Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 éN inkább a klubtagságot válsztanám, de ha neked ez a rósuaszín ház szimpatikusabb, akkor használd egészséggel :) :( :P Írtam már hogy házat is venni kéne, mégsem veszek. Nem veszem meg :lol: (csak ha adnak hozzá egy F astra matchboxot is :hiya: :D 9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Olyan csajokat láttam ma a körúton, hogy becaráááás... kicsit utaztak a F1-es turistákra... :( És most a blitzen lesznek szép cicis nénik, akiknek nem lesz ruha a cicijén? :) Csak mer' tetszene nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 És most a blitzen lesznek szép cicis nénik, akiknek nem lesz ruha a cicijén? :) Csak mer' tetszene nekem. Lesznek...recskázni is lehet rájuk... :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 És most a blitzen lesznek szép cicis nénik, akiknek nem lesz ruha a cicijén? :) Csak mer' tetszene nekem. Szabad neked már olyat nézni??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Be kölll lépni :hiya: :lol: Házat is köllene venni, mégse veszek :D :P Na ezaz! Lépjél be, mert már lassan 3 hónapja várom a klubtagsági kártyát és a rendszámkereteket! :D Meg így blitz-re sem tudok menni, csak drágábban, de úgy meg megy a franc, ha már tag vagyok. :( Jó...akkor kérek mindenkit, hogy az Astra F-ben habár csevegés...de maradjon az Astra F technikai kérdéseknél... :P Őőő, ez direkt offolásokra van, nem? Legalábbis mi arra használjuk. :D Hogy az F Astrások tudjanak hol off témákról csevegni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Szabad neked már olyat nézni??? :) persze... F astrából... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Na ezaz! Lépjél be, mert már lassan 3 hónapja várom a klubtagsági kártyát és a rendszámkereteket! :lol: Meg így blitz-re sem tudok menni, csak drágábban, de úgy meg megy a franc, ha már tag vagyok. :P Őőő, ez direkt offolásokra van, nem? Legalábbis mi arra használjuk. :hiya: Hogy az F Astrások tudjanak hol off témákról csevegni. :) akkor nem jól használjátok... :D a blitznek nem az a feltétele, hogy villogtasd a kártyádat, hanem, hogy szerepelj a taglistán...és már is adott a kedvezmény... de ha valakinek ez nem egyértelmű... hááááát... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 persze... F astrából... :) Pörsze-pörsze monnya az aki a recskázásról írkál a cicis nénikre :hiya: :D nekem meg törli a babaházamat :lol: nemééér :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Néztem, de ez ott nem volt, csak a hogy repül a rugó. De hogy honnan a p.csából jött? :) :P szerencsétlen csávó... :( még szerencséje hogy nem a plexibe ment, hanem valamivel fölé.... :hiya: Nagy szerencséje van Massának, hogy nem a plexibe ment. Szegény Senna is úgy halt meg, hogy egy karbonszál átfúródott a sisak plexijén. Borzalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 akkor nem jól használjátok... :P a blitznek nem az a feltétele, hogy villogtasd a kártyádat, hanem, hogy szerepelj a taglistán...és már is adott a kedvezmény... de ha valakinek ez nem egyértelmű... hááááát... :) Hááááát... már abban is kételkedek, hogy egyáltalán létezek-e egy listán, azonkívül, hogy a fórumon kaptam jogot. :( Nade mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ez a társalgós offolós topik... :) Jelzem a fórum elsősorban klubtagok részére van fenntartva, akik fizetnek is érte... ők hozzászólhatnak az összes topikhoz... a nem klubtagoknak is meg van a lehetőség itt ott...de érthető módon nem szempont, hogy kötetlen offolásokba menjen át a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hááááát... már abban is kételkedek, hogy egyáltalán létezek-e egy listán, azonkívül, hogy a fórumon kaptam jogot. :) Nade mindegy. Amúgy ennek is meg van az oka... nem szaladgál senki 1 emberke klubtagsági kártyáját legyártatni... mindig összevárunk pár emberkét, és egyben csináltatjuk... most még egy székhelyváltás is közbejött, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Amúgy ennek is meg van az oka... nem szaladgál senki 1 emberke klubtagsági kártyáját legyártatni... mindig összevárunk pár emberkét, és egyben csináltatjuk... most még egy székhelyváltás is közbejött, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog... Akkor jól kifogtam. :P A jelenlegi első rendszámkeretem meg lassan szétesik már... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Amúgy ennek is meg van az oka... nem szaladgál senki 1 emberke klubtagsági kártyáját legyártatni... mindig összevárunk pár emberkét, és egyben csináltatjuk... most még egy székhelyváltás is közbejött, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog... Bocs, hogy outszájderként belepofázok, de azééér ez gyengécske magyarázat! Ha valaki fizetett, és azért előnyök járnak, aminek a feltétele a kártya megléte, akkor nincs helye magyarázkodásnak. (Csak csendben írom, mert még a végén kapok egyet pofámra és kizártok :), de ez így lenyúlásnak látszik, még ha nem is az.) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Pörsze-pörsze monnya az aki a recskázásról írkál a cicis nénikre :lol: :D nekem meg törli a babaházamat :D nemééér :) :( simán... :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Bocs, hogy outszájderként belepofázok, de azééér ez gyengécske magyarázat! Ha valaki fizetett, és azért előnyök járnak, aminek a feltétele a kártya megléte, akkor nincs helye magyarázkodásnak. (Csak csendben írom, mert még a végén kapok egyet pofámra és kizártok :(, de ez így lenyúlásnak látszik, még ha nem is az.) ) Ez így van... lehet segíteni, ha szeretne valaki, mi is a szabadidőnkben csináljuk, rohangálunk ügyvédhez, papírokkal jobbra balra, szervezzük a találkozót, ami a saját zsebünket nem hogy gyarapítaná, hanem elég csúnyán zsebbenyúlunk ilyenkor...hogy a klubtagoknak, meg az akár nem klubtagoknak jó legyen... És igen... a klubtagsággal előnyök járnak...ez így van... én is ugyan úgy fizetek klubtagságit mint a többi klubtag...de pl klubtagságim sincs...hogy ne kerüljön az is pénzbe feleslegesen a klubnak... és jééé élek... :) ... és pont ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen szolgáltatásokat vettél igénybe, ahol hiányzott a kártya megléte??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ez így van... lehet segíteni, ha szeretne valaki, mi is a szabadidőnkben csináljuk, rohangálunk ügyvédhez, papírokkal jobbra balra, szervezzük a találkozót, ami a saját zsebünket nem hogy gyarapítaná, hanem elég csúnyán zsebbenyúlunk ilyenkor...hogy a klubtagoknak, meg az akár nem klubtagoknak jó legyen... És igen... a klubtagsággal előnyök járnak...ez így van... én is ugyan úgy fizetek klubtagságit mint a többi klubtag...de pl klubtagságim sincs...hogy ne kerüljön az is pénzbe feleslegesen a klubnak... és jééé élek... :) ... és pont ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen szolgáltatásokat vettél igénybe, ahol hiányzott a kártya megléte??? Én semmit, és nem is tervezek, de itt hallottam, hogy rendszámkeret, találkozó belépő és még valami más is rémlik, de hangsúlyozom, engem nem érint, mert már kinőttem a kempingezésből. Ellenben az "emberkék" panaszkodnak. :( A társadalmi munkát meg nem illik felhánytorgatni, ha valaki önként vállalta. (Én is önként voltam motoros szakosztályvezető 15 évig, zsebből finanszíroztam magamat, és dög sok időt töltöttem a 15 fős csapatommal. Oszt mégse hánytorgattam fel senkinek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ez így van... lehet segíteni, ha szeretne valaki, mi is a szabadidőnkben csináljuk, rohangálunk ügyvédhez, papírokkal jobbra balra, szervezzük a találkozót, ami a saját zsebünket nem hogy gyarapítaná, hanem elég csúnyán zsebbenyúlunk ilyenkor...hogy a klubtagoknak, meg az akár nem klubtagoknak jó legyen... És igen... a klubtagsággal előnyök járnak...ez így van... én is ugyan úgy fizetek klubtagságit mint a többi klubtag...de pl klubtagságim sincs...hogy ne kerüljön az is pénzbe feleslegesen a klubnak... és jééé élek... :P ... és pont ezért szeretném megkérdezni, hogy milyen szolgáltatásokat vettél igénybe, ahol hiányzott a kártya megléte??? ez így oké, megértem és rendben, de azzal ha minden off jellegű dolgot törölsz, meg elzavarsz az egyéb-csevegés részlegről, attól nem pofázásmentes lesz a fórum, hanem szimplán el fog offolódni a többi topic. Az se volt gyenge teljesítmény hogy egyesek (nem mondom hogy JOhnny meg hogy Hening :hiya: ) rászoktatták az offgépeket nagyrészt, hogy ami nem ottani téma, azt legalább a csevegés keretein belülre szorítsák. Ha még itt se lehet annak sztem az lesz a vége hogy mindenki mindenhol mindenről fog mindent csinálni. :( :) de ne legyen igazam, amúgy sem vagyok klubtag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 ez így oké, megértem és rendben, de azzal ha minden off jellegű dolgot törölsz, meg elzavarsz az egyéb-csevegés részlegről, attól nem pofázásmentes lesz a fórum, hanem szimplán el fog offolódni a többi topic. Az se volt gyenge teljesítmény hogy egyesek (nem mondom hogy JOhnny meg hogy Hening :P ) rászoktatták az offgépeket nagyrészt, hogy ami nem ottani téma, azt legalább a csevegés keretein belülre szorítsák. Ha még itt se lehet annak sztem az lesz a vége hogy mindenki mindenhol mindenről fog mindent csinálni. :( :) de ne legyen igazam, amúgy sem vagyok klubtag... Igeeeen? Sztem ehhez kevés közöm volt. Mindíg Tszecső, és JOhnny "lármázott" miatta, megjegyzem helyesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Részemről befejeztem... Érezzétek jól magatokat, de azért drukkoljatok, hogy legyen elég klubtag, hogy fent tudja legalább anyagilag tartani a fórumot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Szerintem felesleges ezen a dolgon veszekedni. Antinak igaza van és mindíg lesznek emberek akik nem szánnak arra időt,hogy a dolgok mögé nézzenek. Ezzel nem akarlak téged megbántani meg senkit de igenis sok áldozattal és munkával ját egy ilyen klub és fórum működtetése. Egyáltalán nem felhánytorgatás a társadalmi munka mert igenis rengeteget áldoznak a rendezők a saját zsebükből egy ilyen találkozóra. Én is benne voltam az eddigi Blitz -Weekendek szervezésében meg még pár találkozóéban és nem esik jól olvasni a hasonló "építő jellegű" hozzászólásokat. A közösségért pedíg igenis tenni kell nem csak élvezni annak javait és előnyeit. Ha megsértődnek a NEM klubtagok ha nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Igeeeen? Sztem ehhez kevés közöm volt. Mindíg Tszecső, és JOhnny "lármázott" miatta, megjegyzem helyesen. Télleg Tápi... De akkor is emlékszem olyanra hogy "áttettem ide, itt folytassátok" és aláírásnál te voltál. Vagy képzelődök? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hááááát... már abban is kételkedek, hogy egyáltalán létezek-e egy listán, azonkívül, hogy a fórumon kaptam jogot. :( Nade mindegy. Türelem, tornaterem. Le van gyártva a te kártyád is. :P Ha hiányolod, miért nem írsz pl. nekem? És akkor leírom, hogy gyártás kész, postázás alatt. MPL sebességéről ne engem kérdezz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Télleg Tápi... De akkor is emlékszem olyanra hogy "áttettem ide, itt folytassátok" és aláírásnál te voltál. Vagy képzelődök? :) Nem emlékszem, de ha megkeresed, és belinkeled elismerem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nem emlékszem, de ha megkeresed, és belinkeled elismerem. :P Csakazért se találtam most sehol, igazad van. Mindegy, akkor is belevettelek a körbe :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts