spzoli Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 a film + on megy egy film 5 éves voltam, mikor láttam vajon miért volt kedvencem? :P rem látom a címét is :( http://webshop.animare.hu/szaguldo_bosszu+148827.html ez a én interceptorra emlékszem... 1986os... én 84ben születtem :hiya: ez vicces film...de engem megelőzött 3évvel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 ez vicces film...de engem megelőzött 3évvel :) akkori szemml nézve szerintem jó volt... de most is lemaradtam róla, hála haveromnak.... nem tud vki letölthetőséget hozzá?? mindenhol csak zárt letöltést találtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ehh, az az 500 km, inkább gyere te.. :hiya: Legalább helyre hackelik a kocsidat is normálisan.. :P :) Kb. olyan lenne, mintha valaki Győrből jönnne nemde ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Kb. olyan lenne, mintha valaki Győrből jönnne nemde ? :) Nekem 326km autópályán debrecenig. Aztán utána még odatalálni. Egy teli tankból pont megfordulnék. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 akkori szemml nézve szerintem jó volt... de most is lemaradtam róla, hála haveromnak.... nem tud vki letölthetőséget hozzá?? mindenhol csak zárt letöltést találtam :) Én megtaláltam az egyik oldalon, ahova regisztráltam, 700 mega, ha kell leszedem cd-re és postázom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Én megtaláltam az egyik oldalon, ahova regisztráltam, 700 mega, ha kell leszedem cd-re és postázom. :) inkább add meg a felhasználó nevet mega jelszót azt leszedem egy este Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Na alkatrészkereső fanok. Vezmtegelyen lévő számról megy a beazonosítás ? r904000056 és másik oldalon van rajta egy : gc15 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 inkább add meg a felhasználó nevet mega jelszót azt leszedem egy este Nem jó, mert kettős bejelentkezésért kiraknak az oldalról. Meg amúgy is az asszony oldala, nekem sem mond el semmit, de ha akarsz tárgyalhatsz vele. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Összeomlott a magyar autópiac. No komment, várható volt.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Összeomlott a magyar autópiac. No komment, várható volt.. :) Biztos ezért akarják az új műszakit behozni, de azt nem értem, hogy ha az embereknek lenne zsé a zsebében akkor nem vennének szép új autókat, de igen, én is már kinéztem a következőt csak a zsé kellene, hogy meg is tudjam valósítani az álmaimat. Sajna már megint a fejétől bűzlik a hal! Ezek után nem is tudom, hogy mit várnak el egy átlag embertől, mikor a részletes autók 75%-át is 10 évre vették, ezek után csak azt tudom mondani, hogy nagyon gyorsan felejt ez a nemzet és rohadt nehezzen tanul, itt mindent meg lehet tenni ebben az országban, mert a vezérbirka fent van! :( Elkeserítő a helyzet sajnos! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Biztos ezért akarják az új műszakit behozni, de azt nem értem, hogy ha az embereknek lenne zsé a zsebében akkor nem vennének szép új autókat, de igen, én is már kinéztem a következőt csak a zsé kellene, hogy meg is tudjam valósítani az álmaimat. Sajna már megint a fejétől bűzlik a hal! Ezek után nem is tudom, hogy mit várnak el egy átlag embertől, mikor a részletes autók 75%-át is 10 évre vették, ezek után csak azt tudom mondani, hogy nagyon gyorsan felejt ez a nemzet és rohadt nehezzen tanul, itt mindent meg lehet tenni ebben az országban, mert a vezérbirka fent van! :P Elkeserítő a helyzet sajnos! Üdv:BB :) ...meg már nálatok annyit kell az autó puszta birtoklásáért fizetni, hogy az már magában luxusnak számit - legyen szó egy régi "roncsról" vagy egy vadi új luxusjárgányról - én már nem is tudom elképzelni, hogy miből...súlyadó, teljesitményadó meg mittudomisén mi minden.. Lassan már az autó szine is meg lesz adóztatva :hiya: Addig nálunk, egyenlőre és szerencsére, az autó tulajdonosa befizeti a kötelezőt, kétévente műszaki és zöldkártya(ez utóbbit a katalizátor nélküli esetében évente) és nyomod a gázt....kopp-kopp-kopp :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Őszintén szólva engem is ez az akkori lehetetlen helyzet tántorított el pár éve új autó vásárlásától (bár akkor érdekes módon sokkal jobban kerestem pedig ugyanaz a meló, ugyanaz a munkakör) még jó, hogy nem mentem bele, tavaly előtt kocsistól oda lenne mindenem és max 1 évig élvezhettem volna a szép újat :( úgyhogy jobb is, hogy nem ugrottam bele.. :P Egy ilyen volt tervben (-bocs az offért :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 :) ...meg már nálatok annyit kell az autó puszta birtoklásáért fizetni, hogy az már magában luxusnak számit - legyen szó egy régi "roncsról" vagy egy vadi új luxusjárgányról - én már nem is tudom elképzelni, hogy miből...súlyadó, teljesitményadó meg mittudomisén mi minden.. Lassan már az autó szine is meg lesz adóztatva :P Addig nálunk, egyenlőre és szerencsére, az autó tulajdonosa befizeti a kötelezőt, kétévente műszaki és zöldkártya(ez utóbbit a katalizátor nélküli esetében évente) és nyomod a gázt....kopp-kopp-kopp :( Bejelentkezhetek hozzátok lakni? 2e Ft-os műszaki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Bejelentkezhetek hozzátok lakni? 2e Ft-os műszaki... Minthogy nálunk annyi, arra gondolsz? Mert nem egészen, habár már nem emlékszem mennyi volt utoljára, de egy hirtelen keresésen ezt és ezt találtam. Az elsőben a piros táblázat legelső pontjában irja, 29,90EUR..de nekem is a másodikban látható összeg, a 20euró(kb.600Sk) körüli rémlett és valahol ott is lehet mostanság az alsó határ...bár ez azért helyenként biztosan változó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Bejelentkezhetek hozzátok lakni? 2e Ft-os műszaki... Ezt már én is akartam kérdezni.... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 :( ...meg már nálatok annyit kell az autó puszta birtoklásáért fizetni, hogy az már magában luxusnak számit - legyen szó egy régi "roncsról" vagy egy vadi új luxusjárgányról - én már nem is tudom elképzelni, hogy miből...súlyadó, teljesitményadó meg mittudomisén mi minden.. Lassan már az autó szine is meg lesz adóztatva :hiya: Addig nálunk, egyenlőre és szerencsére, az autó tulajdonosa befizeti a kötelezőt, kétévente műszaki és zöldkártya(ez utóbbit a katalizátor nélküli esetében évente) és nyomod a gázt....kopp-kopp-kopp :P psssszt!!!! ne aggyá' nekik ötleteket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 psssszt!!!! ne aggyá' nekik ötleteket... :) okosak azok, kitalálnak majd vmit még :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 okosak azok, kitalálnak majd vmit még :lol: Maradjunk a "találékony" kifejezésnél :P :( :hiya: Amúgy most akko' mivan azzal az éjszakai minitalival? Mész balcsira vagy nem mész? meg ha igen akkor mikor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 psssszt!!!! ne aggyá' nekik ötleteket... :) Kitalálják azt maguktól is csak rájuk kell hagyni mint az eddigieket... :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 psssszt!!!! ne aggyá' nekik ötleteket... :) Nem is lenne annyira új ötlet. Biztosítók tudtommal csinálják (talán Magyarországon nem), hogy az autó színét is figyelembe veszik, mivel szerintük pl. a piros színű autók vezetői statisztikailag agresszívabbak, tehát nagyobb kockázati tényezőt jelentenek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 olyan kérdésem lenne, hátha hallottatok már róla. mikor anno megcsináltuk a motor átalakítást, elég sok fórumot átböngésztem. találtam olyan lehetőséget, hogy ha gyújtásnál a TID 2gomját nyomva tartom akkor először kiírja a pillanatnyi sebességet, aztán kíirja a hibakódo(ka)t, ha van(nak). aztán kijelző teszt és beáll alap állapotra. ez működik is minden gond nélkül. namost van vmi olyan halvány emlékem, hogy ha járó motornál csinálom ugyan ezt, akkor átáll valamilyen vészprogram szerűségre :) kipróbálni még nem próbáltam, és a fórumot sem találom ahol olvastam. vkinek van ezzel kapcs használható infója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Nem is lenne annyira új ötlet. Biztosítók tudtommal csinálják (talán Magyarországon nem), hogy az autó színét is figyelembe veszik, mivel szerintük pl. a piros színű autók vezetői statisztikailag agresszívabbak, tehát nagyobb kockázati tényezőt jelentenek :P szobikari szorulna...piros, stift, kalap gyááá :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 ... vkinek van ezzel kapcs használható infója? Attól függ meddig pörgeted :P :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 szobikari szorulna...piros, stift, kalap gyááá :) :( Jaja :P Tényleg, mi van vele? Mostanában nem járt erre (nem, mintha annyira hiányozna... :lol: :hiya: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Jaja :) Tényleg, mi van vele? Mostanában nem járt erre (nem, mintha annyira hiányozna... :hiya: :( ). Pedig nagyon jól összecimboráztatok.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts