Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Kartondoboz? :huh: nem ilyen olyan melóból megmaradt bútorlapok ezek megépítem, és kipróbálom, hogy érdemes e venni miatta új bútorlapot, és megépíteni véglegesre, illetve, hogy mit kell rajta állítgatni stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ne hallgassátok, még nem szól :huh: majd csak vmikor jövőhéten fog ha fog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ne hallgassátok, még nem szól :lol: majd csak vmikor jövőhéten fog ha fog ^_^ Hát mostmár, hogy elszóltad magad nagy a nyomás és be kell fejezned határidőre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ne hallgassátok, még nem szól :huh: majd csak vmikor jövőhéten fog ha fog :lol: behajtjuk rajtad. De ha jövőéten ebben a székben ülve nem hallom hogy neked otthon dübörög a múzik, bajok lesznek ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 behajtjuk rajtad. De ha jövőéten ebben a székben ülve nem hallom hogy neked otthon dübörög a múzik, bajok lesznek :huh: ^_^ dübörgött már ez az a kocsiba, láthattál róla képeket is ha vetted a fáradtságot, és megnézted a honlapomon B) csak egy kicsit ez a band pass dolog más... ez azért jóval bonyolultabb, és sokkal könyebb elkurni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 dübörgött már ez az a kocsiba, láthattál róla képeket is ha vetted a fáradtságot, és megnézted a honlapomon ^_^ csak egy kicsit ez a band pass dolog más... ez azért jóval bonyolultabb, és sokkal könyebb elkurni is :huh: fáradtságot vettem, már láttam, de attól még jövőhéten kell dübörögnie. Az hogy volt már az nem számít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 behajtjuk rajtad. De ha jövőéten ebben a székben ülve nem hallom hogy neked otthon dübörög a múzik, bajok lesznek :huh: :lol: Milyen járművel jöttök errefelé? És mikor jössz, vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Milyen járművel jöttök errefelé? És mikor jössz, vasárnap? pözsóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 pözsóval hinnye de tud itt valaki ^_^ Amúgy pénteken megyünk délután oan 2-3 körül tervezünk indulni itthonról. A TID-et viszem me' az befér a 307-esbe, de jövőhéten megyek csak arra a Ribivel :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 fáradtságot vettem, már láttam, de attól még jövőhéten kell dübörögnie. Az hogy volt már az nem számít :huh: dübörög ez így is, egyrészt a két 20astól, ami még van a kalaptartóba, másrészt a kipuff miatt :lol: de ha lesz rá érkezésem, megcsinálom a teszt ládikót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ehh. :huh: Mindegy, úgyse mostanság lesz eablakok előre. Amúgy a classicokból mégvalami tetszik. A fullfekete ajtókárpit a felső részen is, nem csak alul a tekerőnél és a zsebnél. nekem annyira nem, mert megszívja a nap, és sárgásodik már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 dübörgött már ez az a kocsiba, láthattál róla képeket is ha vetted a fáradtságot, és megnézted a honlapomon B) csak egy kicsit ez a band pass dolog más... ez azért jóval bonyolultabb, és sokkal könyebb elkurni is :lol: Ha olyan lusta mint te akkor ne várj sokat! ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 nekem annyira nem, mert megszívja a nap, és sárgásodik már. nekem semmisem sárgásodik miről beszéltek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 nekem annyira nem, mert megszívja a nap, és sárgásodik már. Néha mosni kéne. Nekem is már inkább fehér mint fekete. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 az ajtókárpit szövetéről, hogy a feketét megszívja a nap, és fakul. előbb lesz sárga, aztán fehéredik :huh: ki fogom próbálni a mat fekete festéket rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 az ajtókárpit szövetéről, hogy a feketét megszívja a nap, és fakul. előbb lesz sárga, aztán fehéredik :lol: ki fogom próbálni a mat fekete festéket rá. Ha rávágok kettőt és végighúzom az ujjam, akkor azon a részen fekete lesz ismét. Szimplán koszos. :huh: Bagzó a kocsiban, azért sárgul be. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Én költhetek... Soroksári út-72 km/h 30e madzsar pénzegység, Zichy-Hermina sarok, félreállás, közterületes lefényképezett, azt elszaladt megírni a feljelentést, szintén 30e hufi. :lol: ^_^ Igazából van még a fizómból annyi hogy tankolok egyet, és barátnőmnek névnapja van :huh: B) Egyikre sem kényszerített senki nemde ? Ezek szabadonválasztott, nem kötelező elemei a közlekedésnek :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ha rávágok kettőt és végighúzom az ujjam, akkor azon a részen fekete lesz ismét. Szimplán koszos. :huh: Bagzó a kocsiban, azért sárgul be. :lol: én már próbáltam mosni is, és nem feketetdett vissza száradás után nem cigizek hangnyomást, csak azzal a kis mérővel lehet mérni, vagy akár itthon is lehet valami programmal??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 miskolcon ha jókor érkezem az elsőhöz, ott szépen végig lehet csorogni 60 al kb. Ugyanez van Nyíregyen is a körúton. Ha kifogod az első zöldet, végig lehet menni 50-el a városon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Hűha!!! 1 B) :huh: Hűha!!! 2 :lol: ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Mondjuk mit szólna az egyik csekkhez, szép masnival átkötve. :huh: Vagy add oda előjáték gyanánt. ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Vagy add oda előjáték gyanánt. ^_^ :huh: Furcsa ember vagy te!Közüzemi számlákra indulsz be? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Furcsa ember vagy te!Közüzemi számlákra indulsz be? :huh: Hát volt olyan, hogy megláttam a 70-ezres villanycsekket, olyan furán éreztem magam, emelkedett a vérnyomás, és kapkodtam a levegőt. ^_^ Tisztára mint az ágyban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 "játszós autó" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 a Farkas vinne el :huh: jáccanék vele egy darabig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts