Dáwid Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Annyi volt, hogy megtelt az összes hely a parkolóban, ahol a Pannónia Fesztivál volt nálunk és a rendőrbá mondta, hogy akkor álljak az út szélére, ahogy a többiek is. Aztán ott volt éjjel a papír, hogy megbüntettek, meg láttam is a kocsihoz menet, hogy szépen írják a papírosokat és később jött a levél, hogy nyomozást indítottak. Szerintem nagy balhé lett volna belőle, ha ezt a sok autóst megbüntetik, amúgy is elkezdtem egy hadjáratot iwiw-en. :( Apám múlt pénteken kapott mikuláscsomagot a VII. kerületben. Kb még 7 autóra akasztotta fel a parkolósbácsi a cédulát. Annyi volt az érdekes benne hogy az egész utca építési terület, és nem is lehetne ott parkolni csak az ottaniaknak. A nintendósnak ez annyira nem tűnt fel. A baráti az hogy hiába ők a f-szok, nekünk kell mászkálni a város másik felére, 1 órát sorbaállni, hogy ne kelljen fizetni a semmiért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 hát akkor nem érsz rá akkor meg se állunk. :( :P :hiya: de 12-13.-án nem jöttök? :) Amúgy is milyen minitali az ahova nem a hrr-el jössz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Apám múlt pénteken kapott mikuláscsomagot a VII. kerületben. Kb még 7 autóra akasztotta fel a parkolósbácsi a cédulát. Annyi volt az érdekes benne hogy az egész utca építési terület, és nem is lehetne ott parkolni csak az ottaniaknak. A nintendósnak ez annyira nem tűnt fel. A baráti az hogy hiába ők a f-szok, nekünk kell mászkálni a város másik felére, 1 órát sorbaállni, hogy ne kelljen fizetni a semmiért. :) Létezik már a világon olyan is, hogy : POSTA :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Létezik már a világon olyan is, hogy : POSTA :( Valóban létezik, anyu is annál a cégnél dolgozik, de a parkolási reklamációkat nem fogadják el rajta keresztül. "Szíveskedjék befáradni a központba és ott az ügyfélszolgálatosnál elmondani a problémát" személyesen kellett bemenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Valóban létezik, anyu is annál a cégnél dolgozik, de a parkolási reklamációkat nem fogadják el rajta keresztül. "Szíveskedjék befáradni a központba és ott az ügyfélszolgálatosnál elmondani a problémát" személyesen kellett bemenni :) 7kerben nem centrum van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 elindultunk a Keleti főcsatornára pecázni haverrel és a Dunán kötöttünk ki... :hiya: :) :( Elég nagy lehetett ott a sodrás. :P :lol: Öreg Astrámon 120.000 kmnél volt kb vezérlés cserélve, az kb lassan 4 éve volt, első 3/4 évben mentem vele 22.000-t (közben volt olajcsere) aztán szépen lassan apadt a km, a következő 17.000 az kb 2008. nyarára ment bele, most ca ~ egy év alatt kapott, 15.000-et. Szerintetek ha van még ficcs rá, most per pill. akkor csere? vagy szigorúan 60.000 ig várjak vele, addig még kb 6000 km van, de azt 3-4 hónap alatt is belerakhatom... azt tudom hogy az ékszíjat/tárcsát is kell cserélni, mert úgy sír, indításkor, vizesen, ha üresben felpörgetem. Hát ha meg tudod állni hogy még 6000km-ig ne költsd el a rávalót, akkor várjál. Ha viszont esélyes, hogy addíg elmegy másra, akkor cseréld ki most. :D Azzal nem csinálsz bajt, ha korábban cseréled, akkor szokott gubanc lenni ha később. kép 1 kép 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 7kerben nem centrum van ? De. Jópofa népség... A kedvencem a Király utca volt. Az egyik felén parkolsz, az út túloldalán bedobálod a vasat, aztán megbüntetnek mert másik kerületben vettél jegyet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 a 12ét még nem tudom... még most se dőlt el, hogy ap e szabit vagy sem... de addig még van pár nap nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 a 12ét még nem tudom... még most se dőlt el, hogy ap e szabit vagy sem... de addig még van pár nap nem? van sajnos... Én ezt az egész jövőhetet passzolnám legszívesebben péntek reggelig. :( mikor lesz máááár 7.-e?? :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 De. Jópofa népség... A kedvencem a Király utca volt. Az egyik felén parkolsz, az út túloldalán bedobálod a vasat, aztán megbüntetnek mert másik kerületben vettél jegyet :) Jópár felülvizsgálati kérelmet küldtük már be nekik postán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Jópár felülvizsgálati kérelmet küldtük már be nekik postán. hmm. Apámnak meg asszondták hogy személyesen fáradjon be. :) de jó hogy ismerik a saját cégüket :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Hát ha meg tudod állni hogy még 6000km-ig ne költsd el a rávalót, akkor várjál. Ha viszont esélyes, hogy addíg elmegy másra, akkor cseréld ki most. :) Azzal nem csinálsz bajt, ha korábban cseréled, akkor szokott gubanc lenni ha később. kép 1 kép 2 Szép! A szíjat már láttam, a szelepet most először. - mennyi futott km-nél szakadt el, sok város és pörgetés/csapatás volt benne? (én csak városoztam eleget, nem kínoztam) - ez az egy hajlott el és ez szívó, vagy kipuff (elsőre tippelek)? -milyen károd is volt még.... Ja és hatott, ez komolyan elég volt arra hogy megveszem, aztán eláll nálam egy 2-3 hónapot. Szerelő megvan, (folyamatosan kap munkát tőlem, most a japán csotrogányon kell kipuff. csövet cserélni, egy helyen meg szeletelünk... na ezen csak egy középdob-hátsó dob közti kanyargós cső kerül, 14.000 be, a leömlő a középdobbal 43.000, na ezt inkább darabolni, javítani, a hátsódobról ne is beszéljünk az csak a dob 2 centi csővel, meg a véggel 35.000 !!! ) Gates szíj több helyen is van- elég olcsón. láttam olcsó Quap pumpát de inkább + 3000 ért egy jobbat, a görgő meg szíjjal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Én 86 ezernél cseréltettem a vezérlést (amikor megvettem) aztán szíj - feszítő- és vezetőgörgő csere 115 ezer majd 135 ezernél vízpumpával együtt megint az egész ha már csere. Inkább hamarabb mint szét legyen az egész -mondjuk szétment anélkül is.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Hűűhaaa. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Szép! A szíjat már láttam, a szelepet most először. - mennyi futott km-nél szakadt el, sok város és pörgetés/csapatás volt benne? (én csak városoztam eleget, nem kínoztam) - ez az egy hajlott el és ez szívó, vagy kipuff (elsőre tippelek)? -milyen károd is volt még.... Ja és hatott, ez komolyan elég volt arra hogy megveszem, aztán eláll nálam egy 2-3 hónapot. Szerelő megvan, (folyamatosan kap munkát tőlem, most a japán csotrogányon kell kipuff. csövet cserélni, egy helyen meg szeletelünk... na ezen csak egy középdob-hátsó dob közti kanyargós cső kerül, 14.000 be, a leömlő a középdobbal 43.000, na ezt inkább darabolni, javítani, a hátsódobról ne is beszéljünk az csak a dob 2 centi csővel, meg a véggel 35.000 !!! ) Gates szíj több helyen is van- elég olcsón. láttam olcsó Quap pumpát de inkább + 3000 ért egy jobbat, a görgő meg szíjjal együtt. Nem tudom hány kilóméter volt benne, mert akkor vettem, és a kereskedő nem tudta mikor volt vezérlés csere. Akkor még nagypapisan vezettem, semmi pörgetés, csapatás, vegyesen város, országút. Simán csak felkapcsoláskor elment az erő, leállt a motor, és ennyi. Mind a 4 szívószelep elgörbült, meg egy himba eltört. A gates szíj "szemre" jó állapotban volt, vagy túl volt feszítve, vagy esetleg először a himba tört el, és megakasztotta a vezérést. Nem újítottuk fel a HF-et vettem egyet bontottan azt raktuk bele. Maga a kár olyan 30 ezer volt, de mivel sokmindent cseréltem, 50 volt a vége , csak anyagköltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Valami hasonló tuning valakinek? NITRO Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nem tudom hány kilóméter volt benne, mert akkor vettem, és a kereskedő nem tudta mikor volt vezérlés csere. Akkor még nagypapisan vezettem, semmi pörgetés, csapatás, vegyesen város, országút. Simán csak felkapcsoláskor elment az erő, leállt a motor, és ennyi. Mind a 4 szívószelep elgörbült, meg egy himba eltört. A gates szíj "szemre" jó állapotban volt, vagy túl volt feszítve, vagy esetleg először a himba tört el, és megakasztotta a vezérést. Nem újítottuk fel a HF-et vettem egyet bontottan azt raktuk bele. Maga a kár olyan 30 ezer volt, de mivel sokmindent cseréltem, 50 volt a vége , csak anyagköltség. Kócolásnál nem feltétlenül a szíjszakadás lehet a ludas. Eltépheti a szíjat a vízpumpa is amikor beáll rajta a csapágy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Valami hasonló tuning valakinek? NITRO :hiya: :lol: ..és azok meg csak kacarásznak azon, hogy hazavágtak egy V8-at... :) .......... :( "gyűrődési zóna" és utána még megy is.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Kócolásnál nem feltétlenül a szíjszakadás lehet a ludas. Eltépheti a szíjat a vízpumpa is amikor beáll rajta a csapágy. :huh: és ezért kell a punepát időben....még 60 E km enként kidobni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Úgy látom minden diesel megjavult újabban!! :huh: :lol: Persze ez egy Astránál természetes :P B) Nem talált valaki a neten véletlenül Astra SZERVÍZFÜZETET beszkennelve? Még sosem láttam milyen lehet.... Ha tud valaki linket lécci dobjon meg vele, nagyon megköszönném!!! ^_^ KÖSZIKE!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Úgy látom minden diesel megjavult újabban!! :huh: :lol: Persze ez egy Astránál természetes :P B) Nem talált valaki a neten véletlenül Astra SZERVÍZFÜZETET beszkennelve? Még sosem láttam milyen lehet.... Ha tud valaki linket lécci dobjon meg vele, nagyon megköszönném!!! ^_^ KÖSZIKE!! Az Így csináldra gondolsz, vagy a szervízkönyvre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Valami hasonló tuning valakinek? NITRO Szépen hazavágták a verdát! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Az Így csináldra gondolsz, vagy a szervízkönyvre? Nem erre: http://img.beta.expressz.hu/02/de/bc/cb-main.jpg Hanem a szervízfüzetre, amibe írják az olajcserét (km, dátum, mit cseréltek még), és le van benne írva, hogy mit mikor kell ellenőrizni, cserélni! Nekem az a könyv kéne, amibe akkor írnak, amikor márkaszervízbe viszed az autót! Sajna mikor megvettem, nem adtak vele semmi könyvet, de a "Kezelési, karbantartási kézikönyvet (amit adnak az autóhoz újkorában) már kinyomtattam, és be is köttettem magamnak! de szervízkönyvet még csak nem is láttam sosem...... :lol: Lécci lécci lécci segítsetek, ha tudtok! Szerintem másnak is hasznos lehetne!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nem erre: http://img.beta.expressz.hu/02/de/bc/cb-main.jpg Hanem a szervízfüzetre, amibe írják az olajcserét (km, dátum, mit cseréltek még), és le van benne írva, hogy mit mikor kell ellenőrizni, cserélni! Nekem az a könyv kéne, amibe akkor írnak, amikor márkaszervízbe viszed az autót! Sajna mikor megvettem, nem adtak vele semmi könyvet, de a "Kezelési, karbantartási kézikönyvet (amit adnak az autóhoz újkorában) már kinyomtattam, és be is köttettem magamnak! de szervízkönyvet még csak nem is láttam sosem...... :lol: Lécci lécci lécci segítsetek, ha tudtok! Szerintem másnak is hasznos lehetne!! :huh: Ja vágom, a szervízkönyv kell neked. Az nekem sincs, itt a fórumon tanultam meg az időközöket. B) Valamint írom itthon. ^_^ Amit mutattál képen, az is megvan nekem, meg az így csináld is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Kócolásnál nem feltétlenül a szíjszakadás lehet a ludas. Eltépheti a szíjat a vízpumpa is amikor beáll rajta a csapágy. :huh: Hát nem tudom, amikor kiszereltük a vízpumpa, és a feszítő is akadás-kotyogásmentesen forgott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts