epk947 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Egyébként jó reggelt, jó étvágyat.. :huh: Ilyenek ádigálnak mifelénk is minden útkanyarban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Beljebb kellett volna menni :huh: :lol: ^_^ be is mentünk, de már elfáradtunk, szóval alig ugráltunk a stégről, vagy mik azok ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Egyébként jó reggelt, jó étvágyat.. :huh: Egyrészt anoreksziás, másrészt ekkora mellem nekem is van. Csak egy kicsit szőrössebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Egyrészt anoreksziás, másrészt ekkora mellem nekem is van. Csak egy kicsit szőrössebb. :lol: szerintem se egy jó nő. bezzeg balcsin is volt csupaszkodós csaj, de annak is olyan melle volt, hogy nevettünk, de hangosan, leplezettlenül rajta, de a szép formás lányok nem csupaszkodtak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 szerintem se egy jó nő. bezzeg balcsin is volt csupaszkodós csaj, de annak is olyan melle volt, hogy nevettünk, de hangosan, leplezettlenül rajta, de a szép formás lányok nem csupaszkodtak :huh: Csak vigyázz, nehogy a csajok visszaadják a röhögést, mikor fecskealsóban kijössz a hidegvízből! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Csak vigyázz, nehogy a csajok visszaadják a röhögést, mikor fecskealsóban kijössz a hidegvízből! :lol: Vagy anélkül. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 azt se tudom mikor voltam utcsónak nem hogy fecske fürdőruciban, hanem fecske gatyában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 azt se tudom mikor voltam utcsónak nem hogy fecske fürdőruciban, hanem fecske gatyában :lol: Mé mit hordasz kezeslábast? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Mé mit hordasz kezeslábast? :huh: Kényszerzubbonyt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Kényszerzubbonyt. :huh: Abban nem lehet egyszerű úszni. Mivel csapkodsz, a nyelveddel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Abban nem lehet egyszerű úszni. Mivel csapkodsz, a nyelveddel? :huh: Arra már a csajok felfigyelnének... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 boxeralsó fecske gatya helet, Zolika ilyet láttál már?? hallottál iylenről?? fecske fürdőnaci meg hát :huh: orvos szerint nagy a nyelvem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 boxeralsó fecske gatya helet, Zolika ilyet láttál már?? hallottál iylenről?? fecske fürdőnaci meg hát :huh: orvos szerint nagy a nyelvem... :lol: Egyik ismerősöm öregek otthonában dolgozik és azt tanácsolja, hogy nem hülyeség az a fecske, hacsak az ember öregkorára nem akar dekázni a golyóival. ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 boxeralsó fecske gatya helet, Zolika ilyet láttál már?? hallottál iylenről?? fecske fürdőnaci meg hát :huh: orvos szerint nagy a nyelvem... Na akkor erre varjál gombot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 :huh: Egyik ismerősöm öregek otthonában dolgozik és azt tanácsolja, hogy nem hülyeség az a fecske, hacsak az ember öregkorára nem akar dekázni a golyóival. :lol: ^_^ bzmg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Na akkor erre varjál gombot! http://kepfeltoltes.hu/090803/balaton_026_...ltoltes.hu_.jpg :huh: Szegszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 de ez mi?? te vagy Zotya?? na ez baromség még ez a dekázós dolog. ne is haragudjon senki egyik dolog: a fürdőnaciba van háló, mint egy gatya úgy tart. farmerba meg megint nem lesz gond a csüngéssel. meg van olyan boxeralsó is, ami nem az a bő, hanem a testhez simuló :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 de ez mi?? te vagy Zotya?? meg van olyan boxeralsó is, ami nem az a bő, hanem a testhez simuló :lol: Igen szerény személyem. :huh: Amúgy nekem bő boxeralsóim vannak. Most nem találok olyan képet, de holnapra keresek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Igen szerény személyem. :lol: Amúgy nekem bő boxeralsóim vannak. Most nem találok olyan képet, de holnapra keresek. ^_^ nem kell ne fáradj :huh: ahhoz képest kiba fehér vagy... hogy mennyit melózol kint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Igen szerény személyem. :lol: Amúgy nekem bő boxeralsóim vannak. Most nem találok olyan képet, de holnapra keresek. ^_^ De ügye nem lesz belőle hűűha, különben visszamondom a klubtagságom. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Na. Mélykék meghozta nekem házhoz a rendszámkereteket és a tagsági kártyát. Holnap szerelem is fel meló után a kereteket. :lol: Köszönet neki mégegyszer. ^_^ Hja és nézd meg a tolatólámpádat, mert a jobb oldalit nem láttam világítani, de szerintem a bal se virított. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Na akkor erre varjál gombot! http://kepfeltoltes.hu/090803/balaton_026_...ltoltes.hu_.jpg :huh: Mé? nincs rajta gomb? Szólj az asszonynak ^_^ (csak gombvarrás előtt vedd le) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Nos akkor a 12V-os aljzat a csomagtérben: http://img7.tar.hu/invictus/img/38598842.jpg És a kusza, összetaknyolt utólagos riasztó: http://img7.tar.hu/invictus/img/38598841.jpg Széép lett. Fater vett a héten egy 3-as elosztót a szivargyújtóhoz. Én majd azt fogom becsinálni a két első ülés közé valahova, a boxba. Sztem a kézifék melletti tárolórekeszt fogom villanyosítani :huh: Jah, csak leakadt a szemem. qrvaszép ótód van de az az ajtózsanér hogynízmáki? ^_^ :lol: (meg a fékpedál :D ) nem kötözködni akarok, csak úgy meglepődtem hogy azon az autón ilyen részletek is vannak :lol: B) Tessék pucóni :D meg kérni ajándékba egy kuplung-pedálgumit :D én is kaptam :D Szerk. Tom hogy nem idézünk képpel, csak azért hagytam benne mert ebben itt nem volt még, és akkor nem látni miről írom a hülyeséget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Széép lett. Fater vett a héten egy 3-as elosztót a szivargyújtóhoz. Én majd azt fogom becsinálni a két első ülés közé valahova, a boxba. Sztem a kézifék melletti tárolórekeszt fogom villanyosítani :huh: Jah, csak leakadt a szemem. qrvaszép ótód van de az az ajtózsanér hogynízmáki? ^_^ :lol: (meg a fékpedál :D ) nem kötözködni akarok, csak úgy meglepődtem hogy azon az autón ilyen részletek is vannak :lol: B) Tessék pucóni :D Szerk. Tom hogy nem idézünk képpel, csak azért hagytam benne mert ebben itt nem volt még, és akkor nem látni miről írom a hülyeséget :P Blitzre meg lesz oldva a kosz. :D Sokat takarítom de fogkefézni még nem volt időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Blitzre meg lesz oldva a kosz. :P Sokat takarítom de fogkefézni még nem volt időm. B) lehet hogy nekem is ilyen csak a piroson nem látszik? :lol: ^_^ nem (fog)keféltem meg még. Bár wd40-ezni-eltörölgetni szoktam rendszeresen, mert lóg az ajtó, és egy idő után mindig nyiszog, meg szorul egy kicsit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts