Novy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) nemrég linkeltem egy képet ilyen témában láttad? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 nemrég linkeltem egy képet ilyen témában láttad? :hiya: Ne offfffojjj mááááááááááá... :) :( :P láttam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 ez nem off volt :) mi ez a bubarus kép egy opel fórumon? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 mitől függ az, hogy éppen hova szervezik a blitz-t? :P meg kell pályázni ???? és ami a legjobbnak tűnik, az lesz elfogadva? Te pályázatíró.. :) :hiya: Szóval biztosított legyen az esti buli, mégpedig úgy, hogy mi se zavarjuk a környezetünket... mert lássuk be, kevés szarabb dolog van minta mikor a pékek kiállítanak a buli közepén, és lenyomják a zenét... Na látod ez viszont érdekes egy dolog, ott dörömbölt a hangtechnika tőlem 15 méterre és engem b###ttul nem zavart :( mondjuk lehet Opelos Fater pálesze tett róla :lol: :D na de tényleg nem tűnt fel, hogy bömböl a zene. Persze a kemping túlsó végén a dajcsenöket bezzeg zavarta szerencséjük, hogy a vihar jött, opeles meg ment mert még azóta is kb keresgetnék a rendszámtábláikat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 ez nem off volt :P mi ez a bubarus kép egy opel fórumon? :hiya: Legalább autó... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :P ez má tyűha Stifler mamája? :) csöcsebimbó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Noh, felraktam. Nagyon menőőő. :) http://asty.uw.hu/images/kep(668).jpg Nincs magasan? A fűtőszálhoz passzítotad? Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :( Jó is hogy vacsira, éhgyomorra durva lenne. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nincs magasan? A fűtőszálhoz passzítotad? Ha jól megnézed, pont azon fut végig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ha jól megnézed, pont azon fut végig. :P Ja tényleg, ebből a szögből nem láttam. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Legalább autó... :P :hiya: Milyen gyakran kell benne hibakódokat villogtatni? :D Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :P Pfuj, nem szabad, dobodel, hinnye... mostjövökasszonytólnemszabad... de dög vagy, tudod hogy nem szabad :lol: :( Nekem egy kicsit kisebb raginyám lesz, de elvileg a héten meglesz. :) majd lövök róla pikcsőrt. Jah, ma kaptam egy öngyújtót... öngyújtás után 20 mp-ig kék-piros villogást ad elő, nem gyenge fényerővel. :D szerintetek ha éjszaka menet közben rágyújtok, az engedély nélküli megkülönböztetőjelzés használat? :D (nem, nem dohányolok kocsiban, de tegyük fel hogy feltesszük :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :( ??? Én már megszoktam,csak annyira agyhalott a barátom,mint én! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Milyen gyakran kell benne hibakódokat villogtatni? :P Pfuj, nem szabad, dobodel, hinnye... mostjövökasszonytólnemszabad... de dög vagy, tudod hogy nem szabad :P :( Nekem egy kicsit kisebb raginyám lesz, de elvileg a héten meglesz. :) majd lövök róla pikcsőrt. Jah, ma kaptam egy öngyújtót... öngyújtás után 20 mp-ig kék-piros villogást ad elő, nem gyenge fényerővel. :hiya: szerintetek ha éjszaka menet közben rágyújtok, az engedély nélküli megkülönböztetőjelzés használat? :D (nem, nem dohányolok kocsiban, de tegyük fel hogy feltesszük :P ) :lol: kérem kapcsojaki :D inkább tedd fel a kettes flájersz lemezt jó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) kérem kapcsojaki :hiya: inkább tedd fel a kettes flájersz lemezt jó? :lol: Jóvanna, de hogy havert akkor is félre fogom állítani egy öngyújtóval az tuti :( :P :D velem van az öngyutacs ereje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Jóvanna, de hogy havert akkor is félre fogom állítani egy öngyújtóval az tuti :) :( :hiya: velem van az öngyutacs ereje :lol: nekünk egyszer elég volt egy 4körlámpás bmw vel villantani, és áltak is lefelé, azt hitték, hogy a 4 körös zsiguli rendőrautó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 nekünk egyszer elég volt egy 4körlámpás bmw vel villantani, és áltak is lefelé, azt hitték, hogy a 4 körös zsiguli rendőrautó :( Nah de a mostani octavia-focus részlegnek nincs kerek lámpája, meg monnyuk az astrának sincs :P :hiya: különben sem vagyok olyan villogós ember :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Nah de a mostani octavia-focus részlegnek nincs kerek lámpája, meg monnyuk az astrának sincs :hiya: :lol: különben sem vagyok olyan villogós ember :) Nekem volt a biciklire bazi erős halogén lámpám, aztán amikot tekertem haza azzal szoktam vilogatn, ha a parasztok jöttek szembe refivel. Legtöbben vissza is vették, mert nem tudták mi jön az úton. :D Aztán egyszercsak vki utánnam fordult, amikor meglátta hogy csak egy cangás szórakozik. Lehet csak útbaigazítást kértek, én mindenesetre 10 percig feküdtem az árokban lapulva amíg elmentek. :P :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Nekem volt a biciklire bazi erős halogén lámpám, aztán amikot tekertem haza azzal szoktam vilogatn, ha a parasztok jöttek szembe refivel. Legtöbben vissza is vették, mert nem tudták mi jön az úton. :D Aztán egyszercsak vki utánnam fordult, amikor meglátta hogy csak egy cangás szórakozik. Lehet csak útbaigazítást kértek, én mindenesetre 10 percig feküdtem az árokban lapulva amíg elmentek. :( :) :P :hiya: :lol: csaklapulokafűűűűben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Én már megszoktam,csak annyira agyhalott a barátom,mint én! :( Nem inkább most jön meg az esze? :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 ...Megkérdezhetem a havertól, hogy van-e. ... Ha majd arra jársz, megkérdezhetnéd, hogy van-e a hullaszállítómba térelválasztó hálója. Nem szeretem, amikor előremásznak a hullák. :) :( Amúgy a vaterásat lenyúlta előlem az opelosfater. Ha esetleg találkozol vele, add át üdvözletemet neki! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ha majd arra jársz, megkérdezhetnéd, hogy van-e a hullaszállítómba térelválasztó hálója. Nem szeretem, amikor előremásznak a hullák. :P :hiya: Amúgy a vaterásat lenyúlta előlem az opelosfater. Ha esetleg találkozol vele, add át üdvözletemet neki! :lol: Oks. Amúgy Fater még kinn van Svédben, így kicsit bajos neki átadnom bármit is. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 akik pest irányából mennek a blitz re.. azok pályán mennek végig??? a végén még lehet én is megyek, mert variálnak a haveroka balcsizással, és ha felidegesítenek mehetnek ahova akarnak, és lemegyek akkor inkább a Blitzre, és azért érdeklődöm, mert ha nem pályán menne vki, akkor csatlakoznék én is, és onnantól mehetnénk együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 ott van ahova szervezik Szervezzetek már egyet Erdélyben is noooooooooooo :) Volt itt motoros tali is rengeteg magyaro-i motoros is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Szervezzetek már egyet Erdélyben is noooooooooooo :P Ehh, az az 500 km, inkább gyere te.. :hiya: Legalább helyre hackelik a kocsidat is normálisan.. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 a film + on megy egy film 5 éves voltam, mikor láttam vajon miért volt kedvencem? :( rem látom a címét is :) http://webshop.animare.hu/szaguldo_bosszu+148827.html ez a én interceptorra emlékszem... 1986os... én 84ben születtem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts