Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 mikor ráengedem akuplungot, nyekereg az eleje... eddig azt hittem, hogy a kuplung szerkezet, de kipróbáltam pörgetve ráengedni, akkor nem csinálta, meg leállítani kinyomott, illetve felengedett kuplunggal, és akkor is hallom azt a nyekergést. kiszálltam, meglögdöstem a kipifogót középen, és az nyekereg... de valahol a katalizátor környékén. egyik nap alámegyek a garázsból, és megnézem jobban mi lehet az, remélem nem olyan, mint haver golfja, hogy pályán elnyilt a középső dob utám, és húztuk mahunk alatt szegényt... aztán pihenőbe feldrótoztuk és gó haza, enyhén mit enyhén durván racingos hanggal :huh: egész jó mély hangja lett :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 De ráérnél amúgy ? Rá,de ezt ne feszegessük,megint megkapom hogy papírkutya vagyok! :huh:
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Rá,de ezt ne feszegessük,megint megkapom hogy papírkutya vagyok! :huh: Ami igaz, az igaz. :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Ami igaz, az igaz. :lol: Téged kérdeztelek Ádámka? :huh: Nem megyek és slussz,szigetre megyek abból a lovéból,ennyi!
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Téged kérdeztelek Ádámka? :lol: Nem megyek és slussz,szigetre megyek abból a lovéból,ennyi! Oké, szúszá. De majd csinálj fotót ahogy csápolsz. Köszi. :huh: Amúgy senkit se kérdeztél..nem volt kérdés. ^_^
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Oké, szúszá. De majd csinálj fotót ahogy csápolsz. Köszi. ^_^ Amúgy senkit se kérdeztél..nem volt kérdés. B) Kötözködöl? :lol: :huh:
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Kötözködöl? :lol: :huh: Nemszótambe. ^_^
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 papírkutyaaa, és még kénsavat is iszik :huh: :lol:
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 papírkutyaaa, és még kénsavat is iszik :huh: :lol: Heh....köszi. ^_^
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 papírkutyaaa, és még kénsavat is iszik :huh: :lol: Kuss legyen dinnyés! ^_^
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Kuss legyen dinnyés! :huh: az nem én vótam teee, én a másik szobában k0ckultam :lol: ^_^
Stefan Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Kuss legyen dinnyés! :lol: RINGYÓÓÓ!!! :huh:
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 RINGYÓÓÓ!!! :huh: Te nem tudod úgy mondani :lol: ^_^ nomeg éles helyzetben viccesebb B) :P
Stefan Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 senki nem épít semmit? :lol: De. A cicializmust :huh:
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 senki nem épít semmit? :huh: Most csináltam kocsibeállót. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Mihez? :huh: Csont bőr a lelkem... Hát ja úgy vagyok ezzel mint az állatorvos a kutyámmal. Azt mondta ha ki lehet tapogatni a bordáit akkor sovány. :lol:
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Ez tavalyi kép. bár most se vagyok barnább, mindíg polóban melózok, mert hamar leégek. Matrinya? :huh: Vaterán most néztem vagy 10-et. B) Van sima 2 küllös is asszem 2 ezerért. Azt postán jön majd. Bár most van nagyobb bajom is. Elhagytam valahol a kocsikulcsomat. Mikor szálltam fel a vonatpótló buszra reggel, akkor még megvolt és mikor gyalogoltam vissza fehérváron a boltból, akkor már nem. Ergo a buszon kieshetett a zsebemből. ^_^ Gondolom márkaszervízben gond nélkül csinálnának nekem gyári kulcsot hozzá, immoval, csak dolgozólány drága lenne. :lol: Mondjuk szeretnék bicskakulcsot, csak az immo chipből szeretnék egy másolatot legalább. Ötlet?
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Azt postán jön majd. Bár most van nagyobb bajom is. Elhagytam valahol a kocsikulcsomat. Mikor szálltam fel a vonatpótló buszra reggel, akkor még megvolt és mikor gyalogoltam vissza fehérváron a boltból, akkor már nem. Ergo a buszon kieshetett a zsebemből. ^_^ Gondolom márkaszervízben gond nélkül csinálnának nekem gyári kulcsot hozzá, immoval, csak dolgozólány drága lenne. :huh: Mondjuk szeretnék bicskakulcsot, csak az immo chipből szeretnék egy másolatot legalább. Ötlet? Nem tudod lenyomozni a buszt és megnézni? Hátha volt egy rendes ember aki odaadta a sofőrnek.. :lol:
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Nem tudod lenyomozni a buszt és megnézni? Hátha volt egy rendes ember aki odaadta a sofőrnek.. :huh: Holnap fogom ezt elintézni, úgyis lesz időm, mert éjszakás leszek. :lol:
Tiv. Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 a jó kis racsingos kormány B) ott a... az a... olyan a... idevele :huh: igen, arra gondoltam :lol: Kösz Zotya, majd meglesem ha hazaérek ^_^ Azért így már jobban néz ki.
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Fel is raktam a rendszámkereteket. "Alig" üt el a keret fekete színe az első lökős "feketéjétől". :lol: Hátsóhoz raktam öntapadó szivacsot is, így már nem rezonál. :huh:
opel16v Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Rá,de ezt ne feszegessük,megint megkapom hogy papírkutya vagyok! :huh: Ahhát! :lol: Inkább elmész a sok homokost nézni a szigeten, egy napra abból a pénzből, amiből 3 nap is bulizhatnál bliccen! ^_^
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Elküldve Augusztus4, 2009 Ahhát! :huh: Inkább elmész a sok homokost nézni a szigeten, egy napra abból a pénzből, amiből 3 nap is bulizhatnál bliccen! :lol: te mész blitzre??
Recommended Posts