brezsó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 150-200 méterrel odébb pattant szét Barichello autójának a futóműve. Nem tudom elképzelni hogy mekkora erővel repülhettek ott szét a dolgok, de ha ez odáig pattant akkor nem gyenge lehetett :) Massa meg kb 280-al ment, szal ha a rugó csak függőlegesen pattant volna is föl, akkor is 280-al ment a fejének, de mint láttuk elég laposan repült az is. Nem semmi az a sisak, meg a szerencséje sem hogy nem 3 centivel lejjebb találta el az a sz.r Ha valóban Rubens kocsijának a darabja volt az, akkor az jó magasra felrepülhetett, hogy akkor ért vissza... A témához ...képek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 ---------------------------------- Mielőtt elcsöppennétek olvasgassatok kicsit, mondjuk ezt és a hozzá tartozó ezt. Mindjárt elmegy a kedvetek a kiscsajtól mert tuti felmegy bennetek a pumpa... :D Nem érdekel, rohadjanak meg, sőt eladom az astrát, és veszek egy kadettet, az még öregebb. :) Nekem tökéletes lenne így, ahogy van! :D Zotya akar mindenkit hizlalni! :P Ő a kondás! :hiya: :lol: Nem arról van szó, hogy a kövér nőket szeretem, csak nem szeretem ha egy csajt keresni kell az ágyban, meg becsúszik a fal meg az ágy közötti résen, mint a távkapcsoló :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nem érdekel, rohadjanak meg, sőt eladom az astrát, és veszek egy kadettet, az még öregebb. :) Nem arról van szó, hogy a kövér nőket szeretem, csak nem szeretem ha egy csajt keresni kell az ágyban, meg becsúszik a fal meg az ágy közötti résen, mint a távkapcsoló :( :D De a távirányító nem kiabál hogy hova esett, a csaj meg még vissza is mászik :lol: :D különben meg barátnőmnél még én is be tudok esni a fal és az ágy közé, mert ahogy behullok, eltolom az ágyat :P (pedig a kulcscsontom se látszik :D :hiya: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Akkor b-szhatom :) Be kölll lépni :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Be kölll lépni :( :P Házat is köllene venni, mégse veszek :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 De a távirányító nem kiabál hogy hova esett, a csaj meg még vissza is mászik :hiya: :lol: különben meg barátnőmnél még én is be tudok esni a fal és az ágy közé, mert ahogy behullok, eltolom az ágyat :( (pedig a kulcscsontom se látszik :D :P ) Persze nem kiabál, csak ha nem találom egész éjjel nézhetem a tévét. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Persze nem kiabál, csak ha nem találom egész éjjel nézhetem a tévét. :) miénken van olyan gomb hogy on off meg konektor is van tiéteken nincs? :P igen modern lehet aza tv :( :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Persze nem kiabál, csak ha nem találom egész éjjel nézhetem a tévét. :) a tv fénynél mást lehet csinálni :( :P (és ha nagyon unod még mindig oda lehet sétálni a dobozkához és megnyomni rajta a nagy gombot, vagy megkeresni hogy a zsinór hol tűnik el a falban, és disconnectálni :hiya: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 miénken van olyan gomb hogy on off meg konektor is van tiéteken nincs? :P igen modern lehet aza tv :( :hiya: Az on-off gombot állítólag nem szabad használni a be van kapcsolva a tévé mert nem tesz jót neki, a konnektor meg a szekrény mögött van. Egyéb ötlet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Jó...akkor kérek mindenkit, hogy az Astra F-ben habár csevegés...de maradjon az Astra F technikai kérdéseknél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Az on-off gombot állítólag nem szabad használni a be van kapcsolva a tévé mert nem tesz jót neki, a konnektor meg a szekrény mögött van. Egyéb ötlet? :) b+ nem önmegsemmisítő gombnak híjják, hanem on-off-nak :hiya: mellesleg mi a különbség a között hogy kihúzod a konektorból, vagy kikapcsolod a kapcsolójával? elveszi az áramot mind a 2 nem? :P Jó...akkor kérek mindenkit, hogy az Astra F-ben habár csevegés...de maradjon az Astra F technikai kérdéseknél... :lol: őőő... főnök, igen főnök :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Az on-off gombot állítólag nem szabad használni a be van kapcsolva a tévé mert nem tesz jót neki, a konnektor meg a szekrény mögött van. Egyéb ötlet? :) ezt ki mondta neked? meg ha be van kapcsolva a tv :( :P :hiya: ezt ugye te se gondolad komolyan? előbb kikapcsolod távirányítóval, és még egyszer a tvn is? :lol: mondjuk nekem olyana tv, hogy van on off meg van áramtalanító is, akkor még aled se világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Törölni fogok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 ...valahol lehet nézni F astra videókat, az astra kupáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Házat is köllene venni, mégse veszek :( :) Tehát akkor mégegyszer : ritka az 5000 Forintos ház :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 jó akkor töröltél... de más nem beszél másról?? 5ezer Ft os ház? :) azé sok lesz már a jóból sztem. F astra, csak hogy ne töröld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Tehát akkor mégegyszer : ritka az 5000 Forintos ház :( :P :hiya: az előző válaszomat is kitörölték, sztem menjünk inkább a motor-ba vagy az elektronikába megbeszélni :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 az előző válaszomat is kitörölték, sztem menjünk inkább a motor-ba vagy az elektronikába megbeszélni :P :) Mit írtál ? Nem láttam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Mit írtál ? Nem láttam :) Hogy rózsaszínt, és kicsit :P meg hogy kérdezzél F-astráról mert szigor van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hogy rózsaszínt, és kicsit :lol: meg hogy kérdezzél F-astráról mert szigor van :) Nyomass már valami linket egy ilyenről :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 babaház 5ért :) és az belefér még egy F astra csomijába is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nyomass már valami linket egy ilyenről :) :( :P ez? Jóó tudom kicsit túllépte a keretet, de használtam máshol biztos megvan 5-ből :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 ez? Jóó tudom kicsit túllépte a keretet, de használtam máshol biztos megvan 5-ből :hiya: éN inkább a klubtagságot válsztanám, de ha neked ez a rósuaszín ház szimpatikusabb, akkor használd egészséggel :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Olyan csajokat láttam ma a körúton, hogy becaráááás... kicsit utaztak a F1-es turistákra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 éN inkább a klubtagságot válsztanám, de ha neked ez a rósuaszín ház szimpatikusabb, akkor használd egészséggel :) :( :P Én nem... me minek... csak lehúzás az egész... :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts