve

Igen, valami fekete szilikont a leirás szerint 260-fokig hőálló. Csak amikor lekezdtem izomból nyomkodni a tubust, nem a csőr végén jött ki a trutyi, hanem szétnyilt a tubus hajtogatása. :huh: Raktam a tömítésre mindkét oldalról, a csavarhelyeket körbekentem vele. Elméletileg 24-óra mulva éri el a max. szilárdságát, de én már két óra mulva is szilárdnak éreztem, és megjárattam a gépet. Fémtisztára lemostam a teknőt, nagyjából lepucoltam mindent a környéken, meg tettem alája egy kartonlapot, aztán ahogy a vak is mondja majd meglátjuk.

Elküldve
Igen, valami fekete szilikont a leirás szerint 260-fokig hőálló. Csak amikor lekezdtem izomból nyomkodni a tubust, nem a csőr végén jött ki a trutyi, hanem szétnyilt a tubus hajtogatása. :huh: Raktam a tömítésre mindkét oldalról, a csavarhelyeket körbekentem vele. Elméletileg 24-óra mulva éri el a max. szilárdságát, de én már két óra mulva is szilárdnak éreztem, és megjárattam a gépet. Fémtisztára lemostam a teknőt, nagyjából lepucoltam mindent a környéken, meg tettem alája egy kartonlapot, aztán ahogy a vak is mondja majd meglátjuk.

tehát akkor nem érte meg alukarikásat venni ... ez nem jó hír.

én is bekentem anno pasztával, és ha nem eresztene a szimeringem nekem is szép tiszta lenne

de azon az oldalon ereszt sajna, és így nem is tiszta.

Elküldve

Voltam kint az erkélyen pár percet levegőzni és feltűnt, hogy messziről is látszik, ahogy a gyári rádió CODE ledje villog kéken. :huh: Riasztó effektus egy az egyben. :lol: Amúgy eladó lesz, köll valakinek? Kékesítve ofkorsz. ^_^

Elküldve
nem tudok ilyen számot hívni

B) :lol: ...mer' biztosan beleirtad a "/" jelet is..de azt neeeem szabad! :D ...azzal csak el van választva a tel.szám az ország előhivószámától :lol:

Na, de megment az út.. Odafelé 6 órát mentem. Pestről kifelé dugó, kb. egyórás araszolás, aztán meg lehajtottam az M3-ról mert 3 balesetet mondtak be a rádióban 5km-en belül és javasolták, hogy kerüljük mert ott is torlódás van...na, ekkor aztán még tettem hozzá vagy fél órát a faluzással meg a tájékozódással, de sikerült visszatalálnom a pályára és nyomtam Blitzig..jó helyen is jártam, csak nem tudtam mennyit kell menni azon az úton, azért hivtam a "telefonos segitségemet"..Végül kiderült, hogy kb. 1km-re voltam amikor felhivtam Sancit, de rendes volt és felvezetett a helyszinig. Ezúton is köszönet neki! :huh:

Tegnap este, a dijkiosztás meg a sörivóverseny után - amit egyébként invictus cartársunk nyert meg (hihetetlen volt látni, hogy hova tünik el benne a sör olyan gyorsan :P !) - úgy döntöttem, hogy hazajövök mert úgy éreztem nem vagyok álmos, de holnap(azaz ma) biztosan fáradt lennék és még meleg is lenne...meg a foragalom is nagyobb lenne...na, szóval, igy meg hazaértem röpke 4 óra alatt..1x megálltam tankolni a biztonság kedvéért, de egyébként pihenő nélkül volt oda és vissza is.. ^_^

Elküldve

Az a filc (vagy milyen) szűrő az mosható Zotya :D ilyen papírvackot én is vettem de az egy semmire való, nekem azt 2-3 havonta cserélni kellene pedig szinte semmit sem "megyek" a kocsival hozzátok képest. Úgyhogy visszakerült az, szépen vízsugárral kimosva a retektől és tökéletes.. :lol:

Végül kiderült, hogy kb. 1km-re voltam amikor felhivtam Sancit, de rendes volt és felvezetett a helyszinig. Ezúton is köszönet neki! ^_^

Volt az vagy 4-5 is ha nem több :huh: Egyébként meg nincs mit és örülök, hogy találkoztunk! B) :P

Tegnap este én is asszonyostól leléptem olyan 8 körül, fáradt is voltam, álmos is és jobbnak láttam ha inkább pihenek egyet, lefárasztott a heti hajtás de így se nagyon aludtam ki magam. Olyan másnapos fejjel keltem fel, hogy.. :lol:

Elküldve
B) :lol: ...mer' biztosan beleirtad a "/" jelet is..de azt neeeem szabad! :D ...azzal csak el van választva a tel.szám az ország előhivószámától :lol:

Na, de megment az út.. Odafelé 6 órát mentem. Pestről kifelé dugó, kb. egyórás araszolás, aztán meg lehajtottam az M3-ról mert 3 balesetet mondtak be a rádióban 5km-en belül és javasolták, hogy kerüljük mert ott is torlódás van...na, ekkor aztán még tettem hozzá vagy fél órát a faluzással meg a tájékozódással, de sikerült visszatalálnom a pályára és nyomtam Blitzig..jó helyen is jártam, csak nem tudtam mennyit kell menni azon az úton, azért hivtam a "telefonos segitségemet"..Végül kiderült, hogy kb. 1km-re voltam amikor felhivtam Sancit, de rendes volt és felvezetett a helyszinig. Ezúton is köszönet neki! :huh:

Tegnap este, a dijkiosztás meg a sörivóverseny után - amit egyébként invictus cartársunk nyert meg (hihetetlen volt látni, hogy hova tünik el benne a sör olyan gyorsan :P !) - úgy döntöttem, hogy hazajövök mert úgy éreztem nem vagyok álmos, de holnap(azaz ma) biztosan fáradt lennék és még meleg is lenne...meg a foragalom is nagyobb lenne...na, szóval, igy meg hazaértem röpke 4 óra alatt..1x megálltam tankolni a biztonság kedvéért, de egyébként pihenő nélkül volt oda és vissza is.. ^_^

Ezen nem lepődöm meg, párszor említette, hogy 6 másodperc alatt legurít egy korsó sört. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.