Novy Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 :) nemrég linkeltem egy képet ilyen témában láttad? :(
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 nemrég linkeltem egy képet ilyen témában láttad? :hiya: Ne offfffojjj mááááááááááá... :) :( :P láttam... :lol:
Novy Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 ez nem off volt :) mi ez a bubarus kép egy opel fórumon? :(
Guest Sanci Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 mitől függ az, hogy éppen hova szervezik a blitz-t? :P meg kell pályázni ???? és ami a legjobbnak tűnik, az lesz elfogadva? Te pályázatíró.. :) :hiya: Szóval biztosított legyen az esti buli, mégpedig úgy, hogy mi se zavarjuk a környezetünket... mert lássuk be, kevés szarabb dolog van minta mikor a pékek kiállítanak a buli közepén, és lenyomják a zenét... Na látod ez viszont érdekes egy dolog, ott dörömbölt a hangtechnika tőlem 15 méterre és engem b###ttul nem zavart :( mondjuk lehet Opelos Fater pálesze tett róla :lol: :D na de tényleg nem tűnt fel, hogy bömböl a zene. Persze a kemping túlsó végén a dajcsenöket bezzeg zavarta szerencséjük, hogy a vihar jött, opeles meg ment mert még azóta is kb keresgetnék a rendszámtábláikat..
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 ez nem off volt :P mi ez a bubarus kép egy opel fórumon? :hiya: Legalább autó... :) :(
Novy Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :P ez má tyűha Stifler mamája? :) csöcsebimbó :(
zotya975 Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Noh, felraktam. Nagyon menőőő. :) http://asty.uw.hu/images/kep(668).jpg Nincs magasan? A fűtőszálhoz passzítotad? Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :( Jó is hogy vacsira, éhgyomorra durva lenne. :P
daykiller Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Nincs magasan? A fűtőszálhoz passzítotad? Ha jól megnézed, pont azon fut végig. :)
zotya975 Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Ha jól megnézed, pont azon fut végig. :P Ja tényleg, ebből a szögből nem láttam. :) :(
Dáwid Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Legalább autó... :P :hiya: Milyen gyakran kell benne hibakódokat villogtatni? :D Nesztek vacsira Hűűhaaaa. :P Pfuj, nem szabad, dobodel, hinnye... mostjövökasszonytólnemszabad... de dög vagy, tudod hogy nem szabad :lol: :( Nekem egy kicsit kisebb raginyám lesz, de elvileg a héten meglesz. :) majd lövök róla pikcsőrt. Jah, ma kaptam egy öngyújtót... öngyújtás után 20 mp-ig kék-piros villogást ad elő, nem gyenge fényerővel. :D szerintetek ha éjszaka menet közben rágyújtok, az engedély nélküli megkülönböztetőjelzés használat? :D (nem, nem dohányolok kocsiban, de tegyük fel hogy feltesszük :P )
J0hnny Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 :( ??? Én már megszoktam,csak annyira agyhalott a barátom,mint én! :)
Novy Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Milyen gyakran kell benne hibakódokat villogtatni? :P Pfuj, nem szabad, dobodel, hinnye... mostjövökasszonytólnemszabad... de dög vagy, tudod hogy nem szabad :P :( Nekem egy kicsit kisebb raginyám lesz, de elvileg a héten meglesz. :) majd lövök róla pikcsőrt. Jah, ma kaptam egy öngyújtót... öngyújtás után 20 mp-ig kék-piros villogást ad elő, nem gyenge fényerővel. :hiya: szerintetek ha éjszaka menet közben rágyújtok, az engedély nélküli megkülönböztetőjelzés használat? :D (nem, nem dohányolok kocsiban, de tegyük fel hogy feltesszük :P ) :lol: kérem kapcsojaki :D inkább tedd fel a kettes flájersz lemezt jó? :D
Dáwid Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 :) kérem kapcsojaki :hiya: inkább tedd fel a kettes flájersz lemezt jó? :lol: Jóvanna, de hogy havert akkor is félre fogom állítani egy öngyújtóval az tuti :( :P :D velem van az öngyutacs ereje :D
Novy Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Jóvanna, de hogy havert akkor is félre fogom állítani egy öngyújtóval az tuti :) :( :hiya: velem van az öngyutacs ereje :lol: nekünk egyszer elég volt egy 4körlámpás bmw vel villantani, és áltak is lefelé, azt hitték, hogy a 4 körös zsiguli rendőrautó :P
Dáwid Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 nekünk egyszer elég volt egy 4körlámpás bmw vel villantani, és áltak is lefelé, azt hitték, hogy a 4 körös zsiguli rendőrautó :( Nah de a mostani octavia-focus részlegnek nincs kerek lámpája, meg monnyuk az astrának sincs :P :hiya: különben sem vagyok olyan villogós ember :)
zotya975 Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 Nah de a mostani octavia-focus részlegnek nincs kerek lámpája, meg monnyuk az astrának sincs :hiya: :lol: különben sem vagyok olyan villogós ember :) Nekem volt a biciklire bazi erős halogén lámpám, aztán amikot tekertem haza azzal szoktam vilogatn, ha a parasztok jöttek szembe refivel. Legtöbben vissza is vették, mert nem tudták mi jön az úton. :D Aztán egyszercsak vki utánnam fordult, amikor meglátta hogy csak egy cangás szórakozik. Lehet csak útbaigazítást kértek, én mindenesetre 10 percig feküdtem az árokban lapulva amíg elmentek. :P :( :D
Dáwid Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 Nekem volt a biciklire bazi erős halogén lámpám, aztán amikot tekertem haza azzal szoktam vilogatn, ha a parasztok jöttek szembe refivel. Legtöbben vissza is vették, mert nem tudták mi jön az úton. :D Aztán egyszercsak vki utánnam fordult, amikor meglátta hogy csak egy cangás szórakozik. Lehet csak útbaigazítást kértek, én mindenesetre 10 percig feküdtem az árokban lapulva amíg elmentek. :( :) :P :hiya: :lol: csaklapulokafűűűűben :D
hening Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 Én már megszoktam,csak annyira agyhalott a barátom,mint én! :( Nem inkább most jön meg az esze? :) :P
ivannorbi Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 ...Megkérdezhetem a havertól, hogy van-e. ... Ha majd arra jársz, megkérdezhetnéd, hogy van-e a hullaszállítómba térelválasztó hálója. Nem szeretem, amikor előremásznak a hullák. :) :( Amúgy a vaterásat lenyúlta előlem az opelosfater. Ha esetleg találkozol vele, add át üdvözletemet neki! :P
hening Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 Ha majd arra jársz, megkérdezhetnéd, hogy van-e a hullaszállítómba térelválasztó hálója. Nem szeretem, amikor előremásznak a hullák. :P :hiya: Amúgy a vaterásat lenyúlta előlem az opelosfater. Ha esetleg találkozol vele, add át üdvözletemet neki! :lol: Oks. Amúgy Fater még kinn van Svédben, így kicsit bajos neki átadnom bármit is. :) :(
Novy Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 akik pest irányából mennek a blitz re.. azok pályán mennek végig??? a végén még lehet én is megyek, mert variálnak a haveroka balcsizással, és ha felidegesítenek mehetnek ahova akarnak, és lemegyek akkor inkább a Blitzre, és azért érdeklődöm, mert ha nem pályán menne vki, akkor csatlakoznék én is, és onnantól mehetnénk együtt.
Reeckatee Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 ott van ahova szervezik Szervezzetek már egyet Erdélyben is noooooooooooo :) Volt itt motoros tali is rengeteg magyaro-i motoros is
Guest Sanci Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 Szervezzetek már egyet Erdélyben is noooooooooooo :P Ehh, az az 500 km, inkább gyere te.. :hiya: Legalább helyre hackelik a kocsidat is normálisan.. :( :)
Novy Elküldve Július28, 2009 Elküldve Július28, 2009 a film + on megy egy film 5 éves voltam, mikor láttam vajon miért volt kedvencem? :( rem látom a címét is :) http://webshop.animare.hu/szaguldo_bosszu+148827.html ez a én interceptorra emlékszem... 1986os... én 84ben születtem :P
Recommended Posts