Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Há' és mé' nem köll az a "t" oda? Múltidő, vagy nem?! Jóuvanna, nem kötözködöm máááá..... Apropó, hol van szobikari!? :huh: azért, mert arra voltam kivi, hogyan is lehet kideríteni hogyan derül ki Daykó esetében, ha arra vagyok kivi, hogy neki hogy derülT ki,akkor kell a t Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 akkor csak ennyi,azthittem kiszedtétek és úgy. Zotya, írtam a megfelelő embernek és ez lett B) de ha nem szólsz észre se veszem :huh: Kössz Mélykék Pista Báttya olyan rég nem tünhet fel, ma írtam az ügyben Nehogy elhidd! :lol: Leszedtük a szelepfedelet és úgy rákukkantottunk. Kiemeltük a tőkéket (marhanagy szívás ^_^), azok jóknak tűntek. Így valamelyik szelepre tippel, pl amelyik volt törve, de azt még én se tudom. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Nehogy elhidd! :huh: Leszedtük a szelepfedelet és úgy rákukkantottunk. Kiemeltük a tőkéket (marhanagy szívás :lol:), azok jóknak tűntek. Így valamelyik szelepre tippel, pl amelyik volt törve, de azt még én se tudom. ^_^ na és ez a kiemelés hogy történt???? erről mesélhetnél egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 na és ez a kiemelés hogy történt???? erről mesélhetnél egy kicsit. Azzal a kiemelős módszerrel, ami már sokszor volt téma, hogy miképp szedjük ki a tőkéket hengerfejbontás nélkül. Kiemelőt még nem tudott szerezni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azzal a kiemelős módszerrel, ami már sokszor volt téma, hogy miképp szedjük ki a tőkéket hengerfejbontás nélkül. Kiemelőt még nem tudott szerezni. :huh: tehát szelep lenyom, himba kipiszkál, aztán a tőke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 tehát szelep lenyom, himba kipiszkál, aztán a tőke? Valahogy úgy, mert közben haverom Kadettjén cseréltük a kerekeket, amíg ők hárman kínlódtak. A végeredménynél voltam ott igazából, nem vagyok autószerelő, nagyon nem is engednek oda, bár ezt a tippet én mondtam nekik és ilyen sorrendben ahogy írtad és kipróbálták. Mondták, hogy maximum akkor addig megkapom a x16xel coupé astrát, amíg helyrehozzák, ha elrontják. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Valahogy úgy, mert közben haverom Kadettjén cseréltük a kerekeket, amíg ők hárman kínlódtak. A végeredménynél voltam ott igazából, nem vagyok autószerelő, nagyon nem is engednek oda, bár ezt a tippet én mondtam nekik és ilyen sorrendben ahogy írtad és kipróbálták. Mondták, hogy maximum akkor addig megkapom a x16xel coupé astrát, amíg helyrehozzák, ha elrontják. :lol: na akkor vezérlés cserénél megnézegetem én is, bár az még nem most lesz :huh: egy nekem is ketyeg egyre jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 na akkor vezérlés cserénél megnézegetem én is, bár az még nem most lesz :huh: egy nekem is ketyeg egyre jobban. Jamert az volt a fura, hogy a másik astrában (c14nz) az egyik tőke nonstop kopogott a többi csak pár pillanatig (dízelhang ügye) és annak az egynek dízeles kopogáshangja volt, az enyémnek meg nem olyan, hanem sokkal halkabb, meg nemtom, szóval a kettő hang nem egyezett. Bár attól még lehet tőke, de azt mondták, hogy jónak tűnnek. Na mindegy. Megkérdezhetem a pontos sorrendet, ha akarod, mert én is csak úgy emlékből mondtam neki, aztán hogy miképp sikerült, azt nem tudom, meg hallottak ők is erről a módszerről, de még sose alkalmazták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ahhát! :huh: Inkább elmész a sok homokost nézni a szigeten, egy napra abból a pénzből, amiből 3 nap is bulizhatnál bliccen! :lol: Faith No More egyszer jön Mo-ra és én ott akarok lenni.Ennyi!Az nincs minden évben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Faith No More egyszer jön Mo-ra és én ott akarok lenni.Ennyi!Az nincs minden évben! Ne magyarázokodj... homi... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ne magyarázokodj... homi... :lol: ^_^ Homi a tudod kid... :huh: Szerintem szakadjunk le a témáról,nem oda megyek most és slussz. Nem kell ezt túlspirázni. Döntenem kellett,mert nincs annyi lovém,hogy mindkettőn ott legyek és döntöttem.Ennyi. Ez nem sírás-rívás,nekem ez a koncert fontosabb.Sok éve várok erre. Egyébként meg senkinek semmi köze ahhoz,hogy hogyan és mire osztom be a pénzem és a szabadidőm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Homi a tudod kid... :huh: Jajmár ezt a melegezést hagyjuk abba mert a végén kiderül, hogy sok van. Vannak itt a fórumon hosszú hajú fiúk, copfosak, nem kell őket piszkálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ilyen lett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azért így már jobban néz ki. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38605923.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38605922.jpg bazz... nem fogok tudni aludni.... qrva szííp. :lol: mi pénzbe van ez a karika jelenleg? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Faith No More egyszer jön Mo-ra és én ott akarok lenni.Ennyi!Az nincs minden évben! Szerintem már volt Magyarországon :huh: Nem voltak sokan, öröm volt nézni, ahogy látod jön feléd a hullám a tömegben. És próbálsz talponmaradni :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Szerintem már volt Magyarországon :huh: Nem voltak sokan, öröm volt nézni, ahogy látod jön feléd a hullám a tömegben. És próbálsz talponmaradni ^_^ B) :P :lol: Persze volt,de én akkor nem voltam és ezért megyek most! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Persze volt,de én akkor nem voltam és ezért megyek most! :huh: Nem ismerem. Milyen együttes ez? Fiúbanda a '90-es évek végéről? Mindjárt ráguglizok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ahhát! B) Inkább elmész a sok homokost nézni a szigeten, egy napra abból a pénzből, amiből 3 nap is bulizhatnál bliccen! :P MivanGabikaelolvastadRudinRékaönéletrajzát ? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Persze volt,de én akkor nem voltam és ezért megyek most! :huh: Valószínűsíteném : koncert dvd nagyobb élmény :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ilyen lett. :huh: Náááááááááá ez mi ? :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Náááááááááá ez mi ? :lol: ^_^ hólapát nem látod ? B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 hólapát nem látod ? :lol: :huh: Jólfog jönni, nagy hóhányó vagy :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Valószínűsíteném : koncert dvd nagyobb élmény :lol: ^_^ Magam akarok erről meggyőzödni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Náááááááááá ez mi ? :huh: :lol: Gótikus betű , vagy ékezetes domain.! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ilyen lett. :huh: Domainbe nem szokás nagybetű és az ékezet. ^_^ De szerencséd, hogy www nélkül is bejön az oldal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts