invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 B) lehet hogy nekem is ilyen csak a piroson nem látszik? :lol: ^_^ nem (fog)keféltem meg még. Bár wd40-ezni-eltörölgetni szoktam rendszeresen, mert lóg az ajtó, és egy idő után mindig nyiszog, meg szorul egy kicsit. :huh: Apropó pedálgumi hol a legolcsóbb? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Apropó pedálgumi hol a legolcsóbb? :huh: Bolt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Bolt? :huh: Ottan ja. De melliknél? Mert unix nem olyan óccó, delpartson nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Ottan ja. De melliknél? Mert unix nem olyan óccó, delpartson nem találtam. Én bárdiban vettem anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Én bárdiban vettem anno. Holnap megkérdem ott is meg van egy opeles kisbolt is nem messze, ott is. Mivel jössz blitzre ha szabad tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Holnap megkérdem ott is meg van egy opeles kisbolt is nem messze, ott is. Mivel jössz blitzre ha szabad tudni? Semmivel,mivel nem megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Semmivel,mivel nem megyek! Akkor eddig tévhitben éltem...szorri. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Akkor eddig tévhitben éltem...szorri. :huh: Mivel kapcsolatban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Mivel kapcsolatban? :lol: Hát azt hittem jössz. Amolyan triviális alapon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Először is tanulj meg helyesen írni.... Bazz...egész éjszaka itt fogok könnyezni a röhögéstől :lol: :D Pedálgumi... őőő... én kértem, oszt kaptam. De komolyan :D , nemtudom miért kaptam, csak úgy emlegettem itthon, aztán következő héten már ülök be az ótóba és ott virít a pedálon. (megpróbálom majd hogy elkezdek emlegetni egy szép-jó állapotú 1.7DR-mocit, hátha karácsonyra megkapjuk :D :huh: ) Meg holnap megkérdezem hogy hol vette azt a pedálgumit, és mi pénzért. :lol: Jah, kérdés: szeretnék venni valami kormánykerék jellegű dolgot, mert az ami benne van, már morzsolódik, lyukad, meg hullik. Az ami jobb állapotú résznek számít rajta az a kifényesedett tükörsima rész B) Láttam a 3 ágú kormányt amit asszem a gsi-k kapták, az tetszik, de nem találtam sehol, légzsákosat találtam, de nekem nem az van. És láttam egy olyan 3 ágút amire nem tudom mi az. Mintha egy vectra kormány lenne, de az rámehet az astrára? :P Meg ha igen, hun lehet olyat kapni? segítség ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Hát azt hittem jössz. Amolyan triviális alapon. :huh: Nem értem ez miért triviális. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hát azt hittem jössz. Amolyan triviális alapon. :huh: Most éppen nem tudom mi baja, de majd kinyögi :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 nem kell ne fáradj :P ahhoz képest kiba fehér vagy... hogy mennyit melózol kint. Ez tavalyi kép. bár most se vagyok barnább, mindíg polóban melózok, mert hamar leégek. Na. Mélykék meghozta nekem házhoz a rendszámkereteket és a tagsági kártyát. Holnap szerelem is fel meló után a kereteket. :D Köszönet neki mégegyszer. :D Hja és nézd meg a tolatólámpádat, mert a jobb oldalit nem láttam világítani, de szerintem a bal se virított. :lol: Matrinya? :huh: Jah, kérdés: szeretnék venni valami kormánykerék jellegű dolgot, mert az ami benne van, már morzsolódik, lyukad, meg hullik. Az ami jobb állapotú résznek számít rajta az a kifényesedett tükörsima rész ^_^ Láttam a 3 ágú kormányt amit asszem a gsi-k kapták, az tetszik, de nem találtam sehol, légzsákosat találtam, de nekem nem az van. És láttam egy olyan 3 ágút amire nem tudom mi az. Mintha egy vectra kormány lenne, de az rámehet az astrára? B) Meg ha igen, hun lehet olyat kapni? segítség :lol: Vaterán most néztem vagy 10-et. :D Van sima 2 küllös is asszem 2 ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Jóóreggeeeeelt! :huh: Mai időjárás előrejelzés: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- De ügye nem lesz belőle hűűha, különben visszamondom a klubtagságom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Erre gondoltál? 1 2 3 :D Bazz...egész éjszaka itt fogok könnyezni a röhögéstől :lol: :D Pedálgumi... őőő... én kértem, oszt kaptam. De komolyan :D , nemtudom miért kaptam, csak úgy emlegettem itthon, aztán következő héten már ülök be az ótóba és ott virít a pedálon. (megpróbálom majd hogy elkezdek emlegetni egy szép-jó állapotú 1.7DR-mocit, hátha karácsonyra megkapjuk :D :huh: ) Meg holnap megkérdezem hogy hol vette azt a pedálgumit, és mi pénzért. :lol: Jah, kérdés: szeretnék venni valami kormánykerék jellegű dolgot, mert az ami benne van, már morzsolódik, lyukad, meg hullik. Az ami jobb állapotú résznek számít rajta az a kifényesedett tükörsima rész B) Láttam a 3 ágú kormányt amit asszem a gsi-k kapták, az tetszik, de nem találtam sehol, légzsákosat találtam, de nekem nem az van. És láttam egy olyan 3 ágút amire nem tudom mi az. Mintha egy vectra kormány lenne, de az rámehet az astrára? :P Meg ha igen, hun lehet olyat kapni? segítség ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Jó étvágyat.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Jó étvágyat.. :lol: Mihez? :huh: Csont bőr a lelkem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Most éppen nem tudom mi baja, de majd kinyögi :huh: :lol: ^_^ Semmi,másra költöm azt a pénzt.Ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mihez? :huh: Mondjuk hozzá.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mondjuk hozzá.. :lol: Na!ez már igen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 :P :huh: B) :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 hát inkább, mint az a fogpiszkáló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Erre gondoltál? a jó kis racsingos kormány :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Semmi,másra költöm azt a pénzt.Ennyi! De ráérnél amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Erre gondoltál? ott a... az a... olyan a... idevele :huh: igen, arra gondoltam :lol: Kösz Zotya, majd meglesem ha hazaérek ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts