Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Kartondoboz? :huh: nem ilyen olyan melóból megmaradt bútorlapok ezek megépítem, és kipróbálom, hogy érdemes e venni miatta új bútorlapot, és megépíteni véglegesre, illetve, hogy mit kell rajta állítgatni stb :lol:
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 ne hallgassátok, még nem szól :huh: majd csak vmikor jövőhéten fog ha fog :lol:
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 ne hallgassátok, még nem szól :lol: majd csak vmikor jövőhéten fog ha fog ^_^ Hát mostmár, hogy elszóltad magad nagy a nyomás és be kell fejezned határidőre! :huh:
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 ne hallgassátok, még nem szól :huh: majd csak vmikor jövőhéten fog ha fog :lol: behajtjuk rajtad. De ha jövőéten ebben a székben ülve nem hallom hogy neked otthon dübörög a múzik, bajok lesznek ^_^ B)
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 behajtjuk rajtad. De ha jövőéten ebben a székben ülve nem hallom hogy neked otthon dübörög a múzik, bajok lesznek :huh: ^_^ dübörgött már ez az a kocsiba, láthattál róla képeket is ha vetted a fáradtságot, és megnézted a honlapomon B) csak egy kicsit ez a band pass dolog más... ez azért jóval bonyolultabb, és sokkal könyebb elkurni is :lol:
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 dübörgött már ez az a kocsiba, láthattál róla képeket is ha vetted a fáradtságot, és megnézted a honlapomon ^_^ csak egy kicsit ez a band pass dolog más... ez azért jóval bonyolultabb, és sokkal könyebb elkurni is :huh: fáradtságot vettem, már láttam, de attól még jövőhéten kell dübörögnie. Az hogy volt már az nem számít :lol:
FPepe Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 behajtjuk rajtad. De ha jövőéten ebben a székben ülve nem hallom hogy neked otthon dübörög a múzik, bajok lesznek :huh: :lol: Milyen járművel jöttök errefelé? És mikor jössz, vasárnap?
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Milyen járművel jöttök errefelé? És mikor jössz, vasárnap? pözsóval
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 pözsóval hinnye de tud itt valaki ^_^ Amúgy pénteken megyünk délután oan 2-3 körül tervezünk indulni itthonról. A TID-et viszem me' az befér a 307-esbe, de jövőhéten megyek csak arra a Ribivel :lol: :huh:
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 fáradtságot vettem, már láttam, de attól még jövőhéten kell dübörögnie. Az hogy volt már az nem számít :huh: dübörög ez így is, egyrészt a két 20astól, ami még van a kalaptartóba, másrészt a kipuff miatt :lol: de ha lesz rá érkezésem, megcsinálom a teszt ládikót is.
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Ehh. :huh: Mindegy, úgyse mostanság lesz eablakok előre. Amúgy a classicokból mégvalami tetszik. A fullfekete ajtókárpit a felső részen is, nem csak alul a tekerőnél és a zsebnél. nekem annyira nem, mert megszívja a nap, és sárgásodik már.
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 dübörgött már ez az a kocsiba, láthattál róla képeket is ha vetted a fáradtságot, és megnézted a honlapomon B) csak egy kicsit ez a band pass dolog más... ez azért jóval bonyolultabb, és sokkal könyebb elkurni is :lol: Ha olyan lusta mint te akkor ne várj sokat! ^_^ :huh:
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 nekem annyira nem, mert megszívja a nap, és sárgásodik már. nekem semmisem sárgásodik miről beszéltek? :huh:
daykiller Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 nekem annyira nem, mert megszívja a nap, és sárgásodik már. Néha mosni kéne. Nekem is már inkább fehér mint fekete. :huh:
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 az ajtókárpit szövetéről, hogy a feketét megszívja a nap, és fakul. előbb lesz sárga, aztán fehéredik :huh: ki fogom próbálni a mat fekete festéket rá.
daykiller Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 az ajtókárpit szövetéről, hogy a feketét megszívja a nap, és fakul. előbb lesz sárga, aztán fehéredik :lol: ki fogom próbálni a mat fekete festéket rá. Ha rávágok kettőt és végighúzom az ujjam, akkor azon a részen fekete lesz ismét. Szimplán koszos. :huh: Bagzó a kocsiban, azért sárgul be. ^_^
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Én költhetek... Soroksári út-72 km/h 30e madzsar pénzegység, Zichy-Hermina sarok, félreállás, közterületes lefényképezett, azt elszaladt megírni a feljelentést, szintén 30e hufi. :lol: ^_^ Igazából van még a fizómból annyi hogy tankolok egyet, és barátnőmnek névnapja van :huh: B) Egyikre sem kényszerített senki nemde ? Ezek szabadonválasztott, nem kötelező elemei a közlekedésnek :P :lol:
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Ha rávágok kettőt és végighúzom az ujjam, akkor azon a részen fekete lesz ismét. Szimplán koszos. :huh: Bagzó a kocsiban, azért sárgul be. :lol: én már próbáltam mosni is, és nem feketetdett vissza száradás után nem cigizek hangnyomást, csak azzal a kis mérővel lehet mérni, vagy akár itthon is lehet valami programmal???
Laleekirály Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 miskolcon ha jókor érkezem az elsőhöz, ott szépen végig lehet csorogni 60 al kb. Ugyanez van Nyíregyen is a körúton. Ha kifogod az első zöldet, végig lehet menni 50-el a városon. :huh:
Laleekirály Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Hűha!!! 1 B) :huh: Hűha!!! 2 :lol: ^_^ :P
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Mondjuk mit szólna az egyik csekkhez, szép masnival átkötve. :huh: Vagy add oda előjáték gyanánt. ^_^ :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Vagy add oda előjáték gyanánt. ^_^ :huh: Furcsa ember vagy te!Közüzemi számlákra indulsz be? :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Furcsa ember vagy te!Közüzemi számlákra indulsz be? :huh: Hát volt olyan, hogy megláttam a 70-ezres villanycsekket, olyan furán éreztem magam, emelkedett a vérnyomás, és kapkodtam a levegőt. ^_^ Tisztára mint az ágyban. :lol:
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 a Farkas vinne el :huh: jáccanék vele egy darabig :lol:
Recommended Posts