Dáwid Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Furcsa ember vagy te!Közüzemi számlákra indulsz be? B) Bolond szeginy. Inkább nem képzelem el hogy az asszonynak miket ad :D :P Tegnap fater vitte az autót egész nap, én csak este ültem bele. Beülök, rüki, krrrr... Há' mondom anyád, még egy kuplung, rüki, krrr... itt már csúnyábbakat mondtam. Toltam egy egyest, kicsit előrébb mentem, megint rüki, krrr... de már megette, há' mondom remek, fater egy nap alatt leépítette a váltót. Megyek haverhoz, és már érzem hogy itt a kuplung nem emel ki rendesen, minden fokozat sz.pás ahhoz képest hogy milyen volt. Már éppen készülök felhívni apámat hogy többet a saját autóját nem vezetheti, mert megtiltom :lol: aztán megállok, és lenézek... Persze hogy nem emelet ki a szerencsétlen, fater nemtom milyen pózban vezet, de betaposta a gumiszőnyeget a pedál alá. :lol: ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 1.3 karbis? :huh: te mindig betegeskedsz? :lol: agyilag? ^_^ keresgéltek kormányokat: egy másik fórumon hirdetik: Eladó egy hibátlan 3 küllős Vectra kormány 5000Ft Továbbá eladó egy remek állapotú 2 küllős kockadudás gyári Kadett E kormány 3000Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 1.3 karbis? :lol: Elég az neki.. :D :lol: ^_^ Bolond szeginy. Inkább nem képzelem el hogy az asszonynak miket ad Hát még miket kap B) :P :D egy másik fórumon hirdetik: Eladó egy hibátlan 3 küllős Vectra kormány 5000Ft Továbbá eladó egy remek állapotú 2 küllős kockadudás gyári Kadett E kormány 3000Ft Én ezt megértem de miért nem linkeled a hsz.-t? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Elég az neki.. :D :lol: ^_^ Hát még miket kap B) :P :lol: Én ezt megértem de miért nem linkeled a hsz.-t? :huh: nem tom hogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 nem tom hogy kell Klatty az "idéz"-re átjössz ide és klatty a "hozzászólásra".. Vagy a hsz. jobb felső sarkában a hsz. számára jobbklikk és a "hivatkozás cimének másolása" majd belinkeled a hagyományos módon ahova akarod. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 nem tom hogy kell ^_^ Mikor írod az üzit van az ablak fölötti alsó sorban egy olyan zöld + jel -na arra katt és oda bemásolod a link címét B) --------------------------------------------------------------- Apropó, Johnny "videóján" Dáwid épp egy részeget kerülget.. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Mikor írod az üzit van az ablak fölötti alsó sorban egy olyan zöld + jel -na arra katt és oda bemásolod a link címét :lol: --------------------------------------------------------------- Apropó, Johnny "videóján" Dáwid épp egy részeget kerülget.. :huh: Nekem nem is zöld.. :P A videjó meg qrva jó! :lol: ^_^ Az a Dáwid? Milyen engedelmes gyerek is ő, szépen átengedte amig mások a kikerülésén igyekeztek, fedezte szegény ördögöt... Lehet arra gondolt, hogy lehet még ő is ilyen helyzetben.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 de izék vagytok ez egy másik fórumról van a kadétosról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Debrecenben havazott? :huh: ..mert akkor viszek hócsizmát meg télikabátot... :lol: ........... szerk.: Novy! Akkor is kell lennie egy hivatkozásnak mint minden más oldalnak/képnek/bármilyen tartalomnak a neten...vagy nem? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nekem nem is zöld.. Az a Dáwid? Milyen engedelmes gyerek is ő, szépen átengedte amig mások a kikerülésén igyekeztek, fedezte szegény ördögöt... Lehet arra gondolt, hogy lehet még ő is ilyen helyzetben.. :lol: Akkor legyen kék, böngésző függvénye :D nekem akkor is ződ ^_^ B) A Dáwid meg rendes gyerek csak nem mutatja ki :huh: meg lehet benne volt az is, hogy a csekkek miatt is jobb megállni, hátha elengedik neki.. :P :lol: :D Debrecenben havazott? mert akkor viszek hócsizmát meg télikabátot... Nekem az kb 30 km légvonalban de itt tuti ragyogó napsütés van :D mondjuk ott eshet.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Debrecenben havazott? :huh: ..mert akkor viszek hócsizmát meg télikabátot... :lol: ........... szerk.: Novy! Akkor is kell lennie egy hivatkozásnak mint minden más oldalnak/képnek/bármilyen tartalomnak a neten...vagy nem? ^_^ de nem akartamegész oldat bemásolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ehh, úgy néz ki, hogy 2 óra és végzek máról úgyhogy igencsak húzok a bliccre B) :lol: ^_^ No Laci? Te jössz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ehh, úgy néz ki, hogy 2 óra és végzek máról úgyhogy igencsak húzok a bliccre B) :lol: ^_^ No Laci? Te jössz? :huh: Rám gondoltál? Épp a Pü-t pötyögtem.. :P Novy, megadod a tel számodat arra az esetre ha ne adj Isten valami gikszer lenne velem útközben? Az enyém az avatar alatt látható...elég ha megcsörgetsz vagy egy sms-t irsz, mert már mindjárt indulok! Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Rám gondoltál? Épp a Pü-t pötyögtem.. :huh: Novy, megadod a tel számodat arra az esetre ha ne adj Isten valami gikszer lenne velem útközben? Az enyém az avatar alatt látható...elég ha megcsörgetsz vagy egy sms-t irsz, mert már mindjárt indulok! Köszi! :lol: nem tudok ilyen számot hívni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 nem tudok ilyen számot hívni Névjegyben átküldtem neki ha nem problem.. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Névjegyben átküldtem neki ha nem problem.. :lol: :huh: de probléma nagyon nagy B) ^_^ csináljál képeket majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Bazki, ha tudom, hogy ma megjön a fizetésem, akkor mára szabadság és tipli blitz. :huh: "Kicsit" ideges vagyok és mérges. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Milyen csönd lesz itt hétvégén... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Milyen csönd lesz itt hétvégén... :huh: Végre offohatunk nyugodtan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Több mint dühítő... Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni alul...mennyi hülye van...lisztérzékenységre kap roki kártyát...arra miért jár??? Hihetetlen ez az ország. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Milyen csönd lesz itt hétvégén... :huh: Végre offohatunk nyugodtan! :lol: Tééényleeeeg, mienk a fórum egy egész hétvégére. Játszófórumnak mostantól átneveztem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Hát pont ott :D "a meglévő mellé" -avagy én pl örülök ha ez az 1 is van nekem.. :huh: Ez a "mi országunk, mi autónk" eléggé jellemző minden felé, pl románban a daciák, nálatok a skoda, stb.. Ehh, a francba. Már mindenki javában blicc-lázban szenved én meg a melóhelyen.. :P B) Ja akkor most esett le, miért látni Szlovákiában annnyi Skodát. ^_^ :D Végre offohatunk nyugodtan! :lol: Én eddíg sem voltam ideges. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 van egy ford fényszóró magasságállítóm.... valami új fordé, de nemtudom milyen, mert csak úgy kaptam DOOLA 12V YC1X 13K198 AA 7BB ez alapján... nagy szám mágusok, ki tudjátok deríteni mié?? meg akarnám tudni az árát, és eladni ócsóért, árához képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Novy! Küldtél privit, de mivel még kezdő vagyok itt, itt válaszolnék. Sajnos nem ismerem (Szeged kb. 200.000 fős nagyváros). üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts