hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Persze. Biztos cod-oztál. :huh: Nem, szivat a gyerek gépe. Hogyan tudnám a vinyó recovery partíciójáról kimenteni az adatokat? A probléma, hogy felraktam a gére a 7-est, de eredetileg Vista volt, ami onnan települt fel. De most nem hajlandó elindulni a telepítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nem, szivat a gyerek gépe. Elvileg azok nem látható, spec partíciók, tedd be a vinyót egy másik gépbe, vagy partition magic-et bootold be és azzal simán. Amugy nekem is volr recovery partícióm, az volt az első dolgom hogy ledaráltam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Elvileg azok nem látható, spec partíciók, tedd be a vinyót egy másik gépbe, vagy partition magic-et bootold be és azzal simán. Amugy nekem is volr recovery partícióm, az volt az első dolgom hogy ledaráltam. :huh: Laptop, úgyhogy az első lehetőség korlátozott. A pm dologról mesélhetnél többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Laptop, úgyhogy az első lehetőség korlátozott. A pm dologról mesélhetnél többet. Nekem van egy bootcd-m amin van pár progi, amiket be lehet tölteni oprendszer nélkül. Azok közt van a pm is. És azzal az ilyesmi könnyedén megoldható mert mindent lát és úgy rendezed a merevlemezt ahogy akarod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nekem van egy bootcd-m amin van pár progi, amiket be lehet tölteni oprendszer nélkül. Azok közt van a pm is. És azzal az ilyesmi könnyedén megoldható mert mindent lát és úgy rendezed a merevlemezt ahogy akarod. Nekem egy olyan dolog kéne, amivel ki tudom menteni a rec part -ról a telepítőt. Egy bootoló dvd-t alkotva belőle. Ahogyan a gyári recovery progi is csinálná. Csak az nem műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nekem egy olyan dolog kéne, amivel ki tudom menteni a rec part -ról a telepítőt. Egy bootoló dvd-t alkotva belőle. Ahogyan a gyári recovery progi is csinálná. Csak az nem műxik. Az valami ghost vagy ilyesmi a neve ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Írtam a segíccség topicba, Karcsi. :huh: Bár sok hasznát nem hiszem hogy veszed. Amúgy norton Ghost-tal tudod kimenteni DVD-re a cuccot. Leszeded valahonnan a Hiren's Boot CD 9.6-ot kiírod bebootoltatod vele a gépet és megkeresed a progit, az hogy bootolható DVD-t tud-e készíteni, azt passzolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Az valami ghost vagy ilyesmi a neve ha jól emlékszem. Írtam a segíccség topicba, Karcsi. :huh: Bár sok hasznát nem hiszem hogy veszed. Amúgy norton Ghost-tal tudod kimenteni DVD-re a cuccot. Leszeded valahonnan a Hiren's Boot CD 9.6-ot kiírod bebootoltatod vele a gépet és megkeresed a progit, az hogy bootolható DVD-t tud-e készíteni, azt passzolom. Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Thx. Nincsmit. Segítenék, sajna most mennem kell éjszakára melózni. Kikapcsolnak egy állomást és van 4 óránk arra a 8 órás műszakból, hogy kicseréljünk egy izzót. Nem leszek kapkodó idegbeteg asszem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Arra hogy mentél rá? :lol: Ráfektettem a létrát, aztán úgy. ne mán 3 oldalt pofázni a telefonszámról ami nincs meg, az iskolabuszról, meg hogy valaki este erőset bútolt, és rosszat álmodott. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nincsmit. Segítenék, sajna most mennem kell éjszakára melózni. Kikapcsolnak egy állomást és van 4 óránk arra a 8 órás műszakból, hogy kicseréljünk egy izzót. Nem leszek kapkodó idegbeteg asszem. :lol: Nem sürgős. Majd holnap folytatom, mert már meguntam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nincsmit. Segítenék, sajna most mennem kell éjszakára melózni. Kikapcsolnak egy állomást és van 4 óránk arra a 8 órás műszakból, hogy kicseréljünk egy izzót. Nem leszek kapkodó idegbeteg asszem. ^_^ Nehogy le kelljen bontani a fél állomást azért, hogy azt az egy izzót kicseréljétek! :P B) De nem is értem :lol: ..egy egész állomást "kikapcsolnak" egy izzó miatt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ráfektettem a létrát, aztán úgy. ne mán 3 oldalt pofázni a telefonszámról ami nincs meg, az iskolabuszról, meg hogy valaki este erőset bútolt, és rosszat álmodott. :huh: :P Mi van? Kimaradtál a javából, és most irigykedsz? :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Mi van? Kimaradtál a javából, és most irigykedsz? ^_^ B) :P jah, és most vérszemet kap, és holnap tele fog írni 2 oldalt, csak azért hogy mi maradjunk ki valamiből. híí, 3 napból ki fogok maradni :huh: mi lesz velem fórum nélkül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 jah, és most vérszemet kap, és holnap tele fog írni 2 oldalt, csak azért hogy mi maradjunk ki valamiből. híí, 3 napból ki fogok maradni :huh: mi lesz velem fórum nélkül? :lol: tán bliccen leszel? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 tán bliccen leszel? ^_^ hááát, majdnem :lol: csak a Velencei tóig megyek, és oda se a Ribivel. Most csak az egyik szerelmemet viszem le, és ő beül mellém egy pizsóba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 hááát, majdnem ^_^ csak a Velencei tóig megyek, és oda se a Ribivel. Most csak az egyik szerelmemet viszem le, és ő beül mellém egy pizsóba :huh: tehát elmész a tóig kutyát sétáltatni B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 tehát elmész a tóig kutyát sétáltatni :lol: ^_^ :huh: Nem, engem sétáltatnak majd B) Előreláthatólag a megérkezéstől számított 5 percen belül már kevesebb lesz a vér az alkoholszintemben, mint neki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nem, engem sétáltatnak majd B) Előreláthatólag a megérkezéstől számított 5 percen belül már kevesebb lesz a vér az alkoholszintemben, mint neki :P 5perc alatt benyomsz? :lol: ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 5perc alatt benyomsz? B) :P :lol: hát, igazad van, lehet hogy nem várok addig, és meglesz 3 alatt is :D ^_^ :lol: Nah jó, nem, első nap csak Nádas-meg éjszakai-strand, aztán majd szombaton csinálunk valami ivászatot, mert akkor nem köll vezetni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Nehogy le kelljen bontani a fél állomást azért, hogy azt az egy izzót kicseréljétek! :P B) De nem is értem :lol: ..egy egész állomást "kikapcsolnak" egy izzó miatt? :huh: Közben felsővezetéki szakaszolókat is cseréltek a lekapcsolás alatt, valamint TVG-vel ellenőrizték a munkakábeleket és a tartósodronyokat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Közben felsővezetéki szakaszolókat is cseréltek a lekapcsolás alatt, valamint TVG-vel ellenőrizték a munkakábeleket és a tartósodronyokat. :lol: TGV-vel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 TGV-vel? :huh: http://www.twinlinx.com/images/tgv.jpg Gyorsteszter.. ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Há mivanmáá?? :huh: Már megint, véletlenül benti napom van, véletlenül gépközelben és persze ilyenkor b.szik lenni mindenki. :lol: De dögök vagytok ^_^ fogadni mernék hogy van egy olyan topic is valahol amit én nem látok, ahol azt lehet megbeszélni hogy mikor lesz csoportos fórumon-nemlevés. És persze vannak olyanok akik utánam kémkednek és azt nézik hogy mikor vagyok. És különben is, az üldözi mániámat már meggyógyították B) (de azért az még nem jelenti azt hogy nem akarnak elkapni :P :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Há mivanmáá?? :huh: Már megint, véletlenül benti napom van, véletlenül gépközelben és persze ilyenkor b.szik lenni mindenki. :lol: De dögök vagytok ^_^ fogadni mernék hogy van egy olyan topic is valahol amit én nem látok, ahol azt lehet megbeszélni hogy mikor lesz csoportos fórumon-nemlevés. És persze vannak olyanok akik utánam kémkednek és azt nézik hogy mikor vagyok. És különben is, az üldözi mániámat már meggyógyították B) (de azért az még nem jelenti azt hogy nem akarnak elkapni :P :lol: ) ilyen időbe semmihez sincs edvük biztos. én is most erőszakoltam ki magam az ágyból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts