Guest Sanci Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Majd fog :) előbb-utóbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Majd fog :) előbb-utóbb... Nem isis :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Bájos nem? :hiya: Rossz nő nincs csak kevés pia :( De ehhez egy pár évig inni kéne, addigra felnő :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nem isis :( Majd rájössz :P a szomszédban mindíg van jó példa, hogyan lehet lehúzni a népet -max kicsit átvariálják a dolgokat.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hűha!!! :) :( Zotya! Őt is felhízlalnád? :P Rossz nő nincs csak kevés pia :D De ehhez egy pár évig inni kéne, addigra felnő :hiya: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hűha!!! :) :( Zotya! Őt is felhízlalnád? :P :hiya: :lol: Bazz, mintha disznókról beszélnétek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Bazz, mintha disznókról beszélnétek. :) egyik traktoros, másik meg Zotya :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Bazz, mintha disznókról beszélnétek. :hiya: Nekem tökéletes lenne így, ahogy van! :lol: Zotya akar mindenkit hizlalni! :) Ő a kondás! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nekem tökéletes lenne így, ahogy van! :hiya: Zotya akar mindenkit hizlalni! :) Ő a kondás! :( :P Képzeld el ahogy elvinné sétálni hízlalás után... Pásztorbot, pulikutya, bajuszpödrés és közbe: hinnye a qrva anyjót annak az osztrának e hogy mán mögint nem indul e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Nekem tökéletes lenne így, ahogy van! :hiya: Nekem is... :) :P De nem tudom miért ezeket a borsodi onlányokat nem akarja mutogatni a cumó valamiért... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Képzeld el ahogy elvinné sétálni hízlalás után... Pásztorbot, pulikutya, bajuszpödrés és közbe: hinnye a qrva anyjót annak az osztrának e hogy mán mögint nem indul e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 addig jó, amíg nem látsz mindent, addig izgalmas, aztán meg élvezetes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Képzeld el ahogy elvinné sétálni hízlalás után... Pásztorbot, pulikutya, bajuszpödrés és közbe: hinnye a qrva anyjót annak az osztrának e hogy mán mögint nem indul e... Te nem vagy komplett az fix. :) :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Te nem vagy komplett az fix. :) :( :P :hiya: :lol: hát az előferdül... :D Valaki a múltkor kérdezte a lökös toltadnál hogy miket lehet beszámítani rá. erre gondolt vajon? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hűha!!! :P :lol: Hű, azannyát nekije a! :) De nem tudom miért ezeket a borsodi onlányokat nem akarja mutogatni a cumó valamiért... :hiya: Nekem mutatja, de mindig "összeugrik" az ablak kb. a felére. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hű, azannyát nekije a! :) Nekem mutatja, de mindig "összeugrik" az ablak kb. a felére. :( Nekem is, hogy rohadna meg a kód, amit beleírtak, meg aki beleírta. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Hű, azannyát nekije a! :) Nekem mutatja, de mindig "összeugrik" az ablak kb. a felére. :( Detto, de a kép belefér úgyhogy lesz.rom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 de mindig csak elpre lehetmenni, vagy pont vissza?? na ezt nemtom már, de nem fér bele mind a kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 de mindig csak elpre lehetmenni, vagy pont vissza?? na ezt nemtom már, de nem fér bele mind a kettő ...akkor széthúzod az ablakot és ott van....ráklattyolsz és betölti a következő képet miközben újra összeugrik...és ha még nem unod, megcsinálhatod akárhányszor.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/f...2009/755343.jpg ha vki nézte az edzést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/f...2009/755343.jpg ha vki nézte az edzést Néztem, de ez ott nem volt, csak a hogy repül a rugó. De hogy honnan a p.csából jött? :) :P szerencsétlen csávó... :( még szerencséje hogy nem a plexibe ment, hanem valamivel fölé.... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/urheilu/f...2009/755343.jpg ha vki nézte az edzést :) :( ...de hogy honnan a fuckból került oda az a rugó, vagy mi..és repült neki közel 300-zal...nem semmi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 :) :( ...de hogy honnan a fuckból került oda az a rugó, vagy mi..és repült neki közel 300-zal...nem semmi! :P 150-200 méterrel odébb pattant szét Barichello autójának a futóműve. Nem tudom elképzelni hogy mekkora erővel repülhettek ott szét a dolgok, de ha ez odáig pattant akkor nem gyenge lehetett :hiya: Massa meg kb 280-al ment, szal ha a rugó csak függőlegesen pattant volna is föl, akkor is 280-al ment a fejének, de mint láttuk elég laposan repült az is. Nem semmi az a sisak, meg a szerencséje sem hogy nem 3 centivel lejjebb találta el az a sz.r Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Van ám egy F1 topik is... bár azt csak klubtagok látják... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Van ám egy F1 topik is... bár azt csak klubtagok látják... :( Akkor b-szhatom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts